forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Dexter
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 01/07/2013 : 00:15:31  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Hehe, počelo sinoć - DEXTER Sezona 8!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3925 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 01/07/2013 : 01:00:38  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message  Reply with Quote
Da li je ovo zadnja sezona?

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 01/07/2013 : 01:05:58  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
A ja jos ni prvu nisam poceo :D

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 01/07/2013 : 01:07:42  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kandraks

Da li je ovo zadnja sezona?

Yes.

quote:
Originally posted by nemanja93

A ja jos ni prvu nisam poceo :D

Kreni, neces pozaliti sigurno.

These pretzels are making me thirsty...

Edited by - dante on 01/07/2013 01:08:56
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 01/07/2013 : 13:16:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Ja sam još nakon prošle nekako prognozirao da će osma biti zadnja. Živo me zanima kako će završiti!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 01/07/2013 : 13:27:41  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Ostat će Dexter živ, al bez obje noge i jaja, amožda i čeonog režnja... I seka će ga do kraja života hraniti žličicom.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 01/07/2013 : 15:01:33  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
pa ako piše da kraj počinje 30.06, onda je valjda hvalakurcu zadnja

nego, kako to da ove godine počinje ovako rano
uvijek je bilo krajem rujna

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 01/07/2013 : 15:29:41  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

pa ako piše da kraj počinje 30.06, onda je valjda hvalakurcu zadnja
nego, kako to da ove godine počinje ovako rano
uvijek je bilo krajem rujna

ha, mreža kalkulira; kao schedule u ljeti da pomogne lansiranje nove serije "Ray Donovan", idu jedna nakon druge. Slično kako je pomogla prije Homelandu, kad su išle zajedno. Homeland i Dexter su najprofitabilnije, pa ih koriste za lansiranje drugih serijala. Poslovna logika koja očito uspijeva.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 02/07/2013 : 00:17:48  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Ovako počinje: "There's nothing like a crisis to help define who you are..." Dobra, Dexter! Here we go again!

Stigosmo tako i do kraja jednog lijepog putovanja... Zadnja sezona je tu! Prema prvoj epizodi stvari sigurno ne kreću na bolje, što je i u redu, s obzirom na atmosferu i ton cijelog serijala. Imao sve što i prethodnih sezona, novog serijskog ubojicu, nove likove i stare koji prijete razotkrivanjem identiteta našeg omiljenog ubojice, i svakodnevne probleme s kojim se jedan prosječan blood-splatter analyst susreće. ;)

Prva epizoda ide od nekakvog više-manje čistog starta; mislio sam da se Deb i Dexter nisu samo tako izvukli iz one noći u kontejneru. no, prošlo je 6 mjeseci tek tako. Profilerica bi mogao biti dobar dodatak ekipi, mogli bi dobiti neke nove uvide u Dexterovu psihu, pa čak i mali retcon, tko kaže da Harry polaže isključivo pravo na formiranje Harryjevog zakon.

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7672 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 11/08/2013 : 21:25:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Auuuuu, koji završetak...

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 23/09/2013 : 16:02:48  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Jučer išla zadnja epizoda... Nakon 8 godina došao je kraj. Navečer ćemo pogledati kako završava i to čudo. Već me strah kako će završiti sezonu.

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7672 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 23/09/2013 : 16:31:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Neka dotična koja je obavljala poziv pri kraju zadnje epizode otegne papke i meni dosta.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 24/09/2013 : 08:46:57  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
Koja izbljuvotina od finala.

itsyourworldyoucanchangeit
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 24/09/2013 : 13:26:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Od svih mogućih krajeva, ovo je najgori mogući kraj.
Dostojan kraj užasne sezone.
Šteta što je serija tako nisko pala.
Stvarno šteta.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7672 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 24/09/2013 : 14:51:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Teška glupost. Za ovakav kraj dotične sam navijao od prve epizode kad sam je vidio, ali ne na ovakav debilan način.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 24/09/2013 : 20:26:31  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
"Bolje užasan kraj, nego užas bez kraja"

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 24/09/2013 : 22:15:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
Napokon gotovo.U Dexteru san uziva prvih 5 sezona(4. daleko najbolja) ali zadnje tri sezone su mi bile pravo mucenje,prepuno kliseja,likovi su postali karikature samih sebe,nekarizmaticni negativci(nijedan niti blizu Johna Lithgowa) itd itd...tako da je bilo i vrijeme da sve zavrsi.Sta se tice kraja meni je dobar.Cita sam na par foruma komentare ljudi i skoro svi su negativni ali ja i dalje mislim da je kraj dobar.
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 24/09/2013 : 23:10:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Meni je i dio sedme sezone s mafijašima bio dosta dobar. Ostatak tak-tak.
Šesta je samo dosadna.
A osma ne samo da je dosadna, već je i izrazito glupa.
Peta je bila zanimljiva kao aftermath četvrte i njegov odnos s Lumen. Ali mi je bad guy bio bezveze.
Četvrta je vrhunska, ali mi nije najbolja.
Treća je dosta dobra. Ništa spektakularno se ne događa, ali u to doba mi je bilo samo važno da Dexter ubija bad guyse, a sve ostalo je tek dodatak.
Druga je najdinamičnija i najuzbudljivija, točno ono što se očekuje od zadnje sezone. A ono tek druga.
Prva mi je najbolja i kao takvu bih je smjestio među najbolje sezone neke serije na televiziji ikad.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7672 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 24/09/2013 : 23:18:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Druga mi je najbolja, Doakes je najbolji lik cijelog serijala.

Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 25/09/2013 : 10:52:50  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Kraj mi je OK, ali posljednja scena mi je totalno suvisna, moglo se komotno i bez nje.

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 25/09/2013 : 21:56:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
Nek je konačno i Dexter završio. Poslednje 3 sezone sam jedva čekao da završi i iskreno, gledao na silu zbog stare slave. Kraj dostojan "kvaliteta" ovih poslednih sezona. Samo šteta što i on nije završio na dnu mora. Ovako bismo, bojim se, u doglednoj budućnosti mogli da opet gledamo Dextera. Svašta im može pasti na pamet.

Nakon svega, kad se prisjetim, za mene je krenulo nepovratno nizbrdo kad je Debra uhvatila Dextera i Lumen iza onog najlona i pustila ih ne pogledavši ko je tamo. Očigledno je bilo vještačko produžavanje serije zarad para, i na uštrb kvaliteta.

Što se tiče sezona, prva, druga i četvrta su naravno to što ostaje kao nesumnjivi kvalitet ove serije.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

Smomo8
Average Member

Croatia
666 Posts

Member since 17/03/2012

Posted - 25/09/2013 : 22:01:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Smomo8 a Private Message  Reply with Quote
Zašto se kraju pripisuju tolike negativne kritike ?

"There are no men like me. Only me"

Tražim/nudim stripove za razmjenu : http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=47082
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 25/09/2013 : 22:07:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
I još nešto, ovo je vjerovatno najgore finale neke serije (uz Lost naravno) koju sam gledao.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7343 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 26/09/2013 : 06:19:49  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Smomo8

Zašto se kraju pripisuju tolike negativne kritike ?

Po mom mišljenju, jer je ideja realizirana jako, jaaaaako glupavo. Da i zaboravimo na sve rupetine u scenariju i logici u ciloj sezoni, a pogotovo u finalu, način na koji je izvedena paleta zadnjih 5 scena je bolno loša i zatupljujuća. Kad uz sve to dodaš apsolutno bacanje sporednih likova u smeće, i prezentaciju njihovih uloga kao alat koji samo puni minutažu, bez mozga i smisla, jasno je zašto su fanovi bijesni.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 26/09/2013 : 15:48:06  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Uh, ne znam što bih rekao, nekako je cijela sezona otišla u čudnom smjeru; inicijalno me radovala ova cijela Dexterova secret origin story s dr. Vogel, mislio sam da to ima nekog smisla. Sve što se gradilo tijekom sezona svelo se zapravo na Dexterov odnos sa sestrom. Kad god se udaljili od toga, opet bi se vratili na to. Kao da je to jedino što ga čini čovjek, obiteljskom čovjekom i živim. Očekivao sam zapravo krvavi kraj, ironiju sudbine gdje mali Harrison umire u lokvi očeve krvi; odnosno krug krvi koji je tako započeo s Dexterom. Ovako samo ostaje otvoreni kraj - on je odlučio da ne smije dopustiti da mu više stradaju drage osobe (što je već više puta iskusio), s mogućnošću nastavka serije ukoliko se na to mreža odluči.

Evo zašto su se odlučili na takav kraj... Sve je objašnjeno.
http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/dexter-series-finale-showrunner-scott-632536

Dexter je psihopat, a dark passenger i dalje čuči negdje u njemu; normalna percepija osjećaja bi mu i dalje trebala biti strana, koliko god je on usvojio tu naviku "osjećanja" prema bližnjima, iskustvom. A uostalom, on je ipak odlučio logikom (Dexter uči "osjećaje" iskustvom, barem ja tako to gledam), izgubio je Ritu, Vogelicu (nadomjesnu majku) i za kraj još najvažniju osobu na svijetu - nije li vrijeme da si konačno prizna da svi oko njega umiru, koliko god on to pokušavao promijeniti? Jednostavno, živ Harrison - Dexter dead and gone...

Edited by - DeeCay on 26/09/2013 19:59:51
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Snitz Forums 2000