forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 NATHAN NEVER
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 581

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 30/10/2013 : 16:13:59  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Novo u Italiji...
http://www.sergiobonellieditore.it/gallery/10466/Collezione-storica-a-colori.html
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 30/10/2013 : 17:41:09  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

quote:
Originally posted by bjelolasica

Kad će ostatak stripa?

Nije do IGMANA već do mladje.

Za nekih dva tjedena će valjda biti gotovo
Ma to se napiše u jednom danu, samo nikak da krenem.
A onda IGMAN ima vremena do (ove) Nove godine da to nacrta

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 30/10/2013 : 22:52:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Da stavimo jos malo informacija

In the heart of Africa, the Alfa agents are on the trail of an expedition mysteriously disappeared!

NATHAN NEVER 271
L'ORIGINE DELLA SPECIE (THE ORIGIN OF THE SPECIES)
Output: 18/12/2013
Frequency: Monthly
Subject: Sergio Masperi
Screenplay: Sergio Masperi
Drawings by: Paolo Di Clemente
Cover: Sergio Giardo

"Nathan, Legs and Branko are sent to a region of Africa with the task of tracking down and rescue a shipment of naturalists mysteriously disappeared. General Gamal, local dictator who controls the area where the equipe is gone, it allows agents Alfa permission to cross its territory. But it will not be alone: to control them in view of the dangerous army men will find local..."

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 30/10/2013 : 22:59:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

The crazy mind of Rex Mathaus has set a trap for the agents Alfa!

SPECIAL NATHAN NEVER 24
NELLA TELA DEL RAGNO (CANVAS OF THE SPIDER)
Output: 13/12/2013
Frequency: annual
Subject: Stefano Vietti
Screenplay: Stefano Vietti
Drawings of Dante Bastianoni
Cover: Roberto De Angelis

"Rex Mathaus, a dangerous criminal, a sort of sorcerer at the head of a sect of fanatics who worship him as a god, he wants his revenge on those they defeated and locked up in a prison: Nathan Never and his colleagues Alpha Agency. Dominated by a twisted psyche, Mathaus enacts his plan, kidnapping an Alfa agent and forcing Nathan, Branko and Sigmund - accompanied by a civilian consultant, Professor Patricia Garland - to join him in his hiding place, hidden in a still ruined the city. The only clues to track consist of abstruse symbolic representations... Thus begins a terrible journey to hell..."

Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4803 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 31/10/2013 : 00:31:33  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Još jedan nepoznati scenarist... Piani, Vigna, gdje ste?!!!!

Go kneel and weep
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10859 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 31/10/2013 : 00:36:12  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Procitao danas knjigu sa "pricom o mr. alfi" i ...nikakav feeling,nekako prosao kroz nju i nije mi ostavila neki dojam, kao da sam slicno vec citao..
Mislim da nisam neki entuzijasta vise, a i s obzirom da imam jos 3 neprocitane knjige...

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 31/10/2013 : 09:52:23  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

Procitao danas knjigu sa "pricom o mr. alfi" i ...nikakav feeling,nekako prosao kroz nju i nije mi ostavila neki dojam, kao da sam slicno vec citao..

Stari moj, ako ova nije ostavila dojam na tebe, onda si izgubljen slučaj u svijet NN-a... R.I.P. Bolje odmah prijeđi na Zagora.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 31/10/2013 : 09:55:41  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drogsy

Još jedan nepoznati scenarist... Piani, Vigna, gdje ste?!!!!

Sergio Masperi je crtao NN #47 "Egzodus" zajedno s Gian Maurom Cozzijem, Francescom Rizzatom i Ivanom Calcaterrom... Njegov posao u Bonelliju je dovršavanje i korektura crteža. Mogu samo reći svašta. Nije mi jasno zašto uzimaju novopečene scenariste za nove epizode i one koje nikad nismo vidjeli?!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17906 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 31/10/2013 : 11:06:28  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
čovječe koju sposobnost ja imam da lažem varam samog sebe i da se toliko uvjerim u neku neistinu da je za ne povjerovati
naime pripremio sam 85 maraka da kupim nove nathane dolazim na pijacu kad reče 66 marakaa
ja sam potpuno smetnuo s uma da je cijena prva dva mjeseca skoro ista a kasnije skuplja ja sam mislio da je sad skuplja a kasnije još skuplja :D
koji odron
obradovao sam se kad sam čuo 66... još sam ranije prodao neke knjige tako da sam prebio cijenu na sasvim zadovoljavajucu sumu

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10859 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 31/10/2013 : 14:14:52  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:
Originally posted by emirem

kao da sam slicno vec citao..

Stari moj, ako ova nije ostavila dojam na tebe, onda si izgubljen slučaj u svijet NN-a... R.I.P. Bolje odmah prijeđi na Zagora.

Znas i sam da sve epizode nisu "ono nesto" "paff!" svako dozivljava pricu drugacije i po pricama koje sam dosada procitao sigurno bih ih da su pojedinacne svescice a ne knjige od tri broja,smanjio kolekciju za 33%...hej,sta je tu je moje misljenje,ali citam i dalje...nabavio i knjigu 48 neki dan, ali to ce pricekati...
A sto se tice R.I.P.-a izgleda da nakon 250 broja i on ode u ripane...
Inace Rip Kirby je u vecini bolji sa pricom nego NN u nekim epizodama...
Klasicar.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 01/11/2013 : 17:18:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Anna Lazzarini

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7526 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 03/11/2013 : 18:47:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Evo iz Libellusa danas najavljuju da u sljedećoj turi nakon Interlibera idu NN 49 i AA 11!

Lijepo, lijepo, moram ovaj tjedan pokupiti NN 48 i AA 10, stvarno su nevjerojatno ubrzali ove godine.

Edited by - Jerry Krause on 03/11/2013 22:21:30
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 03/11/2013 : 19:09:43  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evo iz Libellusa danas najavljuju da u sljedećoj turi nakon Interlibera idu NN 49 i AA 10!

Lijepo, lijepo, moram ovaj tjedan pokupiti NN 48 i AA 10, stvarno su nevjerojatno ubrzali ove godine.

Dosta im je tovjeg trollanja.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7526 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 03/11/2013 : 19:57:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Ajde Kapetane DžekSparovu, mislim da ih u ovoj godini više ti gnjaviš.

A ja sam u prošloj pisao prave žalopojke i vidiš da su me morali poslušati.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 03/11/2013 : 21:25:03  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ajde Kapetane DžekSparovu, mislim da ih u ovoj godini više ti gnjaviš.

A ja sam u prošloj pisao prave žalopojke i vidiš da su me morali poslušati.

??
Koji Sparrow?
O čemu ti to pričaš?

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7526 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 03/11/2013 : 22:21:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Dobro, nek ti bude.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 03/11/2013 : 22:37:43  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dobro, nek ti bude.

OK!

Neg kad će neka tvoja nova recka se pojaviti?

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7526 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 03/11/2013 : 22:52:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Nije do mene, do Deeja je. A i druga je već pri kraju.
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2430 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 04/11/2013 : 01:08:54  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kad će ostatak stripa?

Paaa...istini za volju, mislim da sam nacrtao i dugu stranu...
Valjda je jesam dovršio, ne sjećam se više, moram potražiti.

Nisam je postavio jer... pa bez ljutnje Jerry i Mladjo, ali nije mi toliko sviđao tekst kao na prvoj strani, a i tog teksta je bila gomila. Pored tolikog teksta vrlo malo je ostalo mjesta za crtež.
Sjećam se da, na kraju, baš i nisam bio zadovoljan, pa sam je prešutio
A i Emirem je postavio svoju, pa se nisam htio gurati
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10859 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 04/11/2013 : 14:09:20  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by IGMAN2

Samo ti crtaj ja ionako nemam vremena vise ni za sto cak ni za strip procitati kako spada sve na brzinu..
O crtanju da ne govorim htio preko vikenda par crteza ali to je postalo "misija neostvariva".
Ionako oduvijek sam prebrzo htio zavrsiti neki strip ono "za sebe" i pokazati par frendovima
Zasada samo planiram neke crteze nacrtati kao naslovnicu nista vise...
Kod tebe je tusiranje crteza super dok ja radim sa flomasterima 0,1-0,8 i grafitna za sjene i slicno...

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7526 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 07/11/2013 : 00:03:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Evo i koja tabla iz ovog broja. Jebte, ovaj Di Clemente nimalo nije napredovao svih ovih godina, čak što više, čini mi se da je još više nazadovao.

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7526 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 07/11/2013 : 00:09:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Nat-Tai Chi

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 07/11/2013 : 00:49:57  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by IGMAN2

quote:

quote:

Kad će ostatak stripa?

Paaa...istini za volju, mislim da sam nacrtao i dugu stranu...
Valjda je jesam dovršio, ne sjećam se više, moram potražiti.

Nisam je postavio jer... pa bez ljutnje Jerry i Mladjo, ali nije mi toliko sviđao tekst kao na prvoj strani, a i tog teksta je bila gomila. Pored tolikog teksta vrlo malo je ostalo mjesta za crtež.
Sjećam se da, na kraju, baš i nisam bio zadovoljan, pa sam je prešutio

Svaka čast na odgovoru, uvijek sam cijenio iskrene ljude.
Nema problema frenda, hvala ti na tvom trudu i vremenu uloženom za prvu stranu, stvarno je izvrsna.
A naći ćemo mi već nekog pacijenta da sve nacrta

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2430 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 07/11/2013 : 15:54:01  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message  Reply with Quote
Uuups, mladjo, čini mi se da se nismo razumjeli.

Nisam rekao da da mi tvoje pisanje ne valja, baš naprotiv.
Neke tvoje ideje u ovom scenariju su mi vrlo dobre, i strip ima potencijala da bude vrlo zanimljiv.

Rekao sam samo da mi je kako si započeo prvu stranu izuzetno, i da je to bilo dovoljno da se natjeram da je i uprizorim, iako nemam baš previše slobodnog vremena... da ne pričam o mojoj lijenosti

Količinu teksta tvoje druge strane u Bonelliju bi vjerojatno stavili na dvije strane. I to mi je malo problem, jer malo ostaje mjesta za crtež -večinu kadra prekrije tekst.
Zato kažem da nisam bio previše zadovoljan tim što sam nacrtao, pa nisam ni pokazivao, a ne želim vam davati lažnu nadu da imam kad nacrtati cijeli strip
Sad kad sam se izlanuo (a mogao sam lijepo šutit) postavit ću i tu stranu, samo da upišem tekst. Možda mi tad bude bolje izgledala
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7526 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 07/11/2013 : 20:06:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Ja mislim da ti goriš od želje da uprizoriš cijeli ovaj scenarij.

Samo treba natjerati "lijenog" mladju.

Ja sam svoj obol dao, samo da mladjo razradi smijer u kojem će se završiti cijela priča.
Go to Top of Page
Page: of 581 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.92 seconds. Snitz Forums 2000