forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Dylan Dog 131 - Strava na visini (Ludens)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 08/10/2013 : 01:51:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Platim kineza 15 Yuana (odprilike dva i po dolara), on mi skokne do Hrvatske, kupi koji god strip zelim, i vrati se dan kasnije.

Veoma jednostavno.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7124 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 08/10/2013 : 02:01:09  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

Platim kineza 15 Yuana (odprilike dva i po dolara), on mi skokne do Hrvatske, kupi koji god strip zelim, i vrati se dan kasnije.

Veoma jednostavno.

Blago tebi!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38059 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 08/10/2013 : 09:49:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Priznaj, platio si pun kontejner robe. ;)

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/10/2013 : 15:41:33  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Stavimo na stranu sad aceov stripodostavni misterij i vratimo se Stravi na visini...

Neću spoilati namjerno priču nego pišem općenito...
Mali preokret na kraju, nisam ovo očekivao, a bome ni Dylan (kako i bi kad se ne sjeća); no svejedno mi je bolja ona originalna Sclavijeva priča s tim entitetom, makar bila onako kratka. Kraj je zapravo ništa drugo nego život istraživača noćnih mora, mračna spoznaja? Šteta što ovo autori nisu iskoristili kao neki status quo u kronologiji pa izvukli neku daljnju evoluciju iz ovoga - u sljedećoj epizodi sve će se resetirati i pčet će nova epizoda s novim užasom i istim Dylanom. Ne znam možda neki živčani slom, ili rezignacija, očajanje, prolazak kroz nova iskušenja iz kojih bi izašao bolji i cjelovitiji, ili pak još više slomljen. No dosta sa snovima, s kontinuitetom smo u Dylanu raskrstili davnih dana još od Sclavija (i barbatice recimo).

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 08/10/2013 : 19:36:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
meni se nije svidjela ova epizoda. priča je to o fobijama, ali svi strahovi aktera ove epizode su poprilično isforsirani i bedasti, dok nekima je, povrh svega, nametnuta besmislena krivnja. nema happy-enda, nema katarze, nema pročišćenja za nikoga. dylanove fobije moraju da opstaju pošto su važan dio njegove ličnosti. ukratko, opet sve mračno, beznadežno i apatično... bez nekog jačeg i smislenijeg završetka.

Edited by - kiky on 08/10/2013 19:38:39
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 09/10/2013 : 16:03:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
Cudna naslovnia!!!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 11/10/2013 : 14:23:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
meni se epizoda svidjela

odlčan crtež i vrlo zanimljiva radnja sve do samog kraja
minus mi je previse smireni dylan tokom cijele radnje u avionu (a kao ima klaustrofobiju i strah od letenja) i naslovnica
Go to Top of Page

dariohead
Starting Member

94 Posts

Member since 23/02/2011

Posted - 16/10/2013 : 08:48:59  Show Profile Show Extended Profile  Send dariohead a Private Message  Reply with Quote
Meni je isto kul epizoda!

Priča je dobra, zanimljiv setting, kraj je skroz ok. Crtež je dobar samo mi malo fali atmosfere u njemu, možda da je malo mračniji, ali inače skroz korektno.

Naslovnica mi je baš dobra, ima nešto. :)
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000