Dylan Dog 131 (Ludens) Strava na visini 02. listopada 2013.
tekst: giovanni di gregorio crtež: daniele bigliardo
44 godine Alan Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
piše: giovanni di gregorio crta: daniele bigliardo (bljak!)
sadržaj: dylan se odlučio uhvatiti u koštac sa jednim od svojih največih strahova: vožnje avionom. no, stvari neće proći glatko; čini se da avionom nitko ne upravlja, niti se zna u kojem smjeru leti. a što je još gore, putnici počinju da umiru jedan za drugim...
sadržaj: dylan se odlučio uhvatiti u koštac sa jednim od svojih največih strahova: vožnje avionom. no, stvari neće proći glatko; čini se da avionom nitko ne upravlja, niti se zna u kojem smjeru leti. a što je još gore, putnici počinju da umiru jedan za drugim...
Zvuči zanimljivo.
Slažem se, a i naslovnica izgleda baš primamljivo.
Jos samo da Dylan ugleda onog goblina na krilu aviona, kao u filmu "The Twilight Zone", to bi bila fora.
meni je naslovnica preglupa, a mozda i nije tako lose za citanje + bigliardo kojeg ne volim bas
u pravu si, i meni je jedna od najglupljih naslovnica DD-a uopće, nacrtana na silu i na brzinu,, primjerice, ova na topicu iznad je izvrsna...podsjeća zaista na scenu iz Twilight koja me svojevremeno oduševila
44 godine Alan Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Jos samo da Dylan ugleda onog goblina na krilu aviona, kao u filmu "The Twilight Zone", to bi bila fora.
nezaboravna scena
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Simpatična epizodica, ništa grandiozno ni ambiciozno, a Bigliardo mi je super, baš sam uživao u crtežu! na moment sam zaboravio da je upravo ovo Dylanov najveći strah, strah od letenja; a odmah mi se na početku učinila dobra ideja suočiti se konačno s tim Dylanovim problemom. Doduše, još nisam stigao do kraja s čitanjem, no pretpostavljam neko lagano finale sa solidnim završetkom. btw. dobra je ova Dylanova mala, pravi bombon!
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Slazem se. Prilicno dobra epizoda, dosta zabavna, ni na sekundu nije dosadna... crtez odlican, jedino mi ja naslovnica osrednja, ali sve ostalo je dobro.
Slazem se. Prilicno dobra epizoda, dosta zabavna, ni na sekundu nije dosadna... crtez odlican, jedino mi ja naslovnica osrednja, ali sve ostalo je dobro.8/10
Pa kako si ti čovječe došao do ove epizode tamo u Kini, Bogu iza nogu, a ja sam tek to danas prvi dan kupio na kiosku?!
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Slazem se. Prilicno dobra epizoda, dosta zabavna, ni na sekundu nije dosadna... crtez odlican, jedino mi ja naslovnica osrednja, ali sve ostalo je dobro.8/10
Pa kako si ti čovječe došao do ove epizode tamo u Kini, Bogu iza nogu, a ja sam tek to danas prvi dan kupio na kiosku?!