forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Autorski izlog
 Talasi
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 30/08/2013 : 23:58:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by IGMAN2
Drugi problem... pa drugi problem mi je zadnja strana...
Baš je i ne razumijem...ali to je valjda do mene.

To je zato što se radi o dijelu jedne šire fabule Marka Stojanovića iz Leskovca, koju raspreda po albumima "Vekovnika" i "Beskrvnih", i svake godine pošalje ovakav jedan kratki strip sa nekim novim crtačem na Salon. A onda to uključi u sljedeći album.

Drugim riječima, ima "Nastaviće se" ali možda ne nužno sa Harisom. Neka me on ispravi ako griješim, naravno.
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7114 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 31/08/2013 : 11:40:47  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

quote:

To je zato što se radi o dijelu jedne šire fabule Marka Stojanovića iz Leskovca, koju raspreda po albumima "Vekovnika" i "Beskrvnih", i svake godine pošalje ovakav jedan kratki strip sa nekim novim crtačem na Salon. A onda to uključi u sljedeći album.

Drugim riječima, ima "Nastaviće se" ali možda ne nužno sa Harisom. Neka me on ispravi ako griješim, naravno.

I ja nisam iz prve skuzio zadnju stranicu, ali nakon ponovnog citanja sve je doslo na svoje mjesto.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

Batta
New Member

127 Posts

Member since 16/07/2011

Posted - 31/08/2013 : 18:18:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Batta a Yahoo! Message  Send Batta a Private Message  Reply with Quote
Ima nas vise koji nisu ovo ukapirali...
quote:
Originally posted by D.J.

quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

quote:

I ja nisam iz prve skuzio zadnju stranicu, ali nakon ponovnog citanja sve je doslo na svoje mjesto.

http://corbaatilaart.blogspot.com/
Go to Top of Page

MisterYES
Average Member

Bosnia and Herzegovina
559 Posts

Member since 01/10/2003

Posted - 31/08/2013 : 19:39:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit MisterYES's Homepage  Send MisterYES a Private Message  Reply with Quote
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=40618&whichpage=4

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=41578

https://www.facebook.com/vekovnici

To su linkovi koji bi mogli pojasniti "misteriju" table 4.
Go to Top of Page

MisterYES
Average Member

Bosnia and Herzegovina
559 Posts

Member since 01/10/2003

Posted - 31/08/2013 : 20:09:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit MisterYES's Homepage  Send MisterYES a Private Message  Reply with Quote
Koliko sam upratio, vampir je u jednom drugom stripu ispao iz aviona. Tabla sa tom scenom mi je data kao referenca.

U ovom saznajemo kako je pad okoncao.

Hvala za lijepe rijeci svima, sa telefona pisem iz Kragujevca pa u najkracem, vezano za WW2 temu, nisam siguran ni da mi lezi a niti uzivam bas da je radim koliko Bonelli stvari, ali izgleda da me prosto sama pronalazi :) Sigurno mi nije krivo ako sam uspio odgovoriti na izazov. Da ovo je za SKC i sve sto znam je da smo predali rad, rezultati su nekad u septembru.

P.S.
Zbog pohvale kadriranja. Skice/page layouts/thumbnails su By Maza (nalaze se na mom blogu ispod svake table.)

Edited by - MisterYES on 12/09/2013 16:42:58
Go to Top of Page

Snake Plissken
Average Member

Serbia
707 Posts

Member since 05/07/2011

Posted - 31/08/2013 : 22:12:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Snake Plissken a Private Message  Reply with Quote
Eno, azuriao sam malo temu o Beskrvnima, imate tamo dosta tabli iz prvog albuma, i ako vam se ovo dopalo, nema razloga da vam se ono ne dopadne.

Snake Plissken wasn't born.
He escaped from the womb.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 06/09/2013 : 15:31:38  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Upravo pročitao...Nisam u toku sa Beskrvnima, ali ovo šta vidim ovde jescenaristički obećavajuće. Harisove table su besprekorne. Pored svih nas amatera ovde, postao je neki VIP član autorkog izloga. Palac gore!

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

ddeki
Advanced Member

3433 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 09/09/2013 : 20:21:06  Show Profile Show Extended Profile  Send ddeki a Private Message  Reply with Quote
Meni je ovo SUPER!!! Malo me podseca na onaj Bonelijev serijal Jedno doba jedna prica. Komotno bi mogao da se nadje u tom serijalu. Ovakav strip bih sigurno kupio!!!

http://ddeki.deviantart.com/gallery/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009518400153
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000