Hvala Patak, iako si u pravu da ima jos dosta posla.
Sto se tice 'glasnika', to ide zahvaljujuci prije svega hogaru_5, koji je odlucio da pokrene i finansira reviju, a zatim da u istoj objavi moje radove.
Brdar, jedno brzo pitanje što se tiče digitalnog bojanja: kako postižeš boju neba? Ono, ne da prevladava samo jedna boja nego se nijansa povećava s visinom.
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
I nakon 100 godina, evo od mene i MARTIN MYSTERE, tacnije receno, jedna imaginarna naslovnica. Ako nekog slucajno zanima, u pozadini je TRAVNICKA SAHAT-KULA (ona na MUSALI).
Simpa! Ja inace u zadnjih par godina slabo crtam, osim ako me nesto na forumu ne inspirira i potakne na kakav prigodni crtez, a produkciju bih mogao nastaviti skoro. Imam puno stvari za procitati sto jedva stizem,a o drugim medijima da ne pisem. Da je malo vise raditi na koloru, jer ipak on daje dubinu i bogatstvo crteza,ali dosta cesto i autor moze neke detalje da pokrije i metne u pozadinu sa efektima mutne slike i slicno (blur,mislim!)
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Hvala emirem, samo nemoj Vernija jer on precesto precrtava Ferrija (iako u ovim tablama za posljednjeg Mortimera to radi sve manje, a i dosta se tehnicki poboljsao), dok ja ipak crtam iz svoje glave i pokusavam formirati vlastiti stil (naravno, Ferri mi je baza kad je u pitanju fizicki izgled Zagora).