Tek sam sad vidio da je i Inkal rasprodan. Ne znam da li da cestitam Markosu ili da se cudim sto je trebalo dvije godine da se proda 500 primjeraka takvog stripa.
Tek sam sad vidio da je i Inkal rasprodan. Ne znam da li da cestitam Markosu ili da se cudim sto je trebalo dvije godine da se proda 500 primjeraka takvog stripa.
Ako se ne varam postoji vec izdanje inkala na podrucju bivse juge (System comics), tako da mislim da nije nista cudno sto je toliko trebalo, a i jos kad se uracuna da to cudo dode 300 kn...
Ako se ne varam postoji vec izdanje inkala na podrucju bivse juge (System comics), tako da mislim da nije nista cudno sto je toliko trebalo, a i jos kad se uracuna da to cudo dode 300 kn...
Ima dva izdanja prije Fibrinog, jedno iz 80-tih i jedno od prije nekoliko godina u Srbiji (System Comics), ali s druge strane to je jedan od najpoznatijih stripova te jedan od rijetkih stripova kojeg su kupovali i ljudi koji ne kupuju redovito stripove (ja znam dvojicu). Cijenom od 50 kuna po albumu, za tako kvalitetno izdanje, to je jedan od jeftinijih stripova.
pa ne slažam se :) ja nisam stigao nabavit. a uostalom zašto bi se u takvom slučaju reizdavalo prvih 12 brojeva...ali shvaćam poantu, šteta.. zahvaljujem na odgovoru