Danas je isto tako dvije godine otkako je izasao prvi broj. Vrijeme za kratak rezime? Mada je Marko vec (sve) rekao... ali kako kaze za dalje, da li ce uz ovu nakladu ici dalje no matter what?
Danas je isto tako dvije godine otkako je izasao prvi broj. Vrijeme za kratak rezime? Mada je Marko vec (sve) rekao... ali kako kaze za dalje, da li ce uz ovu nakladu ici dalje no matter what?
Smanjit ću tiraž na 300 ili 400, ali ići ću dalje, bez obzira na obzir. Krajem ljeta idu brojevi 9 i 10, na zimu 11 i 12 i specijalni broj u boji. Kad je bal, nek je maskenbal.
Smanjit ću tiraž na 300 ili 400, ali ići ću dalje, bez obzira na obzir. Krajem ljeta idu brojevi 9 i 10, na zimu 11 i 12 i specijalni broj u boji. Kad je bal, nek je maskenbal.
Dramatično finale sage o originu... Mange vs. superheroji - tko je jači? I vječita ljubavna priča na pomolu.
U potpunosti parodiran superherojski žanr i istaknuto novo doba mangi, no iznenađen sam s kojom detaljnošću i ambicijom je odrađen ovaj origin. Vidljivo je da se autor odlično zabavlja gegovima, no drži se priče u potpunosti. Odlično Leo! Zaista je jedinstven strip ovaj Rat-man.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Super, strpljen - spasen. Bice sigurno jos jedan uvoz do NG ako ne stigne do Sajma Obzirom da ona riba od Anta nece da pita, ajde ja cu. Ima li nade da ostatak Zekana koji nije izasao u albumskoj formi, ugledamo jednog dana. Mislim na one price koje nije hteo da radi ponovo i da se kolorisu, mogu negde i da nadjem taj spisak ako treba?
A za Rat-mana, ljudi, ovo je posle AF Klasika najbolji strip te vrste, ako moze da se podvede tu, jer AF je crnohumorni a ovaj uz to ima mnogo parodije na sve i svasta. Odlican strip i vredi ga imati u HC
Nek budu i za neku godinu, samo da budu, da to stvarno bude komplet Nacekah se ja i za Svetla i sjene (ako sam pogodio naziv), da kompletiram rad B&M, pa bice. A ona informacija da rade kraj Kena na 16 strana u akvarelu, jel to istina ili jos jedan pokusaj koji mozda samo to i ostane? Hvala na odgovorima
I da ne mislis da zajebavam neki put s pitanjima, stvarno nemam vremena za forum, uci se nemacki a citati topic od 200+ strana zbog neke informacije mi je suludo. A i ne pitam cesto, pratim sajt, mada ne vidim najavu za Watchmena, gde li je samo vi ostali vidite