Ovaj. topic bih hteo da posvetim nekim ,,greskicama`` veselog cetvrtka u proteklim godinama. 1.Kolekcionarsko izdanje Kao sto je napisano na predhodnom topicu razlika izmedju dve knjige je skoro 0.5 cm(bio sam precizan oko 3 mm).Znam bio sam temeljan 2.Dosta stamparskih gresaka Naprimer:u zagoru br. 65 cela "Senke u sumi" nedostaje cela strana i to u svim brojevima.Zatim u dosta "Odabranih prica koje imam ima dosta dupliranih strana(ne znam kako je u Ludensu). Nakon toga u nekoliko brojeva nema natpisa veseli cetvrtak... Ako jos neko ima takve propuste neka samo napise!!
Za skoro sve što ti ubuduće padne na pamet uglavnom već postoji adekvatna tema. Prelistaj malo forum pre nego što otvoriš novu. Zamisli kada bi svako otvorao novu temu za svaku glupost koje se seti. Iz dobre namere ti kažem.
Ja sam također našao gomilu grešaka u VČ-u, i nimalo sam oduševljen obradom naslovnica, no više se ne obazirem na njih; jeftini su i generalno ok je kvaliteta izdanja. To su izdanja za mase!
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."