forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Breaking Bad
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 20

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 16/09/2013 : 12:51:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Svaka nova epizoda bolja od prethodne. Nevjerovatno.

Ova zadnja epizoda, "Ozymandias", je sigurno najbolja iz citave serije. Ali predpostavljam da ce zadnje dvije da budu jos bolje.

;)

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Hexen
New Member

Croatia
190 Posts

Member since 22/02/2011

Posted - 16/09/2013 : 15:42:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Hexen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

Svaka nova epizoda bolja od prethodne. Nevjerovatno.

Ova zadnja epizoda, "Ozymandias", je sigurno najbolja iz citave serije. Ali predpostavljam da ce zadnje dvije da budu jos bolje.

;)

Slažem se! Jesus Christ, koja epizoda, koja drama, koja napetost!

SPOILER

Drago mi je da je Jesse živ. Možda će on i Todd nešto skuhati zajedno (i tu ne mislim samo na meth ). Znači da ipak još postoji mogućnost da finale bude Walt vs Jesse. Joooj, jedva čekam.
Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2129 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 16/09/2013 : 15:52:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message  Reply with Quote
Vjerojatno najbolja epizoda do sad! Svaki dio je bio vrhunski, ne znam kako cu docekati sljedecu epizodu :)

https://www.instagram.com/wanderereclectic/ // https://abadon.hr/
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 16/09/2013 : 16:55:22  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Epizoda, koju smo čekali svih ovih godina. Prelomilo se sve, a još nije gotovo.
Zanimljiv je onaj Waltov poziv doma u kojoj nekako netipično za sebe prolijeva žuč po Skyler i sebe potaplja u govna. Navodno je to Walt namjerno napravio da bi skinuo sumnju sa Skyler. Mislim da mu je uspjelo.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 16/09/2013 : 17:03:00  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kiky

nisam još niti pogledao posljednju epizodu, ali čim sam danas otvorio internet, već su me bombardirali spojleri i (ne)očekivani rasplet događaja nakon međusobne pucnjave... kažu BOMBASTIČNA epizoda!

Strah me otvoriti drugu stranicu ovog topica, netko je ziher već spoilao što se desilo...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7312 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 16/09/2013 : 17:47:00  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
I meni uvjerljivo najbolja epizoda dosad!

Waltov karakter je sad kompleksniji nego ikad, dok s jedne strane Heisenberg svu svoju mržnju usmjerava na Jessea i nemilosrdno ga kažnjava, Walter White i dalje sve radi - za svoju obitelj. Odluka koju je prije nešto više od godinu dana donio u svom životu i razlog zbog njenog donošenja nisu se promijenili, no sad je i njemu jasno da obitelj može spasiti na samo jedan način - a to je otvoreni "witch hunt" na njega i jedino njega.

And like that... he's gone.

Edited by - vice on 16/09/2013 17:48:11
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 16/09/2013 : 17:50:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
Spoiler alert:

Otprilike se desilo tacno ono sto sam ocekivao Epizoda je jedna od najboljih u celoj seriji ako ne i najbolja.

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 16/09/2013 : 17:55:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

Navodno je to Walt namjerno napravio da bi skinuo sumnju sa Skyler. Mislim da mu je uspjelo.

Meni je tu bitnije od namjere bila izvedba - Brian Cranston, po mom skromnom mišljenju, definitivno najbolji glumac svoje generacije. A sve je učinio u dvije serije, kroz dva oca, dva od najpamtljivijih likova svih vremena.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 16/09/2013 : 17:56:18  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Fantasticna epizoda.
Walt otvara endgame prinosenjem zrtve..sebe samoga.
Jesse ce sto posto da raznese sebe i ekipu u onom laboratoriju, na nacin koji mu je Walt rekao na samom uvodu epizode

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 16/09/2013 : 21:13:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
SPOILER!

Ha, važniji joj je Hank od njenog muža i obitelji. Trebao ju je odmah ubiti kad je uzela nož.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 16/09/2013 : 21:23:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Wannabe spoiler:

Majko moja mila i draga... Kakva epizoda! Najgore je to što nemam apsolutnog pojma što bi se moglo dogoditi, ali recimo bi moglo biti ovako: Walt ode u New Hampshire, nešto se dogodi i on se vraća po Jessea (btw. baš me zanima što će od njega ostati na kraju). Walt učini sveobuhvatni pomor neonazi hillbillyja i onda gledamo epski Jesse vs. Walt finale u kući Whiteovih gdje Flynn propuca Jessea i onako hladno upita starog: "W-what's for b-breakfast?".

Dobro, ovo zadnje je šala.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 16/09/2013 : 23:02:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
Iz epizode u epizodu sve lošije i lošije

ovo mi je možda i najgora epizoda u svih pet sezona

scenarij sve jeftiniji i jedino šta je ostalo na nivou u ovih pet godina je glumačka izvedba

što neko reče, kapa dolje Brianu Cranstonu

http://matanovogumno.blogspot.com

Edited by - Mali_Mate on 16/09/2013 23:04:10
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 16/09/2013 : 23:11:19  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mali_Mate

scenarij sve jeftiniji
i jedino šta je ostalo na nivou u ovih pet godina je glumačka izvedba

Šališ se?
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 16/09/2013 : 23:12:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
ne

al' da samo ukratko elaboriram (iako za "konačni sud" čekam kraj)

"Jebiga, ostalo nam još malo do kraja i treba završit seriju. Najlakše bi bilo da uvedemo random neonaciste koji će pobit sve šta se pobiti da i gurnut plot prema završnici jer bi nam za sve drugo trebalo previše vremena"

"Oh draga Marie, ja tvoja sestra protiv koje sam dvije epizode ranije plotala i par sezona prije pizdila jer si me dovela u neugodnu situaciju kad si ono ukrala oni neki kurac iz trgovine, a usput sam ti htjela dovest muža u neviđeno sranje, sad se živo kajem - zli Walt me natjerao, i bilo mi je tolko teško da nisam smogla snage otić policiji i ispričat sve iako sam se par epizoda prije pokušala utopit u bazenu pred svima. Možeš li mi ikako oprostiti." "Mogu, draga Skylar. Život je tako nepravedan."

"Oh Jessie, mrzim te iz dna duše jer si mi bio ko sin. Izdao si me iako sam te spasio da ne umreš od droge učinivši od tebe ubojicu i fuckupa. Nisi htio prihvatit taj blagoslov pa želim da umreš."

"Oh familijo draga koju cijenim i poštujem više od svega. Popušio sam u ovoj igri, ubio sam jednog našeg člana i sad moram pobjeć. Al' iako umirem od raka, neću vam reći gdje sam ostavio 11 milijuna dolara i otić se predat policiji da umrem u zatvoru i lišim vas svake sumnje jer sam ja jebeni boss i ko mi šta može. Zašto me, oh sumanuti ljudi, ne prihvaćate kao takvoga."

itd...

Edited by - Mali_Mate on 16/09/2013 23:36:25
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 16/09/2013 : 23:16:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:

scenarij sve jeftiniji i jedino šta je ostalo na nivou u ovih pet godina je glumačka izvedba

Auuuuuuuuu, sta vise reci...

Sumnjam da cee nac troje ljudi na citavoj zemaljskoj kugli koji ce se slozit s tobom u vezi odozgo izjave.

Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 16/09/2013 : 23:17:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
avangarda, šta ćeš

Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 16/09/2013 : 23:28:23  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Epizoda je bila "in your face", ali BB je od početka bila takva serija. Mate, što si uopće očekivao od zadnje sezone? Nisi valda mislio da će serijal završiti sporo i bez akcije, odnosno pretenciozno. Završit će sa bangom!
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 16/09/2013 : 23:40:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:

Epizoda je bila "in your face", ali BB je od početka bila takva serija. Mate, što si uopće očekivao od zadnje sezone? Nisi valda mislio da će serijal završiti sporo i bez akcije, odnosno pretenciozno. Završit će sa bangom!

Eh, stvar je u tome šta nije.

Prve dvije sezone je to bila sjajno napisana drama

"In your face" je postala tek naknadno, kad su se uveli likovi poput Mikea i Gusa i kad je sve otišlo u smjeru akcijskog filma.

mislim da me najviše smeta Waltov jebi-ne jebi stav kojeg forsiraju u petoj sezoni. Malo sam opaki drug-lord koji jednim pozivom naručuje ubojstvo desetak ljudi u zatvoru, a malo sam u kurcu.

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 16/09/2013 : 23:52:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:

"Oh familijo draga koju cijenim i poštujem više od svega. Popušio sam u ovoj igri, ubio sam jednog našeg člana i sad moram pobjeć.

itd...

Stvarno ne znam sta ti upravo gledas, i odakle si ovo zakljucio, jer u seriji koju ja gledam, Walt pokusava da spasi Hankov zivot za 80 milliona dolara, znaci spreman je bio da se kutarise svega i svacega da bi ga spasio. I to jos kad upucase covjeka, i sam si vidio kako ga je to afektiralo, bio je prilicno slomljen psihicki.

Citav taj preokret Waltovog lika je odlicno uradjen u ovoj seriji, a ne ofrlje ovako kako ti kazes.

Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 17/09/2013 : 00:02:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

"Oh familijo draga koju cijenim i poštujem više od svega. Popušio sam u ovoj igri, ubio sam jednog našeg člana i sad moram pobjeć.

itd...

Stvarno ne znam sta ti upravo gledas, i odakle si ovo zakljucio, jer u seriji koju ja gledam, Walt pokusava da spasi Hankov zivot za 80 milliona dolara, znaci spreman je bio da se kutarise svega i svacega da bi ga spasio. I to jos kad upucase covjeka, i sam si vidio kako ga je to afektiralo, bio je prilicno slomljen psihicki.

Citav taj preokret Waltovog lika je odlicno uradjen u ovoj seriji, a ne ofrlje ovako kako ti kazes.

meh, jadan

voljeni Hank kojemu je praktički maloprije prijetio u garaži, kojemu je pokušao sjebati posao i karijeru je mrtav jer mu eto, nije palo na pamet da ujak od lika koji upuca dijete i ne trzne i nije najnormalnije biće na svijetu i da bi se moga pojavit skupa s par prikaša s kalašnjikovima iako mu je Bog-Otac rekao da ne smije. To je velki bed jer je Hank muž od ženine sestre i jako mu je blizak i u redu je sjebati ga psihički, emocionalno i egzistencijalno al' nikako nije u redu upucat ga.

bad writing I say

to je taj jebi-ne jebi stav koji me iritira

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 17/09/2013 : 00:10:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Walt nikad nije htjeo da naudi Hanku, ono sto mu je prijetio sa onim DVDom i optuzivo ga za kuhanje metha, to je radio u samo odbrani, ali ocito je da nikad nije htjeo da ga fizicki povrijedi, a pogotovo ne da upuca u njega.

Ne znam stvarno zasto nalazis toliko mahana tamo gdje ih stvarno nema, ali ok, tvoja stvar.

:)

Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 17/09/2013 : 00:24:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:

Walt nikad nije htjeo da naudi Hanku, ono sto mu je prijetio sa onim DVDom i optuzivo ga za kuhanje metha, to je radio u samo odbrani, ali ocito je da nikad nije htjeo da ga fizicki povrijedi, a pogotovo ne da upuca u njega.

Ne znam stvarno zasto nalazis toliko mahana tamo gdje ih stvarno nema, ali ok, tvoja stvar.

:)

a šta, ako je u samoobrani onda manje boli?

i pretpostavljam da je mislio da će Hank, jednom kad je saznao i nakon svih prijetnji zaboravit sve, da će mu doć stisnit ruku i reć "ludilo rođo, koji si ti kralj!"

ma, navedene mane su samo primjeri, ima toga još

Pazi, meni je u redu da Walta pišu ko genijalnog egotripera, borderline psihopata, al onda oću da ga pišu dosljedno, a ne da mu se lik mijenja ovisno prema zahtjevima scene, prema tome jel nešto cool ili nije, i prema tome koliko je epizoda ostalo do kraja

Vidjeli smo Waltov moralni i ljudski pad (mi gledatelji), što se mene tiče Walt ga ne mora nikad osvijestit al' ovo scnearističko silovanje koje služi tome da Walt uvidi "error of his ways" je silovanje, jebiga

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 17/09/2013 : 01:33:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
Meni je OK da u kćerci vidi razlog zašto je svima bolje bez njega ali ono "mama mama" je baš bilo silovanje. Walt je uradio toliko gluposti u zadnjih par sezona (primera radi, koji će kurac pisati koordinate na listić, dovoljno da je zapečatio oporuku kod notara i stavio je u sef negdje - ili napisati onaj jebeni mail koji se pošalje samo ako se ne ulogiraš toliko i toliko mjeseci - mogao je ženi i djeci fino i natenane napisati kako da dođu do para nakon što umre) da sam počeo misliti da mu se rak proširio na mozak a ne ponovo na pluća.

No, jebeš ga, šta je tu je, što reče Mate, daj da ovo završimo kao i svaku američku seriju - puno lošije nego je počela.
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 17/09/2013 : 08:02:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Navodno je to Walt namjerno napravio da bi skinuo sumnju sa Skyler. Mislim da mu je uspjelo.

sjajna i ključna scena posljednje epizode, koja se nadovezuje na waltovu više-manje nemoguću misiju da, bez obzira u kakvoj se očajničkoj i katastrofalnoj situaciji nalazio, zaštiti obitelj pod svaku cijenu. svoje, takoreći, maksime "mi smo obitelj" walt se ne odriće i nakon što ga se njegova obitelj (skyler i walt jr.) odriću pod prijetnjom policije i njegova rečenica "skyler, pa koji je tebi kurac i zašto se nisi ponašala upravo onako kako sam ti uvijek govorio" govori tome u prilog. u prilog čovjeku koji je, u nekom svom nevjerovatnom planu, namjerio uskladiti karijere najozloglašenijeg dilera droge i mirnog obiteljskog čovjeka, bez ikakvih potresa.
tragični slučaj sa hankom pokazuje da ne može to bez potresa.
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 17/09/2013 : 16:04:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
http://www.jutarnji.hr/klinika-za-lijecenje-ovisnosti-nudi--breaking-bad--tretmane-serija-koja-je-zaludila-ameriku/1126671/
Go to Top of Page
Page: of 20 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000