ne kužim zašto nema te prve stranice u Žutoj glavi planiram uzet svih 28 brojeva bookglobe-a. koliko sam skužio br 29 je izmišljotina sklepana od više prethodnih brojeva
Da li vam se sviđa obojenost u Booglobeovom Blueberryu ili vam je bolji stariji kolor albuma ( npr. dečje novine) ? malo me previše bodu boje u ovom bookglobeovom
U nekim epizodama Blueberryjeve mladosti koje je Bookglobe objavio, mislim na one kratke epizode od 15 stranica, malo je čudna boja uniformi južnjačkih vojnika.
Naleteo sam slučajno na jednom nemačkom forumu na zanimljive postove gde se vidi da je, pored drugih autora, i Giraud crpeo inspiraciju za pojedine kadrove stripa i naslovnice iz kadrova western filmova ili sa reklamnih plakata. Što, po meni, nije ništa loše, više dođe kao zanimljivost, nisam video da li je to negde već objavljeno, u ovom topiku očigledno nije, pa rekoh da podelim ovde sa ostalima...
Posvete (i doslovne kopije) su efektno napravljene i uzimane iz pravih stvari, pa nemam ništa protiv. Štoviše, gušt ih je gledati i kao naslovnice i kao kadrove stripa. Kad majstor radi, uvijek ostavi osobni pečat.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Sada sam malo gledao i odlucio da pocnem da kupujem Bluberija! Ali ne znam od koje edicije da pocnem od Blueberrya ili od Marsala Blueberrya ili od Mladog Blueberrya? Da citam po redu od prvog broja ili da uzmem prvo neke bas dobre epizode?
Sada sam malo gledao i odlucio da pocnem da kupujem Bluberija! Ali ne znam od koje edicije da pocnem od Blueberrya ili od Marsala Blueberrya ili od Mladog Blueberrya? Da citam po redu od prvog broja ili da uzmem prvo neke bas dobre epizode?
stvar je prosta, krenes od Bluberija 1 pa ides do 28, po mogustvu Bookglobe. ove derivate tipa mladi il marsal ne moras da konzumiras, licno ih nemam niti ih zelim u kuci. al ako ti je dosadno posto uzmes sve Bluberije, testiraj se sa ostatkom Blub produkcije.