forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Sajam knjige u Beogradu
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

gigi
Junior Member

Austria
452 Posts

Member since 22/01/2003

Posted - 21/10/2013 : 14:12:02  Show Profile Show Extended Profile  Send gigi a Private Message  Reply with Quote
pozdrav,

ima li neki kolega iz hrvatske, po mogucnosti iz zagreba, da ce ici na sajam knjiga? da mi kupi nesto od ovih stripova po jako povoljnim cijenama...

novi dan, nova nafaka..
Go to Top of Page

KOMIKO
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 05/02/2012

Posted - 22/10/2013 : 06:31:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit KOMIKO's Homepage  Send KOMIKO a Private Message  Reply with Quote
Komiko info>

Od danas, svakog dana na štandu u Hali 1 biće specijalnih akcija - kompletića po dodatno sniženim cenama.
Na štandu u Hali 4 ima i oštećenih primeraka na popustu od preko 60%.
Vidimo se!

www.komiko.rs
www.zlatnodoba.com
info@komiko.rs
Go to Top of Page

KOMIKO
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 05/02/2012

Posted - 22/10/2013 : 07:26:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit KOMIKO's Homepage  Send KOMIKO a Private Message  Reply with Quote
A na štandu na galeriji u Hali 4 - albumi hrvatskih izdavača na velikim popustima, akcije 3 za 1000 din, itd.

www.komiko.rs
www.zlatnodoba.com
info@komiko.rs
Go to Top of Page

KOMIKO
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 05/02/2012

Posted - 24/10/2013 : 00:18:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit KOMIKO's Homepage  Send KOMIKO a Private Message  Reply with Quote
Komiko info> Ivica Stevanović News>

U petak i subotu na Sajmu knjiga, Ivica Stevanović gostuje na našem štandu i štandu Orfelina, crta, potpisuje i posvećuje, prema sledećoj satnici:

PETAK 25.10
Štand Komiko (Hala 1 Beogradskog sajma) od 12h do 15h
Štand Orfelin (Hala 1 Beogradskog sajma) od 15 do 17h

SUBOTA 26.10
Štand Komiko (Hala 1 Beogradskog sajma) od 12h do 15h
Štand Orfelin (Hala 1 Beogradskog sajma) od 15 do 17h

Dobrodošli!

www.komiko.rs
www.zlatnodoba.com
info@komiko.rs
Go to Top of Page

DzekDenijels
Senior Member

Serbia
2632 Posts

Member since 26/07/2009

Posted - 27/10/2013 : 02:01:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit DzekDenijels's Homepage  Send DzekDenijels a Private Message  Reply with Quote
Po meni jedan od najboljih sajmova u poslednje vreme, bar kad su stripovi u pitanju.Pregršt novih izdanja, jako kvalitetnih i po povoljnim cenama. Uz to i veliki popusti većine izdavača.
Uglavnom kupio sve što sam planirao, osim izdanja koja nisu izašla do petka.
Tu prvenstveno mislim na:
VČ Biblioteka Zagor br. 22,
VČ Marti Misterija debeljuca
Darkwood: Lokot i Ključ br. 1 HC

14 HC izdanja, što novih, što dopuna kolekcije.
Uz dva kompleta Marketprinta po extra ceni.

30 SC izdanja, novih, dopuna kolekcije, plus mange, naravno.

I naravno knjige. Posebna literatura za klinca i suprugu, uz neizbežne igračke/figure.

Posebno sam ponosan na Lo Gosh-a:

Carpe diem
Go to Top of Page

doktor78
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
365 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 27/10/2013 : 14:21:29  Show Profile Show Extended Profile  Send doktor78 a Private Message  Reply with Quote
Bio, ali pod budnim okom supruge, tako da se malo sta od stripova uspjelo pazariti .
Savjet ozenjenim forumasima: probajte na Sajam otici bez zene
Go to Top of Page

hua
Average Member

Serbia
769 Posts

Member since 04/01/2003

Posted - 27/10/2013 : 17:36:24  Show Profile Show Extended Profile  Send hua a Private Message  Reply with Quote
Niko da postavi slike štandova. Da mi ostali "vidimo" malo sajam :D
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5606 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 28/10/2013 : 16:59:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by doktor78

Bio, ali pod budnim okom supruge, tako da se malo sta od stripova uspjelo pazariti .

Amateru
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5606 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 28/10/2013 : 17:03:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Kao sto Danijels rece, jedan od najgorih sajmova sto se mog novcanika tice Nikad vise tsko dobrih stripova a nikad manje para...ima nade za stripove
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 28/10/2013 : 17:30:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by doktor78

Probao i uspio.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 28/10/2013 : 17:32:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DzekDenijels

Po meni jedan od najboljih sajmova u poslednje vreme, bar kad su stripovi u pitanju.Pregršt novih izdanja, jako kvalitetnih i po povoljnim cenama. Uz to i veliki popusti većine izdavača.

Koji je izdavač ovih knjiga od Gudkajnda?

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

aved
Average Member

Bosnia and Herzegovina
633 Posts

Member since 25/12/2012

Posted - 28/10/2013 : 17:56:00  Show Profile Show Extended Profile  Send aved a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:

Carobna knjiga.

http://www.carobnaknjiga.rs/autori/teri-gudkajnd

Mornie utúlië, mornie alantië
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 28/10/2013 : 18:35:19  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

heh, ko da si čekao celu godinu samo da pazariš sve na sajmu! Šalim se, i meni se desi da uvijek imam nešto za kupovati na tim sajmovima, koliko god uzimao redovito izdanja. A kad vidiš popusti, e onda je još teže odoljeti.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5606 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 28/10/2013 : 21:43:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:

heh, ko da si čekao celu godinu samo da pazariš sve na sajmu! Šalim se, i meni se desi da uvijek imam nešto za kupovati na tim sajmovima, koliko god uzimao redovito izdanja. A kad vidiš popusti, e onda je još teže odoljeti.

Ex Dee, ti ili malo citas ili imas viska para
Salim se naravno, u ovoj hiper produkciji nemoguce je sve redovno ispratiti.Onda kada dodje sajam nastojis nadoknaditi sve propusteno, Jos kad bude i neki popust eto razloga za decije radosti...
Go to Top of Page

DzekDenijels
Senior Member

Serbia
2632 Posts

Member since 26/07/2009

Posted - 28/10/2013 : 22:54:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit DzekDenijels's Homepage  Send DzekDenijels a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by aved

quote:

quote:

Carobna knjiga.

Cena je bila, neverovatnih 100 dinara po knjizi.
Uzeo bih ih i da nije bila ova cena, ali ovako je ispalo idealno.
Inače Čarobna knjiga je po meni imala najveće popuste, plus izuzetne cene za Essentiale i Valijanta.

Carpe diem
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 29/10/2013 : 17:34:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by aved

quote:

quote:

Carobna knjiga.

Cena je bila, neverovatnih 100 dinara po knjizi.
Uzeo bih ih i da nije bila ova cena, ali ovako je ispalo idealno.
Inače Čarobna knjiga je po meni imala najveće popuste, plus izuzetne cene za Essentiale i Valijanta.

Kupio sam kod njih komplet 5 knjiga Zadužbine i Enderova igra. Gudkajnda nisam snimio ovaj put. Iduće godine...

Edited by - Obi-wan on 29/10/2013 17:35:04
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 29/10/2013 : 23:20:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
ja bio
Go to Top of Page

DzekDenijels
Senior Member

Serbia
2632 Posts

Member since 26/07/2009

Posted - 30/10/2013 : 15:47:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit DzekDenijels's Homepage  Send DzekDenijels a Private Message  Reply with Quote
Danas stigli Zagor & Marti, kao dopuna kupovini na sajmu...

Carpe diem
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 15/11/2013 : 13:04:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hua

Ne vidim ništa loše u nameri da se da šansa nekom povoljnom stripu. Možda bude zanimljiv, a možda ne.
U oba slučaja može na kraju da se proda. A može i odma u startu. Recimo za taj slučaj primer: Verujem da
svi uvoznici iz Srbije u Hrvatsku i iz Hrvatske u Srbiju kupe jeftinije i prodaju skuplje. I onda zadrže
sebi razliku i s njom kupuju cigare, idu na more i hrane porodice. Ne vidim ništa lošije u tome što radi
Timer Bil. On će ih čak pročitati i rekao bih da nije trgovac, već je srećan što neće morati da trpi brdo
stripova u kući ako mu se ne dopadaju nego može i da ih proda.

Ja bih rekao da ga bespotrebno kritikuješ.

Eve ti

quote:
Originally posted by Timber Bil

quote:
Originally posted by Jasko

Što si onda uzimao XIII na sajmu?

Da bi ga preprodao za 5309 dinara. Zarada je 3310 dinara.
Mislim da je to legalan čin, nisam ukrao već kupio.

Go to Top of Page

Timber Bil
Senior Member

1068 Posts

Member since 02/10/2013

Posted - 15/11/2013 : 20:40:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Timber Bil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by hua

Ne vidim ništa loše u nameri da se da šansa nekom povoljnom stripu. Možda bude zanimljiv, a možda ne.
U oba slučaja može na kraju da se proda. A može i odma u startu. Recimo za taj slučaj primer: Verujem da
svi uvoznici iz Srbije u Hrvatsku i iz Hrvatske u Srbiju kupe jeftinije i prodaju skuplje. I onda zadrže
sebi razliku i s njom kupuju cigare, idu na more i hrane porodice. Ne vidim ništa lošije u tome što radi
Timer Bil. On će ih čak pročitati i rekao bih da nije trgovac, već je srećan što neće morati da trpi brdo

Eve ti

quote:

quote:

Stvarno si bre dosadan čovek. Da li je tebi neko zabranio da kupiš komplet XIII ? Da li si zbog mene ostao bez mogućnosti da kupiš isti ? Nisi normalno.I šta sada hoćeš ? Da pitam za odobrenje tebe kada trošim moj novac? Ti si veliki moralistaI što bi rekao Balzak - Najveći nemoral je permanentno isticanje moralnosti, a ti prijatelju to radiš.
Go to Top of Page

nikia
Junior Member

Serbia
405 Posts

Member since 22/11/2008

Posted - 15/11/2013 : 21:12:43  Show Profile Show Extended Profile  Send nikia a Private Message  Reply with Quote
Zna li netko zašto ove godine Fibra nije davala popuste.

Zaboravio da se potpiše.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 15/11/2013 : 23:06:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:
Originally posted by hua

Eve ti

quote:

quote:

Stvarno si bre dosadan čovek. Da li je tebi neko zabranio da kupiš komplet XIII ? Da li si zbog mene ostao bez mogućnosti da kupiš isti ? Nisi normalno.I šta sada hoćeš ? Da pitam za odobrenje tebe kada trošim moj novac? Ti si veliki moralistaI što bi rekao Balzak - Najveći nemoral je permanentno isticanje moralnosti, a ti prijatelju to radiš.

Ne jedi govna, mutavi, postoji nešto što se zove biti čovek.
Go to Top of Page

Timber Bil
Senior Member

1068 Posts

Member since 02/10/2013

Posted - 16/11/2013 : 09:47:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Timber Bil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:
Originally posted by hua

Eve ti

quote:

quote:

Ne jedi govna, mutavi, postoji nešto što se zove biti čovek.

Kako da ne ti si čovek, i to jako dosadan, glup a uz to i prost čim dopuštaš takav vid komunikacije sebi. Ali normalno da sa takvom amebom neću ulaziti u dalje rasprave, jer ko što reče Dostojevski, kada bi na svom putu zastao da se mašim za kamen za svaku džukelu koja zalaje na mene, nikada ne bi stigao gde sam krenuo.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 16/11/2013 : 10:33:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Ja sam zadivljen :)
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 16/11/2013 : 10:42:25  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kako da ne ti si čovek, i to jako dosadan, glup a uz to i prost čim dopuštaš takav vid komunikacije sebi. Ali normalno da sa takvom amebom neću ulaziti u dalje rasprave, jer ko što reče Dostojevski, kada bi na svom putu zastao da se mašim za kamen za svaku džukelu koja zalaje na mene, nikada ne bi stigao gde sam krenuo.
[/quote]
A krenuo si po 3310 dinara?

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000