Strip je pročitan. Svidio mi se završetak priče, pun je akcije i zanimljiv za čitanje. Jedina zamjerka je da moj primjerak ima bijele fleke promjera 2-3 cm donjem lijevom dijelu strana 29, 61,77, 109. Jeli ta tiskarska greška samo kod mene ili je i u ostalim primjercima?
Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay.
Ovaj Tex donosi još jedan stereotip koji se provlači kroz epizode ovog junaka kada je glavni negativac žena. Tex nekako uvijek uspije ne uprljati ruke udarcem ili metkom u ženu. Ponekad to napravi zmija (Vrač Dijablero) , ponekad netko drugi (prvo pojavljivanje Zende) , nekad negativka završi poginuvši sa jurećom kočijom , a u ovom slučaju... eh, to bi bio spoiler.
Zanimljiva epizoda , ali i još zanimljivija najava slijedećeg Texa. Matador? Izgleda da radnja seli u Meksiko. Tko će asistirati Teksu? Montales? El Morisko? Netko treći?
BTW , i moj primjerak im bijele fleke
Ocean tuge je beskrajan i dubok. Okreni se oko sebe i naci ceš obalu...
Zanimljiva epizoda , ali i još zanimljivija najava slijedećeg Texa. Matador? Izgleda da radnja seli u Meksiko. Tko će asistirati Teksu? Montales? El Morisko? Netko treći?
Nije to nista strasno,vazno da su stranice na broju... Evo procitao bleka i na skoro 250 stranica ni jedne jedine flekice ili greskice...neznam dal je ludens izbacijo potpunija izdanja od blekai marka,na traperima se bas potrudi...netko se u tiskari zainatio na texa...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!