forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Mali rendžer br. 64,65,66,67,69,70,71
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

1Euro
Advanced Member

12533 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 27/08/2013 : 23:07:11  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by roby05

Mladi smo,vrijeme je pred nama...Ako ne bude do cetvrtka,krecemo na ulice.

Stvarno ne razumijem zašto ovaj izdavač ne napravi neku reklamu, kako bi privukao neke nove čitatelje Maloga Rendžera i time digao nakladu, i naravno skladno tome ubrzao ritam izlaženja.

Recimo mogli su isprintati neke postere (slično onome što su ga napravili kod Pan postera), izdati neku knjižicu sa naslovnicima (slično što je napravio Acestroke u svom američkom Zagor almanahu), mogli su napraviti neku nagradnu igru za čitatelje i pokloniti neke kalendare, majice,....izdati knjigu o malom rendžeru (jer ona ionako postoji), možda su mogli slično ko Ludens klasik, da naprave i svoj Mali Rendžer klasik, u kojem bi objavljivali neke najbolje CIJELOKUPNE priče o malome rendžeru (da ne treba tako dugo čekati na te priče u redovnoj seriji),....mislim bilo šta bi bilo super, bolje nego ništa....a tako uvijek obečavaju neko iznenađenje a skoro uvijek kasne sa izlaženjem (nešto mi govori, da če tako biti i ovoga puta,....).
Da ne pričam kako je bez veze jer ne šalju stripove u Sloveniju, pa trebam onda moliti ljude iz Hrvatske da mi to uzimaju itd.....
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3020 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 27/08/2013 : 23:22:20  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 1Euro

quote:

Stvarno ne razumijem zašto ovaj izdavač ne napravi neku reklamu, kako bi privukao neke nove čitatelje Maloga Rendžera i time digao nakladu, i naravno skladno tome ubrzao ritam izlaženja.

Recimo mogli su isprintati neke postere (slično onome što su ga napravili kod Pan postera), izdati neku knjižicu sa naslovnicima (slično što je napravio Acestroke u svom američkom Zagor almanahu), mogli su napraviti neku nagradnu igru za čitatelje i pokloniti neke kalendare, majice,....izdati knjigu o malom rendžeru (jer ona ionako postoji), možda su mogli slično ko Ludens klasik, da naprave i svoj Mali Rendžer klasik, u kojem bi objavljivali neke najbolje CIJELOKUPNE priče o malome rendžeru (da ne treba tako dugo čekati na te priče u redovnoj seriji),....mislim bilo šta bi bilo super, bolje nego ništa....a tako uvijek obečavaju neko iznenađenje a skoro uvijek kasne sa izlaženjem (nešto mi govori, da če tako biti i ovoga puta,....).
Da ne pričam kako je bez veze jer ne šalju stripove u Sloveniju, pa trebam onda moliti ljude iz Hrvatske da mi to uzimaju itd.....

Ti si u Sloveniji,a ja u Hrvatskoj pa iste muke mucimo sa nabavljanjem iako mi nije ni sekunde zao.Bili su rekli da ce izdati neku knjigu ili nesto slicno uz komplet koji izlazi.Samo nam preostaje da cekamo i nadamo se.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

murdo
Average Member

Christmas Island
997 Posts

Member since 24/07/2002

Posted - 28/08/2013 : 16:42:26  Show Profile Show Extended Profile  Send murdo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ZoranC

Zasto "od 31"? Meni to prije lici na 16 od 92... Odoh u pesimiste!

Bojim se da ćeš na kraju još ispast optimist.
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3020 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 28/08/2013 : 20:06:16  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Ma,pola godine vise manje,sta je to nama...

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12533 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 30/08/2013 : 15:00:18  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
sutra je kraj mijeseca.......ako mali rendžer do sutra ne izađe, onda opet sve po starom!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12533 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 30/08/2013 : 15:01:34  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hello

Što ste se prepali. MR je u pripremi i ja se nadam da bi krajem 8 mjeseca trebao biti u prodaji.

khm,khm
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19038 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 30/08/2013 : 20:13:59  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
10...9...8.....7...6....5.....hello,polako odkucava sat...4....3....

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12533 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 31/08/2013 : 11:22:56  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
2.....1...... i jel izašao mali rendžer?

Go to Top of Page

murdo
Average Member

Christmas Island
997 Posts

Member since 24/07/2002

Posted - 31/08/2013 : 17:42:13  Show Profile Show Extended Profile  Send murdo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Što ste se prepali. MR je u pripremi i ja se nadam da bi krajem 8 mjeseca trebao biti u prodaji.

khm,khm

I ja sam se nado...
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12533 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 31/08/2013 : 17:59:22  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by murdo

quote:

quote:

khm,khm

I ja sam se nado...

nada umire zadnja! Još ima nekoliko sati do kraja 8 mijeseca! još 6 sati!!!!! Ja vjerujem, da če uspjeti!!!
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3020 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 31/08/2013 : 19:16:36  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Di je zapelo???Bit ce da je Crnoj munji otisla potkovica.A moj Hello,reci bar nesto...

Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4110 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 31/08/2013 : 23:56:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
Jos 4 minuta!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12533 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 01/09/2013 : 00:06:56  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
nadao sam se do zadnjega!

OPET SU NAS POVUKLI ZA NOS!!!!!!!!!!!!

Koliko dugo čemo još trpiti ovakav način?

ZAR NEMA NIKOGA TKO BI IZDAVAO MALOGA RENDŽERA KIOSK IZDANJE!!!!!!!!!????????? (ne vjerujem u onaj Agarthi.....).

Zar ne može Ludens to preuzeti (preuzeli su Kapetana Mikija, mogli bi i maloga Rendžera...) ili Strip Agent!!!!

Dosta mi je čekanja, luksuzno izdanje mi ionako ne odgovara zbog cijene,....ajde neki kiosk izdanje za 18-25 kuna! Bar neke ODABRANE PRIČE, KLASIK ili tako nešto, gdje bi išle CIJELOKUPNE EPIZODE!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19038 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 01/09/2013 : 06:32:03  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Agarthi comics sigurno krece sa malim rendzerom na nacin www.ifedizioni.it/if/
ali ja ostajem i na van goghu ako ne ......ebu i prekine izdavanje.

Edited by - teller on 01/09/2013 06:34:56
Go to Top of Page

murdo
Average Member

Christmas Island
997 Posts

Member since 24/07/2002

Posted - 01/09/2013 : 15:24:00  Show Profile Show Extended Profile  Send murdo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

Agarthi comics sigurno krece sa malim rendzerom na nacin www.ifedizioni.it/if/
ali ja ostajem i na van goghu ako ne ......ebu i prekine izdavanje.

Nije ništa sigurno kad je MR u pitanju... stvarno je nepouzdan.. za razliku od Zagora.
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3020 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 01/09/2013 : 19:54:55  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
I jos kad mi netko nesto kaze protiv Ludensa,eh...Koji otisak,koje korice,pa to ide,hoces neces isto kupujes.Do novog broja sve zaboravis.

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12533 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 01/09/2013 : 20:01:04  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
kod Ludensa se barem zna, kada nešto treba izači i to onda i izađe!
Plus da nas uvijek lijepo iznenade nekakvim novim maxijem, specijalom, GIGANTOM, cijena pristupačna (korektna!) i možemo ga svi kupovati na kiosku (Slovenija, Hrvatska, Bih,...)

Nemam ja živaca za čekanje,....ionako ne sakupljam Van Gogh, samo želim čitati malog rendžera.....hvala bogu pa imamo aukcije i LMS izdanja.....

AKO BI NETKO POKRENUO KIOSK IZDANJE ONDA BI POČEO SAKUPLJATI! OBEČAVAM! A tako kako ču, kada je svaki broj loterija, pa onda se namučim da ga kupim preko ljudi iz Hrvatske (jer ne šalju u Sloveniju), pa onda trebam iči u Hrvatsku da uplatim novac, pa sam dužan za usluge što mi ljudi idu na ruke itd,.....
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3020 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 01/09/2013 : 21:46:54  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Ne se sekirati Ma ja ga skupljam i nemam namjeru odustati,ako oni ne odustanu.E sad,jesam li budala sto kupujem,to je druga stvar.A bar se to moglo malo brzinski odradjivat,pa dva puta godisnje po 6-7 brojeva.Mislim da to ne bi trebao biti neki veliki problem.

Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1926 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 02/09/2013 : 02:31:21  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
Dobro jutro, rendzeri! Voljno! Evo prije pola sata stigao s Balkana nakon 18 sati voznje. Vidim da ste se raspricali... I ja se nadao da ga pokupim, ali nista od toga. Eto i ja sam za neko kiosk izdanje od 500 str. s originalnim naslovnicama u boji. Ja mislim da to tiskare zamute i da ce biti do kraja godine obje ture. Hajd, nije mi lako skupiti zadnju snagu da vas motiviram, ali ne ocajavajte... Usput, ne volim bas one naslovnice na trobrojima (kao ni one od Ludensovog Bleka), ali eto...
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3020 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 02/09/2013 : 16:17:24  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Ja isto mislim da cemo se mi ugodno iznenadit kad izadje ova tura...je li tako Hello?

Go to Top of Page

murdo
Average Member

Christmas Island
997 Posts

Member since 24/07/2002

Posted - 09/09/2013 : 16:27:49  Show Profile Show Extended Profile  Send murdo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kad ćemo na ulice, ili ste već tamo?
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 09/09/2013 : 19:27:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
Nova tura MR je u fazi tiskanja tako da je sada sve na njima.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19038 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 09/09/2013 : 20:11:37  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:

ajde dobro,bolje nego da su materiali na putu...
Strpljvi smo mi ljudi,..jer znamo sto cekamo...
Najbolje se uvijek ceka...zvijezde su zvijezde...
Krajem mjeseca onda,nadam se....hvala hello za "brzi" odgovor...

Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3020 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 09/09/2013 : 20:16:55  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:

A sta da ti kazemHoce li biti iznenadjenja?

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12533 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 10/09/2013 : 08:56:35  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A sta da ti kazemHoce li biti iznenadjenja?

pa zar još nisi skužio? Ovo je iznenađenje.....umjesto krajem 8 mijeseca, ti kažu na sredini 9 mijeseca da je u fazi tiskanja.....jeste negativno iznenađenje, ali je ipak iznenađenje (kao što su i obečali)

Edited by - 1Euro on 10/09/2013 09:00:48
Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000