Jel izzložba Petruše već završila - na plakatu piše od 1.-15.10.?
Da, gotova je i maknuta.
A zašto je onda najavljena u tekstu za CRŠ na naslovnici stripovi.com koji je postavljen jučer:
Dosada je sastavni dio svakog festivala bila i prigodna izložba, a ni ove godine nije iznimka tako da će posjetitelji moći vidjeti Izložbu radova Vittoria Giardina u Talijanskom institutu za kulturu, i to u vremenu od 11:00-18:00 sati sva tri dana trajanja CRŠ-a. Autor će se publici predstaviti također u institutu u nedjelju od 18:00- 19:00! I da ne bi slučajno doživjeli hiperprodukciju izložbi, izložba Frane Petruše počinje kojih tjedan dana kasnije, od 01. do 15. listopada. Održava se u Medijateci Francuskog instituta gdje će biti postavljene 52 originalne table autorovih radova!
Jel izzložba Petruše već završila - na plakatu piše od 1.-15.10.?
Da, gotova je i maknuta.
A zašto je onda najavljena u tekstu za CRŠ na naslovnici stripovi.com koji je postavljen jučer:
Dosada je sastavni dio svakog festivala bila i prigodna izložba, a ni ove godine nije iznimka tako da će posjetitelji moći vidjeti Izložbu radova Vittoria Giardina u Talijanskom institutu za kulturu, i to u vremenu od 11:00-18:00 sati sva tri dana trajanja CRŠ-a. Autor će se publici predstaviti također u institutu u nedjelju od 18:00- 19:00! I da ne bi slučajno doživjeli hiperprodukciju izložbi, izložba Frane Petruše počinje kojih tjedan dana kasnije, od 01. do 15. listopada. Održava se u Medijateci Francuskog instituta gdje će biti postavljene 52 originalne table autorovih radova!
Gospodin Deecay nije pazio što stavlja na stranicu. U vijesti koja je objavljena na stranici prvotno ne spominje se da će izložba Petruše biti na CRŠ-u. Osim ako su u međuvremenu nije dogodilo nešto u vezi toga, ali u medijateci sigurno neće biti, tamo je već nova izložba.
Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Osim toga, na stranici ne piše tjedan dana kasnije, već ranije?
Eh da sada piše tako kad je editirano...
ma da, sorry andi i raven, pobjeglo mi, nekako sam stalno imao u vidu da je u pitanju 1-15.11 ne 10. i krivo stavio najavu. No Petruša će biti na CRŠ-u! To sam točno napisao!
Bit će samo ovo: TALIJANSKI INSTITUT ZA KULTURU, 11:00-18:00 Izložba radova Vittorio Giardino
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Ja teško da ću sutra doći, udaje mi se sestra Makar, između stripova i ženidbe, hmmm... Ipak, prevagnula je klopa u restaću
Ma daj, dan prije nisi znao da će ti se sestra ženiti u subotu... A pričaš već tjedan i pol o tom CRšu. Za kaznu ćeš morati platiti rundu svima sljedeći put kad se sastajemo!
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Ja teško da ću sutra doći, udaje mi se sestra Makar, između stripova i ženidbe, hmmm... Ipak, prevagnula je klopa u restaću
Ma daj, dan prije nisi znao da će ti se sestra ženiti u subotu... A pričaš već tjedan i pol o tom CRšu. Za kaznu ćeš morati platiti rundu svima sljedeći put kad se sastajemo!
Ma imal sam plan doći u podne u subotu i biti sat-dva fakat, al' mi je uletilo nekaj za svadbu i tak...Mislim, vjenčanje je kasnije (15 do 6 u gradskoj vijećnici) pa sam fakat mislil da bum stigel al' ne mrem... Al' vidimo se u nedjelju, valjda bu bio netko od bande
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero