forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 povratak manitua
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 20

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 04/11/2013 : 13:43:45  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
Topic godine!!!

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 04/11/2013 : 13:46:17  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wolf

quote:
Originally posted by PijaniPatak

Dragi Zabavniče,

zovem se Darko i imam 26 godina. Muči me jedan problem. Naime, već nekih 10-ak godina čitam smeće i, što je najgore, uživam u njemu. Obratio sam se raznim stručnjacima i oni su mi savetovali da čitam nešto drugo da bih postao svestan koliko je smeće koje volim zaista smeće, iako imam utisak da sam to trebao već primetiti ranije jer sam student književnosti i dobrano načitan. I tako, počeo ja da čitam sve živo, amere, francuze, domaće legende itd. a smeće mi sve draže. Sad sam zabrinut jer sam čitajući Vas naslutio da sam bolestan, verovatno i glup. Šta da radim?

Ehm...zaboravih dodati "S poštovanjem. Darko iz Banja Luke"...ma, nema veze

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19121 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 04/11/2013 : 14:19:43  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Dragi Zabavniče,

zovem se Darko i imam 26 godina. Muči me jedan problem. Naime, već nekih 10-ak godina čitam smeće i, što je najgore, uživam u njemu. Obratio sam se raznim stručnjacima i oni su mi savetovali da čitam nešto drugo da bih postao svestan koliko je smeće koje volim zaista smeće, iako imam utisak da sam to trebao već primetiti ranije jer sam student književnosti i dobrano načitan. I tako, počeo ja da čitam sve živo, amere, francuze, domaće legende itd. a smeće mi sve draže. Sad sam zabrinut jer sam čitajući Vas naslutio da sam bolestan, verovatno i glup. Šta da radim?

da te utjesim, nisi jedini sa tim siptomima,
Svi dokyori,psihologi i psihiatri so od mene digli ruke...
Beznadezan slucaj ljubavi....kazu svi..to je kazu u krvi, ali sa tom bolescu bonellioitisom moze se dugo i sretno zivjeti...jedini uvijet je izbjegavanje ljudi sa visokim egom-.-samo to...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47473 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/11/2013 : 15:05:57  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
telleru odličan ti je potpis

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19121 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 04/11/2013 : 16:33:21  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

telleru odličan ti je potpis

fala care,...onako iskren je potpis, ....u dno duse znam i da dan deri obozava
Kit tellera...malo se toga stidi ali razumemo ga...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

den deri
Starting Member

84 Posts

Member since 04/08/2013

Posted - 04/11/2013 : 19:22:59  Show Profile Show Extended Profile  Send den deri a Private Message  Reply with Quote
Baš nikako na zelenu granu, pomislio sam, čak se i ponadao da će od danas biti zdrave, duhovite, bosanskoregionalne zajebancije, kad ovamo... nekakav moj zemljak, navodno, iz banjaluke, čak govori i ekavski, mašala, onako, studentskoknjiževno, suhoparno pokušava dići nivo zajebancije, ali promašaj. Mi u BiH takve veoma dobro shvaćamo. Paša, nisi bio kod pravog hećima, doduše on je ´agu.
A teller, poznat kao stara otrcana drolja, što bi rekao dobri Veselko Tenžera, koji je tim riječima pokušao opisati nedavno preminulog Smiljka Šagolja. Nazvao ga je starom otrcanom žutom droljom. I bio je Veselko vidovit, do kraja! Šteta za Veselka da nije doživio novinarski angažman još jedne stare otrcane drolje, imenom i prezimenom, Goran Milić, ili kako ga mi branitelji BiH zovemo Milić Od Yutela. Mislim da je bila 2006. godina, prahnulo Miliću od Yutela postati glavnim ravnateljem HRT-a. Čak mu se toliko žurio da je oblijetao oko "vlastelina" da nasilno zbace tad aktualnog ravnatelja Mirka Galića. I niko ne reaguje, zamislite čak ni ja, ali Milić od Yutela pravi neoprostiv kiks. Napade, ni kriva ni dužna, Denisa Latina, koji je od Milića za deset tisuća klasa bolji, naročito kao objektivan novinar. Rekoh sebi, e nećeš Miliću, što si čitao Zagora, čitao si. Nije mi bilo mrsko i nakitim pismo tad aktualnom ravnatelju HRT-a, gospodinu Mirku Galiću, koji će kasnije biti hrvatski veleposlanik u Francuza. Navedem mu sve što sam znao, a znao sam sve, od toga da se Milić svo vrijeme boravka u Sarajevu družio sa Radovanom K, koji je nedavno odletio malo do Haga, a kad će se vratiti nije nikome kazao, kažem g. Galiću da je Milić najveći medijski ratni zločinac - i jeste - i još mnogo toga. Nekoliko dana poslije Milić od Yutela, preko Jutarnjeg obavještava javnost kako povlači kandidaturu za mjesto glavnog ravnatewlja HRT-a. Nakon što je istekao mandat Galiću, izabran je za glavnog ravnatelja g. Vanja Sutlić, a kako očito o Miliću nije ništa znao odmah ga predvidio za glavnog u informativnom programu. Kontam, treba li ga dalje, što kažu BeHa papci, ćerat, ipak odluučim i g . Sutlića obavijestiti o Milićevom vojevanju sa RK, jednom od vlasnika apartmana u Hagu. Istog trena Milić leti s kandidatske liste za glavnog u informativnom, a na njegovo mjesto, ni kriva ni dužna, dolazi Hloverka Novak Srzić. Onaj od Yutela je još urednik dnevnika, ali nije glavni. Nešto kasnije odlazi Sutlić dolazi Josip Popovac kao vd ravnatelj i on nasjeda na Milića od Yutela pa ga pokušava rehabilitirati. Opet se kontam, kad sam krenu s ovom pričom valja je i završiti. I Popovcu nakitim sve "zasluge" Milića od Yutela i, Popovcu svaka čast, ne da mu nije dao da bude glavni u informativnom, nego ga skroz protjeruje iz redakcije informativnog, pa se na HRT-u počelo govorkati kako jedva čekaju da Milić od Yutela odguli još malo i da ga se riješe njegovim odlaskom u mirovinu. Tako je i bilo. Ali, vrag, đavo ili ti ga šejtan nikad ne miruje. Milić od Yutela se vraća na mjesto zločina, u Sarajevo, u Al Jazeeru Balkans, i baš ovih dana pripremio sam Arapima pismo da i njih upoznam s kakvom ofucanom ili otrcanom žutom droljom imaju posla.A kune se čovjek da je i on čitao... ko zna što... I nikada Milić nije smio zucnuti, mada sam svako pismo potpisao s punim imenom i adresom, sa svih svojih pet telefona. On se ubio za foruma, što kažu Dalmatinci, zadaješ ga koliko hoćeš, a niko te ne vidi niti zna ko si, pa tako i ovi naši forum-junaci, s apsolutnim nedostatkom smisla za humor. Ovo što sam gore napisao o GM-u je živa istina, nije nikakva zezancija, java je 100%. I bio je GM nekoliko mjeseci stranac u noći 1992. u zgradi BHTV u Sarajevu, gdje je i spavao, očekujući da mu gazda zauzme našu TV, ali malo sutra. Napokon ga tadašnji generalni, Mehmed Agović, istjeruje, jer je Milić od Yutela BHTV dugovao oko 800.000 DM i još ih nije podmirio, a nije gam doduše, niko ni gonio... možda mu nekad neko zatjera, kad tad.... Evo, ispričah vam priču o jednom živom strip negativcu. Kaže i on je čitao stripove 1991. o kapetanu Draganu, kojeg će uskoro Australija spakovati i zafrljaciti preko bare do zagreba. Viđao sam stripove o kapetanu Draganu, ali nikako se ne mogu sjetiti ko je pisao i crtao tu krvavu strip priču... Ako neko zna neka mi javi...
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 04/11/2013 : 19:27:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Kakve veze ima Goran Milić sa svim ovim?!
Glavna boljka pojedinaca sa ovih prostora što još uvek žive u devedestima.
Go to Top of Page

tronožac
Average Member

Serbia
509 Posts

Member since 04/05/2008

Posted - 04/11/2013 : 19:28:41  Show Profile Show Extended Profile  Send tronožac a Private Message  Reply with Quote
Mladjo,stvarno,da se nisi usudio.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 04/11/2013 : 19:39:54  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Den Deri držite se teme i ne spominjite politiku jer nije u skladu sa pravilima. Ovo vam je već drugo upozorenje.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 04/11/2013 : 19:51:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
"I povukli se mi do Neretve a onaj papak Tito stane predlagati da poskacemo i podavimo se, da se zivi ne damo Svabi u ruke... e tu mu ja skocim i nakitim ga, sut ba Kumrovcicu i slusaj sta ti raja od seher Sarajeva ima reci... te pitam starog kartografa sa Bascarsije, e takvog ti nema na kugli zemaljskoj, bili negdje mogli dici most e da bi se Svabo prevario..."
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 04/11/2013 : 19:52:46  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colt

"I povukli se mi do Neretve a onaj papak Tito stane predlagati da poskacemo i podavimo se, da se zivi ne damo Svabi u ruke... e tu mu ja skocim i nakitim ga, sut ba Kumrovcicu i slusaj sta ti raja od seher Sarajeva ima reci... te pitam starog kartografa sa Bascarsije, e takvog ti nema na kugli zemaljskoj, bili negdje mogli dici most e da bi se Svabo prevario..."

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

KOMIKO
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 05/02/2012

Posted - 04/11/2013 : 20:00:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit KOMIKO's Homepage  Send KOMIKO a Private Message  Reply with Quote
Strava u šećer Saraj'vu...

Boles'.

www.komiko.rs
www.zlatnodoba.com
info@komiko.rs
Go to Top of Page

surfer
Average Member

Austria
967 Posts

Member since 09/05/2008

Posted - 04/11/2013 : 20:03:49  Show Profile Show Extended Profile  Send surfer a Private Message  Reply with Quote
Evo i PGP RTB

Go to Top of Page

den deri
Starting Member

84 Posts

Member since 04/08/2013

Posted - 04/11/2013 : 20:10:59  Show Profile Show Extended Profile  Send den deri a Private Message  Reply with Quote
Mladjo, cijela je priča o medijskim junacima, stvarnim, zajedničkim i nastojao sam izbjeći direktnu vezu s politikom, ali neke blage poveznice su neizbježne. Uostalom, strip i jeste dio novinarstva, uz karikaturu, glavna novinarska čarolija.
I dalje mi je potrebno ime autora "Kapetana Dragana"...
Go to Top of Page

den deri
Starting Member

84 Posts

Member since 04/08/2013

Posted - 04/11/2013 : 20:19:33  Show Profile Show Extended Profile  Send den deri a Private Message  Reply with Quote
Surferu, pa tu i jeste problem što je prihvaćn naziv koji, koliko ja znam, nije originalan. A sam Sinatra, cijeli svijet zna da je bio gangster, svaku filmsku ulogu je na silu dobio i bla, bla...

Čekamo Murilja, on je kompetentniji od PGP- RTB-a.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 04/11/2013 : 20:23:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by den deri
Čekamo Murilja, on je kompetentniji od PGP- RTB-a.

Nisam ni sumnjao da je drugačije
Go to Top of Page

den deri
Starting Member

84 Posts

Member since 04/08/2013

Posted - 04/11/2013 : 20:27:13  Show Profile Show Extended Profile  Send den deri a Private Message  Reply with Quote
Normalno, jer čovjek je slušao pjesmu prije nego je PGP i izdao singlicu...

Ne zaboravi da postoji i vremenska hijerarhija...
Go to Top of Page

KOMIKO
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 05/02/2012

Posted - 04/11/2013 : 20:29:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit KOMIKO's Homepage  Send KOMIKO a Private Message  Reply with Quote
Boles'...

www.komiko.rs
www.zlatnodoba.com
info@komiko.rs
Go to Top of Page

den deri
Starting Member

84 Posts

Member since 04/08/2013

Posted - 04/11/2013 : 20:31:19  Show Profile Show Extended Profile  Send den deri a Private Message  Reply with Quote
Vidi se po tvojim komentarima, a imaš i liječnika...
Go to Top of Page

KOMIKO
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 05/02/2012

Posted - 04/11/2013 : 20:36:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit KOMIKO's Homepage  Send KOMIKO a Private Message  Reply with Quote
Dobro je, odmori malo.

www.komiko.rs
www.zlatnodoba.com
info@komiko.rs
Go to Top of Page

den deri
Starting Member

84 Posts

Member since 04/08/2013

Posted - 04/11/2013 : 20:39:17  Show Profile Show Extended Profile  Send den deri a Private Message  Reply with Quote
Samo se ti komikaj, a mene ostavi meni...
Neka mi neko kaže, ako se sjeća, tko je radio strip o "Kapetanu Draganu", treba mi za ozbiljno
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3020 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 04/11/2013 : 21:05:31  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Jbl majku sta je ovo,ovdi se ni Izet Fazlinovic ne bi snasa

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 04/11/2013 : 21:07:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
Pretpostavljam da je greska i da je trebalo da stoji:

quote:
Originally posted by den deri

Normalno, jer čovjek je slušao pjesmu prije nego je Sinatra i snimio singlicu...

Ne zaboravi da postoji i vremenska hijerarhija...

Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 04/11/2013 : 21:29:37  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
Ajajajajajajjjjjj....

Wtf?
Go to Top of Page

aved
Average Member

Bosnia and Herzegovina
633 Posts

Member since 25/12/2012

Posted - 04/11/2013 : 21:35:13  Show Profile Show Extended Profile  Send aved a Private Message  Reply with Quote
Dooby-doooby-doo................

Mornie utúlië, mornie alantië
Go to Top of Page
Page: of 20 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000