forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Zene na Stripovi.com
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 52

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 16/10/2013 : 01:30:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote

Obozavam ove stare pisace masine, tako bih rado pisala na jednoj ali,
tada ne znam kako bih ove misli podijelila sa svijetom. Ostale bi samo moje, i u nekoj buducnosti, kada me vise ne bude, na listovima starih, pozutjelih papira otkrivene nekome, tko bi ih u nekoj prasnjavoj arhivi moga zivota otkrio.
To mi se cak vise sviđa pomisliti, no na ovu danasnju modernu arhivu svacijih zivota zvanu fejs. Ne zelim od svog zivota raditi show.
Malo kome to dobro stoji, kao mom frendu, koji kao da zivi da bi popunio statuse novim reportazama s događanja, putovanja, a tako je sladak, bas kako je i sam rekao, poput djeteta on je, cijeli svijet mu
dođe zabaviste.. kako samo tako, s lakocom to moze? Ali mi godi na tren uci u tu njegovu carobnu kapsulu i prepustiti mu se da mi noge s cvrstog tla podigne u tu neku njegovu realnost..Kao da me snazno povuce za ruku i poput Petra Pana odvede na neko putovanje drugacijim svijetom. U istom zivimo, i vremenu također. Ali on ima moc da svaki dan zivi, ne san, vec rekla bih u snu.. I dobro mu ide. Osim samnom.
Ja izlazim iz kapsule, ali znam da njemu vise godi boraviti u njoj samnom, osjetiti trenutak mira, i odmoriti se od sveg svijeta i sarenila, no meni putovati. Znam. Jer umjesto Londona ili Pariza, za kojima ja ne zudim, on se sam pozvao na vikend kod mene uz cugu i duuuge razgovore u noci.
Pitam se, cemu putovati, od realnosti mozda bjezati.. jet-setterski zivjeti, kad na koncu, svi moji prijatelji prije ili poslije zavrse
na sofi, uz domaci rucak, juhu za okrijepu, i neku nasu dobru domacu cugu, na oporavku kod mene.

I, tocka na i mog dana.

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 16/10/2013 : 01:32:41  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
imaš starih pisačih makinja na e-bayu.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 16/10/2013 : 01:41:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Imas pravo, to mi nije palo na pamet. Moram pogledati, i nabaviti si jednu za dusu.
Jebo ti ovo vrijeme, sva sam spojena na struju. Na zice, web..
Kao da vise nismo ljudi ako iz nas par zica ne viri i po doma i po gradu..
Papiri i tinta. Osama. Nema te zice koja pruza taj osjecaj.. znam da ima ljudi koji znaju o cemu pricam..

Go to Top of Page

zlatko900
Average Member

955 Posts

Member since 28/01/2012

Posted - 17/10/2013 : 00:12:32  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatko900 a Private Message  Reply with Quote
Ima,ima...i te kako ima. Pogotovo onih koji kad im se ukaže prilika daju 150% od sebe da se barem nakratko (?) zaboravi na te žice... A da pri tom imaju osjećaj da su u jednom dijelu svemira koji je samo njihov... bezvremensko stanje iz kojega se nerado vraćaju u stvarnost... Ali zašto tada o tome misliti kad je taj "trenutak" tako lijep da se poželi da vječno traje... Oooo,da,ima ih koji znaju pružiti takve trenutke (bez žica)...
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 17/10/2013 : 01:16:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlatko900

Ima,ima...i te kako ima. Pogotovo onih koji kad im se ukaže prilika daju 150% od sebe da se barem nakratko (?) zaboravi na te žice... A da pri tom imaju osjećaj da su u jednom dijelu svemira koji je samo njihov... bezvremensko stanje iz kojega se nerado vraćaju u stvarnost... Ali zašto tada o tome misliti kad je taj "trenutak" tako lijep da se poželi da vječno traje... Oooo,da,ima ih koji znaju pružiti takve trenutke (bez žica)...

podsjetio si me na scenu iz Obliviona na jezeru u sumi, s onom kolibicom.

Go to Top of Page

zlatko900
Average Member

955 Posts

Member since 28/01/2012

Posted - 17/10/2013 : 01:47:51  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatko900 a Private Message  Reply with Quote
Neznam za tu scenu,samo sam napisao što mi je palo na pamet,onako redom... Jer mi je jako dobro poznato o čemu pričam,možda zato što uživam da vidim pored sebe ženu u "sedmom nebu",pa se itekako potrudim da je do toga dovedem... Ništa ljepše nego vidjeti ženu kako nezna gdje je od užitka,kako se izgubila u vremenu i prostoru dok pokušava izvući iz sebe zadnji atom snage,kada vidim kako srce hoće,a tijelo nema snage jer kao da nije njeno... Kako ono kažeš-neko će možda prepoznati o čemu pričam...
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 17/10/2013 : 01:58:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:

Neznam za tu scenu,samo sam napisao što mi je palo na pamet,onako redom... Jer mi je jako dobro poznato o čemu pričam,možda zato što uživam da vidim pored sebe ženu u "sedmom nebu",pa se itekako potrudim da je do toga dovedem... Ništa ljepše nego vidjeti ženu kako nezna gdje je od užitka,kako se izgubila u vremenu i prostoru dok pokušava izvući iz sebe zadnji atom snage,kada vidim kako srce hoće,a tijelo nema snage jer kao da nije njeno... Kako ono kažeš-neko će možda prepoznati o čemu pričam...

ajme zlaatko..kud ti ode, ma dobro je..i to moze, ali..

quote:
Originally posted by Just_Charlie

Papiri i tinta. Osama.

ja ne mislim stalno na TO.
Ponekad cak malo i radim.. zivim, pisem, disem..
vjerujem da jos uvijek ima ljudi koji su ipak shvatili na sto mislim.

Edited by - Just_Charlie on 17/10/2013 02:00:30
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 17/10/2013 : 11:25:23  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ted Bundy

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 17/10/2013 : 12:48:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
lwoode ti si genije! Tako je. Jos si mislim na sto me podsjeca to. :))

Edited by - Just_Charlie on 17/10/2013 12:50:31
Go to Top of Page

zlatko900
Average Member

955 Posts

Member since 28/01/2012

Posted - 17/10/2013 : 22:24:36  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatko900 a Private Message  Reply with Quote
Čestitam. Dobili ste nagradu...
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 17/10/2013 : 22:43:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Ali..ali .. zar nisi gledao Bundije? To je to.
Molim te, ne ljuti se, samo ti sanjari, pusti nas komedijase

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/10/2013 : 00:01:04  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
doduše ja san mislija na onog drugog Bundija. al dobro ,nema veze

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 18/10/2013 : 00:03:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Na Alovog sina? Ja sam mislila na njega..on je tako znao fantazirati, u onoj pozi, zagledan u nebo..i najcesce tocno tako, ako se dobro sjecam.

edit- sad sam provjerila..mi totalno o drugom liku mislimo..
lwoode, sad me strah

Edited by - Just_Charlie on 18/10/2013 00:06:32
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/10/2013 : 00:04:42  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
bolje da ne pišen dalje o tome na koga san mislia

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/10/2013 : 00:07:31  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
ma nije zlatko takav
valjda

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 18/10/2013 : 00:08:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

ja sam u editu pojasnila da sam otkrila na koga si mislio.
Pojasni.
Povezi zlatka s tedom i kidam nalijevo, kud me noge nose.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/10/2013 : 00:15:00  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by lwood

ja sam u editu pojasnila da sam otkrila na koga si mislio.
Pojasni.
Povezi zlatka s tedom i kidam nalijevo, kud me noge nose.

ne bi stala do granice s Mexicom

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 18/10/2013 : 00:22:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
pretpostavljam - on ih je samo zelio voljeti, vinuti u nebo.. Ted,
nije mu poslo za rukom pa ih je poslao na nebo?
Odustajem od trcanja. Smrti se ne bojim, vec pokusaja da me se vine u nebo.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 19/10/2013 : 00:02:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Veceras je pun puncati Mjesec.
Pa si mislim sto da s njim radim.
Vec sam ga na stotinu nacina opisala, s njim u noci ludovala,
od pms-a i glavobolje bolovala.. Nije namjerno, da novu temu imam, ali sam i veceras bolesna. Totalno i neizljecivo, dok samo od sebe ne prođe, veceras sam toliko raznjezena i prekomjerno romanticna po svim tockama optuznice. I branim se dalje sutnjom.
Pitam se, u ovoj noci punog mjeseca i kombinacijom svega ostaloga, sto
o svemu misle moje tarot pricopricalice.
Idem ih pronaci i jednu cu izvuci: -iznenadna sreca.
Da, sad jos samo da ispravno nanisani i pogodi u mene a ne mimo mene.

i malo glazbe za laku noc.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 19/10/2013 : 21:55:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Nuspojava pusenja

Rascistimo nesto.
Nisu li svi crkvenjaci i ini namjesnici u sluzbi zemaljskoj bozjoj i njihova je zadaca drzati stado (nisam rekla cega) na okupu i skrbiti za
dusu i da tijelo im grijeh ne pocini.
Propovijedati navijeke i vazda o dobru i zlu, paklu i raju, prijemnom pultu - cistilistu, i ostalim krugovima i dimenzijama pakla ako se ogrijese o zapovijedi sto ih bog onomad Mojsiju na brdu dade.

Makar sam sklona vjerovati da je Mojsije samo popusio dobru travu, cistu bez kemije i sranja od GMO-a, i tad bio pogresno shvacen kad je pokusao pojasniti svoje stanje, u kom je otkrio ono bozansko. Religija se tad pandemski sirila jer svi su vjerovali da ce kusajuci taj smotuljak, otkriti i sami svoje bozanstvo. I otkrise, pa sve pobrkase.
Mislise da se radi o jednom u svima njima, tad jos ne znajuci da su nuspojave neko osobno iskustvo, stanje u kom se zateknes, mozda pomalo nepoznato - pa se u tom neznanju slozise i za nuspojavu jednoga Boga odabrase.
I bi svjetlo. Koje se otelo kontroli pa nastade tama. Izgubise pojam
o realnosti i u njoj napusenosti i one se pretvorise u jedno. Vjerovanje. I kad nisu pusili travu, uvjereni u njezino bozansko, i
dane poslije klanjase se oni ucinku, dozivljaju bozanskog.
No, da ne skrecem sad previse daleko, ionako je sve oteto kontroli, trava je stavljena izvan zakona jer jedina odobrena droga postade religija. Besplatna je, tu ne treba proizvodnja, samo se u beskonacnoj zetvi zanje. I za nju nije potrebno, stovise, pozeljno je ne imati nikakvo znanje. Plodnije je tlo, i lako za gnojiti. Ne trebaju pesticidi, cak nije potrebna ni primjena GMO-a. Jednostavno se prenosi genima. Tradicijom koja namece vjerovanje. I uopce nije potrebno ni dan danas nikakvo novije znanje.

Dovoljno je ono - posti i moli, i u crkvi milodare dati - izvoli.
Dilerima bozanskog opijata trebaju novi krizevi od zlata.
Mramorne stube do zvonika, ta proslo je doba zidanih obloga i podloga od blata.
Stado redovito na nove jointe u crkve hrli i otkida ono malo sto ima,
samo da bude dostojno udahnuti nesto onog bozanskog dima.
Pa opijeno i danas kao i Mojsije tada, radosno dariva i slusa pastire, poput pravog stada.
Poslusni, trude se zivjeti tako da im po zakonu Bozjem nesto ne pođe naopako.
Ta tko se zeli dovijeka nauzivati ognja i pakla, kad je tako lijepo tamo, gdje dobri i pravedni zavrse - u raju.
To najbolje nasi zemaljski pastiri, bozanski namjesnici znaju.
Jedino ljudima nisu rekli da su oni pusenje malo razradili, ne bi li taj raj za sebe i za zivota uzivali. Pa filijalu Raja d.o.o - za zivota, na zemlji si otvorili. Oni marljivo u njoj rade i novac broje, zadovoljni sto dilanjem bozanskog zarade.

Ovo ce tesko netko poreci, sad kad sam provirila kroz otskrinuta vrata
i dobila potvrdu da se jedni ljudi igraju mira, drugi rata, a spomenuti pastiri - kako zajebati sefa koji "zivi u neboderu zgrade i rijetko silazi sa sedmoga kata."

Necu vrijeđati sebe ni druge pitanjem koliko pokoji pastir u postojanje svog sefa, pakla i raja uopce vjeruje. Mozda je shvatio
da je dovoljno ipak da samo bude dobar menager prodaje.
Jer, jedan je biskup, u novinama pise, svojim sestrama oporukom ostavio 9 milijuna crkvenih kuna.

Oporukom. To je onaj dokument koji se nakon smrti otvara i cita, i u njemu posljednja volja pokojnika pise.

U ovoj je komotno jos, osim - Ostavljam 9 milijuna kuna sestrama -
moglo pisati - E jesam Te zajeb`o lijepo. Ne treba vjerovati slijepo.
Ni ti meni ni ja u Tebe. Ni u ta Tvoja vrata Raja. Ta tko jos pusi pricu o paklu i raju. To su price za mase koje za drugo ne znaju.
Da znaju, dosao bi kraj nasem zemaljskom raju.

Oprosti, Stari, malo sam te pokr`o, i time odao da nema straha od pakla, niti za nagradu raja. Ne postoji drugo do li napuseni Mojsije koji je trabunjao da je trava - zakon. Kak` dobro djeluje, posli za njim mnogi; dozivjeli bozansko i prihvatili Mojsijevu Zapovijed da svi probaju.
Nakon desete su prestali brojati
i opustili se. Vise nije ni trebalo ponavljati..
The rest is history.

Fajront Boze. Nemam nis` za rec` vise.
Ali znam da ces samnom pratiti kako ce crkva tuzbom vratiti pare.
Jos ce biti zanimljivije kad se pokrene lavina pitanja
o tvom pastiru koji se ne boji pakla, dakle zna da nema niti raja.
E, to pitanje ti nema zastare.

Sad bi volio iz svoje koze, Boze?

Edited by - Just_Charlie on 27/10/2013 10:51:28
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 27/10/2013 : 02:57:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
e, Noc Vjestica, Dan Zena.. - ne zapostaviti ovaj topic.

nasla sam, dakle fotkicu koja muskarcima moze olaksati razumijevanje zena -

Clintonovi - 1972. - vremeplov ..

- jebem te zivote!
fotka od koje moze puci srce
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/1237026_10153299754115298_1354869227_n.jpg

"Victims Of Forced Love" Ebrahim Noroozi, Iran

Somayeh Mehri (29) and Rana Afghanipour (3) are a mother and daughter living in Bam, southern Iran. They were attacked with acid by Somayeh’s husband Amir. Somayeh had frequently been beaten and locked up by her husband, and finally found the courage to ask for a divorce. Amir warned her that if she persisted in her attempts to leave him, she would not live out life with the face she had.
One night in June 2011, he poured acid on Somayeh and Rana as they slept. Somayeh’s and Rana’s faces, hands, and, in places, their bodies were severely burned. Somayeh was blinded, and Rana lost one of her eyes. Somayeh’s father sold his land in order to raise money to pay their medical expenses, and fellow villagers have also helped.

i za kraj jedan citat..

"Iran is backing Assad. Gulf states are against Assad . Assad is against the Muslim Brotherhood . The Muslim Brotherhood are against General Sisi . But the Gulf states are pro-Sisi , which means they are against the Muslim Brotherhood . Iran is also pro-Hamas , but Hamas is backing the Muslim Brotherhood . Obama and the West are backing the Muslim Brotherhood in Syria , but Hamas is against the USA and the West . The Gulf states are pro-USA . But Turkey is with the Gulf states against Assad but is also pro-Muslim Brotherhood in Egypt against General Sisi and General Sisi is being backed by the Gulf states.

Here I am, lost in the light of the moon that comes through my window
Bathed in blue.."

- i ono sto sam slusala, u mojim nocasnjim monolozima s Bogom.

quote:

Nocni zapis.

Zabavljam se s vremenom.
Sad sam bila tu i bilo je skoro 03 sata.
Sad sam opet tu i tek je 02:16.
Tko kaze da se ne moze putovati kroz vrijeme.

Znaci li to da imamo sanse ponekad za drugu sansu.
Samo treba pogoditi vrijeme.

- Postam ujutro.

Zapela sam u vremenu, u paradoksu vremena.

Sta sam skrivila vremenu? Nisam ga iskrivila, ali ga sad krivim.
Jer sjedim u prostoru bez vremena iz njega izbacena.
Vrijeme je zbunjeno, ja nisam, i molim postavke da se postelaju jer
ne zelim ostajati bez vremena.
Kako sam pisala postove u 02:58, zbunjen ovaj Portal ne da mi da odem u minus s vremenom i ne dopusta mi poslati ovaj post! u 02:18.
Ja sam tu, ali netko je zapeo u vremenu i ne ide u korak s vremenom.
Znaci, ovo je osobno između mene i ovog Portala.
On stoji zbunjen ali ja idem dalje.

Znaci li to, od iduceg posta sam ja sat vremena unaprijed u odnosu na
ovaj forum, sa svojim postovima?

Mislim da jesam. Vrijeme ne mozes zaustaviti, seronjo od foruma, iako si ti zapeo u paradoksu.
Ja idem dalje, i ujutro cu biti sat vremena starija u postu od tebe, na kojeg ga pisem. A sam post ce biti star par sati i ostavljen na cekanju, dok me ti stignes, sa svojim kaskanjem u vremenu.

Brza sam te. Jesam te!

- Postam ujutro.

Ne..glupane! Postam odmah. Imam jos jednu dimenziju vremena koju mogu iskoristiti.

Sama sebe iz buducnosti citiram u proslost.
Gledaj.

I jesam te! u originali post 02:58 usla sam kroz edit, svasta nadrobila i izasla ranije nego sam usla:
vrijeme edita 02:39..

- vrijeme drugog edita jos te uvije sisa za koju minutu 02:43.

Pa kako si to mislio mene banirati na sat vremena jer se ti ne snalazis u vremenu i prostoru?! Ja kad hocu pisati - hocu.

- opet ja.

ali..ti mene iz buducnosti zadrzavas ovdje u svom vremenu. u proslosti, i ne das mi da pisem, ostavim zapis svog realnog vremena..
- o tome cemo ujutro. Ne da mi se sad iznova svađati s tobom.

Edited by - Just_Charlie on 27/10/2013 02:51:43
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 27/10/2013 : 10:02:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Nocni zapis.

Zabavljam se s vremenom.
Sad sam bila tu i bilo je skoro 03 sata.
Sad sam opet tu i tek je 02:16.
Tko kaze da se ne moze putovati kroz vrijeme.

Znaci li to da imamo sanse ponekad za drugu sansu.
Samo treba pogoditi vrijeme.

- Postam ujutro.

Zapela sam u vremenu, u paradoksu vremena.

Sta sam skrivila vremenu? Nisam ga iskrivila, ali ga sad krivim.
Jer sjedim u prostoru bez vremena iz njega izbacena.
Vrijeme je zbunjeno, ja nisam, i molim postavke da se postelaju jer
ne zelim ostajati bez vremena.
Kako sam pisala postove u 02:58, zbunjen ovaj Portal ne da mi da odem u minus s vremenom i ne dopusta mi poslati ovaj post! u 02:18.
Ja sam tu, ali netko je zapeo u vremenu i ne ide u korak s vremenom.
Znaci, ovo je osobno između mene i ovog Portala.
On stoji zbunjen ali ja idem dalje.

Znaci li to, od iduceg posta sam ja sat vremena unaprijed u odnosu na
ovaj forum, sa svojim postovima?

Mislim da jesam. Vrijeme ne mozes zaustaviti, seronjo od foruma, iako si ti zapeo u paradoksu.
Ja idem dalje, i ujutro cu biti sat vremena starija u postu od tebe, na kojeg ga pisem. A sam post ce biti star par sati i ostavljen na cekanju, dok me ti stignes, sa svojim kaskanjem u vremenu.

Brza sam te. Jesam te!

- Postam ujutro.

Ne..glupane! Postam odmah. Imam jos jednu dimenziju vremena koju mogu iskoristiti.

Sama sebe iz buducnosti citiram u proslost.
Gledaj.

Dobro jutro gospon Forum.
Idem sad pokusati proslost smjestiti u buducnost, u sadasnjosti.
Da vidim jesmo li istovremeno ovdje, usklađeni..vise nisam banirana u vremenskom paradoksu??
Jos jednom da prevarim vrijeme..

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 27/10/2013 : 10:49:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote

Imala sam burnu noc!

Posto kilogram mrtvog tijela

- za ripanje, razvlacenje i komentiranje?

Ljudi umiru. Smrt je neizbjezna. Treba ju prihvatiti kao dio nasih zivota, nesto sto se oko nas događa svakodnevno, i nesto sto ce i nama staviti konacno tocku na kraj recenice. Ili u pola recenice, ili tek
zapocete recenice. U stvari, sad mi palo na pamet, kako novinarima i piscima, kao da posao doslovno, doista i jeste utrka sa smrcu, da budu brzi od smrti, jer u nekom nasem prevodu "Dead Line" - koji im daje rok za isporuku teksta i nije nista drugo nego to. Ako ne stignu prije
roka pobijediti u utrci sa vremenom, oni su mrtvi.
I mrtvi su ako prije smrti ne stignu na vrijeme, ili barem nisu spremni da istovremeno sa smrcu budu na pravom mjestu u pravo vrijeme.
Smrt, kako god okrenes, nekim ljudima postaje blizak suradnik i dahce im za vratom, ne da im da zaborave na rokove nakon kojih su mrtvi, ne da im da se opuste, dok ona negdje usmrcuje nekoga, ne da im da joj odmaknu pricom o zivotu, jer i tada im je za vratom Dead Line, s kojim ne mogu pregovarati. No, zasto i bi pokusali, kada je smrt ono sto njima omogucuje zivot.

Kad bi u Hrvatskoj barem jednom tjedno umirao netko sa scene. Sve bi bilo zivlje. Ili dva puta u tjednu ako se brzo istrosi tema jer
se o nekome nema previse reci, i tema, interes prebrzo zamre. A tirazu
ili citanost - klikanost treba drzati na nivou prezivljavanja.

Dolores se jos nije ni ohladila, lijepo je pokopana, sve je napisano,
jos ce se koji dan ponesto iskopati, koji redak, fotka, i njezina smrt je iscrpljena, iscijeđena, poput njezinog imena i tijela, zivota i djela ..
Umro je Vinko Coce.
Njegovo djelovanje na sceni je starije i od same Dolores, a tijelo
nekoliko puta vece mase.
Bit ce materijala za razvlacenje, komentiranje, ripanje nacije
kojoj bi bilo vrijeme da shvati da je smrt zajebana stvar.

Nije kraj, kojeg se mnogi boje, uzasavaju, samo fizicka smrt na cesti, negdje u jarku autoputa, ili mirno u postelji, negdje oko ponoci.

Nas je zive odavna pregazio Dead Line, koji novinare drzi budnima i zivima.
A nas uspavanima.

Edited by - Just_Charlie on 27/10/2013 10:51:38
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 27/10/2013 : 15:21:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Poruka za Charlesa

U spokoju i miru nedjelje, sto mi dodatno omogucava magla do nosa i oblacak mirisa domace juhe od kokoske :)
kojeg je zasjenio miris dimova iz dimnjaka kroz otvorene mi prozore - ko mi kriv sto sam (nedovoljno) visoko -
i zvucnom kulisom stisanog zvuka s televizije, uzivam u svom kreativnom
kutu stana i odrađujem neke zakasnjele reakcije, neispunjene narudzbe,
beskonacno cekanje, i ostale vremenske odgode.

Odlazim u vlastiti svijet neogranicenosti dok me nije prenuo glas
s tevea i pozelim da se upitam: - Hoce li ikada doci vrijeme kada barem jednom dnevno necu u novinama i ostalim medijima citati ili slusati pojmove i rijeci kao sto su Manolic, udba, prosvjedi, kriminal, Tuđman, povijest, proslost, proslost, proslost..
Moze li ikada sadasnjost odmaknuti u buducnost i hoce li ikada ovdje
okove proslost nam skinuti s nogu, koji nam korake otezavaju, da se
nas hod, nasi dani koji bi u buducnost, jedva, na jedvite jade s noge na nogu vuku.

E, pa gospodine Darvin, imam aneks vasoj teoriji evolucije.
Ona Vam nije netocna no, nesto ste ispustili, ili tada jos niste znali.

Naime, vrijeme je pokazalo da postoji nacija koja jos nije - a po svemu sudeci - niti nece evoluirati.

Toliko.
Srdacno Vasa ..

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 27/10/2013 : 15:34:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Holywin

ja idem prosvijukati, i eto sto gledanje tevea napravi od covjeka.
Budalu. Koja je gledala.
Crkva u borbi protiv vjestica i te poganske Halloween noci, slusam
jadnu kukavnu zenu, zabrinutu za duse mladih, koja sudjeluje u borbi biskupije na Holywinu- bdijenju uz molitvu mladih ..

Ovdje budala. Koja je gledala tv. Religijsku emisiju. Tupa i zatupljena.
Odoh upalit muziku.

Holly shit.

Go to Top of Page
Page: of 52 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000