DA, ALI ne bi bila fora da krenu s tim i nakon 5, 6 brojeva stanu. Dakle, ili cijeli Cico-color ili ništa ,, Iz Libellusa se zaklinju da "kad nešto započnu objavljivati ići će do kraja, makar i smanjivali nakladu-dizali cijenu ali neće obustavljati izdanja" - tako su rekli više puta,,
ZLATNI AF Klasik No.1 već na kioscima SUPER Klasik 26 na kioscima
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
DA, ALI ne bi bila fora da krenu s tim i nakon 5, 6 brojeva stanu. Dakle, ili cijeli Cico-color ili ništa ,, Iz Libellusa se zaklinju da "kad nešto započnu objavljivati ići će do kraja, makar i smanjivali nakladu-dizali cijenu ali neće obustavljati izdanja" - tako su rekli više puta,,
Al to ne vrijedi za ludens jelda???Vidi se da Libellus ima postovanja prema citaocima sto ludens nema,oni imaju samo misao kako da zaradimo sto vise para!!!!
Al to ne vrijedi za ludens jelda???Vidi se da Libellus ima postovanja prema citaocima sto ludens nema,oni imaju samo misao kako da zaradimo sto vise para!!!!
dok Libellus s onakvima cijenama uopće ne misli na pare, jel da?
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Je, dobra je ideja...devet knjiga po tri epizode plus kolor naslovnice...to bi bilo odlicno....ma na pare misle svi izdavaci,mi smo tu vazni samo kao konzumenti njihovih proizvoda....sa tim da libellus garantira kvalitet a ima i dobru komunikaciju putem svojeg sajta,ovo sa ludensom je druga prica sto se komunikacije tice,ali meni su dragi jer su kiosk izdavac a stripu je mijesto na kiosku....ma imamo danas sve sto pozelimo od stripova ali nikad manje novca u dzepovima...to je problem, u 80-tim u vrime druga tita dade iz libellusa hodali bi vec ko sejki iz arabije...u makarski imali bi vec libellusland grad.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
uzimam odmah i to sve...Gamba mi ne smeta nimalo...a i Buratini je imao odličnih fora... može i Bernard ali računam više da Libellus...ali nek krene več!
uzimam odmah i to sve...Gamba mi ne smeta nimalo...a i Buratini je imao odličnih fora... može i Bernard ali računam više da Libellus...ali nek krene več!
Jel postoji nesto sto ti neuzimas...
Ne.
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
A cuj, uzimam skoro sve od bonellija sa tim da neka izdanja i dupliram ili cak uzimam visekratno...uzimam nesto bel/fra skole ali ne i sve...samo ono sto ima dobar crtez i scenarijo...meni ne pije vodu da nekoj prici odgovara los crtez....strip ima da je oku ugodan kad citas....kod bonellija ponekad i zazmirim jer je moja prva ljubav....ne uzimam mange i amerikance jer cast izuzecima nije mi njihova skola zanimljiva...uzimam jos alan forda iz nostalgije vise nego da me epizode iznova odusevljavaju...uzimao bi i vise da si financije neizcrpne...porodica,dvoje klinca,dvoje kola,to sve kosta a rendzerske plate su prosjecne... Volim libellus jer imaju uz cijenu i visoku kvalitetu...najdrazi strip?..koje pitanje... KIT TELER alias MALI RENDZER
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
A cuj, uzimam skoro sve od bonellija sa tim da neka izdanja i dupliram ili cak uzimam visekratno...uzimam nesto bel/fra skole aline i sve...samo ono sto ima dobar crtez i scenarijo...meni ne pije vodu da nekoj prici odgovara los crtez....strip ima da je oku ugodan kad citas....kod bonellija ponekad i zazmirim jer je moja prva ljubav....ne uzimam mange i amerikance jer cast izuzecima nije mi njihova skola zanimljiva...uzimam jos alan forda iz nostalgije vise nego da me epizode iznova odusevljavaju...uzimao bi i vise da si financije neizcrpne...porodica,dvoje klinca,dvoje kola,to sve kosta a rendzerske plate su prosjecne... Volim libellus jer imaju uz cijenu i visoku kvalitetu...najdrazi strip?..koje pitanje... KIT TELER alias VELIKI RENDZER
ne uzimam mange i amerikance jer cast izuzecima nije mi njihova skola zanimljiva...
Debelo gresis kolega rendzeru Evo, skoro sam kupio Ikigami, manga, scenario i crtez odlicni. Mogu da ti dam link sa opisom radnje pa vidi dal mirise na dobro. A Amerikanci su sirok pojam, nisu to samo superheroji, mnogo dobrih stripova je bas iz njihove produkcije. Verujem da bi se i sam iznenadio koliko americkih stripova volis a mozda i ne znas da su americki. Pa ludi Argentinci, Spanci. Nema lose skole stripa, samo dobrih i losih stripova Btw. i ja sam Bonelli nostalgicar, uzimam AF extra(a ne citam ga), ali evo sad cekam da mi stigne i Y, Dred, Lepota tame...
Jel postoji nesto sto ti neuzimas...
Ne.
44 godine ALAN Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Uzimao bih mada nemam neko pozitivno mišljenje o ovih 27 priča. Nostalgija nas veže zbog Ferija, Nolite i naše mladosti za onih 5-6 priča u izdanju Dnevnika.
Uzimao bih mada nemam neko pozitivno mišljenje o ovih 27 priča. Nostalgija nas veže zbog Ferija, Nolite i naše mladosti za onih 5-6 priča u izdanju Dnevnika.
možda Timbere ,možda...mada nije to pravilo... meni su od Nollita/Ferri perioda najbolji Chiko story,amerikanac i indijanac...a i među Buratini/Gamba epizodama ima odličnih priča na kojima sam se zabavio kod čitanja a da sam jih čitao prvi put,bez nostalgije....Chiko kopač zlata, Chiko vojnik, Chiko traper, Chiko detektiv,nasljednik....ma krasan serijal...baš mi žao što ga kraj...ovo što sada izlazi na kioscima od humora je više horor...još Lucky Lake da nešto vredi...ostalo horor a ne humor.