forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Crni autor bijelo djelo??
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 04/11/2013 : 21:59:32  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stinky

ali ja postavljam jedinstvo

ajoj!

"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim."
Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 04/11/2013 : 22:00:44  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mamlaz

fali mi mhejl na ovom topiku.

i meni, izgleda da mali odrasta, ako, ako... za njega još ima nade...

"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim."
Go to Top of Page

KOMIKO
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 05/02/2012

Posted - 04/11/2013 : 22:00:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit KOMIKO's Homepage  Send KOMIKO a Private Message  Reply with Quote
quote:

istinito je i savršeno ništa više, ukazati na tebe komiko. nećeš se valjda sad srditi, što te prokazujem kao lažova, a lažov si jer te tobože "boli uvo". i dok ti kažeš ili preciznije lupaš po tastaturi "boli me uvo", s druge strane se poričeš, tj. ne boli te uvo da dođeš na topic i to - gle! baš na mjestu gdje se spominje da je kusturica smrad i baš da istakneš kako nije nego je to zov srca i naroda. pa sad, noemis može strukturirati tvoje postove i tvoje činove, ali ja jednostavno postavljam jedinstvo: ti si lažov, jer lažeš da te boli uvo - čisto verbalno ti jesi u stanju reći da te boli uvo, no bitnije je ono što ti činiš (dolaziš na topic u indikativnom trenutku).

ja se ne srdim uopšte.
nisam lažov, i ne lažem da bi me bolelo uvo.
na topike dolazim u pravom trenutku, i stavljam pravu stvar na pravo mesto.
tako treba da bude.

www.komiko.rs
www.zlatnodoba.com
info@komiko.rs
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 04/11/2013 : 22:01:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wolf
To bi prvo trebao zapitati sam sebe. Nema topica u kojem ti meni ne repliciraš nekim provokacijama i podvalama, iako te nitko ništa nije pitao. Pa onda kad ne ide osobno onda pokušavaš podvaliti nekakve nacionalističke ili fašističke floskule.

Aha, floskule
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13458 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 04/11/2013 : 22:01:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
nešto si mi utanjio
pa zar sam te sveo na smajliće i uzrečice, učeniče?
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 04/11/2013 : 22:03:48  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Jasko i wolf - smirite se i ne provocirajte jedan drugoga.
Jasko, ovdje si ti prvi počeo ali uglavnom - nema potrebe da se vas dvoje preko xy topica i xy tema svaki put pokušavate obračunati na osobnoj razini. Imate dijametralno suprotna stajališta i to je ok.

Nema potrebe da se stalno svađate i pokušavate "nadmudriti" jedan drugoga.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9949 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 04/11/2013 : 22:04:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by KOMIKO

quote:

quote:

quote:

quote:

To je ljubav, to se voli, mamlaze.
Zar je to teško shvatiti?
Čovek je samo pratio svoje srce. Od mene, za to, Kusto - massive respect!

ma da li je to stvarno ljubav? da li bi isto rekao da je prihvatio da bude Albanac i to katolicke vjere?

Naravno da bih, tj. potpuno bi me bolelo uvo. Šta, odrekao bi ga se preko novina? O čemu ovde pričamo? To su lične stvari, krajnjeje degutantno i nedostojno komentarisati nečiju etničku pripadnost i verska osećanja.
Pa i da ti je rod rođeni, a ne neko s kim nemaš nikakve veze.

sori ne razumijemo se. ja tvrdim da se on trebao odreci nacije, religije u potpunosti. ovo mi na zalost lici samo na nesto drugo. ako pratis njegova stvaralacka djela razumijes sta sam htio reci.

Ti tvrdiš šta je neko drugi trebalo da učini sa svojom nacionalnom pripadnošću & verskim opredeljenjem?
Znaš li kako se to zove?

da, znam sto je trebao napraviti i Normalni bi ga i dalje postovali. jego naciju i religiju to je za kukavice koji se boje izdici iznad. ps. znam da provociras i da cu dobiti ban ali bar brani svoj stav kako treba pa da i ti izletis kao covjek.
kazi: nacija i religija su ono sto nas odredjuje. ostalo je nevazno. pojedinac je nevazan. --- malo me to podsjeca na ono sto je bar u teoriji zabranjeno u Njemackoj:) Drzava tj nacija i religija ispred pojedinca.
A ja sam uvijek za ono kontra :)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 04/11/2013 : 22:05:45  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
Ja i ne pokušavam utjecati na njegove stavove, niti ga vrijeđam na način kojim on mene već duže vrijeme označava.
Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 04/11/2013 : 22:06:14  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
quote:

nešto si mi utanjio
pa zar sam te sveo na smajliće i uzrečice, učeniče?

izgleda...

protiv postavljača jedinstva koji boravi u umu gde spoznaje ne samo istinu, već i istinu o istini... jednostavno nemam šanse...

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 04/11/2013 : 22:07:43  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja i ne pokušavam utjecati na njegove stavove, niti ga vrijeđam na način kojim on mene već duže vrijeme označava.

Jasko, Wolf je ovdje u pravu. Već par puta implicitno naglašavaš da je fašista & co. nema potebe za tim.

Uglavnom, nemojte više ulaziti u međusobne sukobe.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 04/11/2013 : 22:08:52  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
Ako mu smetaju moji postovi neka me stavi na ignore. I gotova stvar. Ovako samo forsira zatvaranje topica.
Go to Top of Page

KOMIKO
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 05/02/2012

Posted - 04/11/2013 : 22:13:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit KOMIKO's Homepage  Send KOMIKO a Private Message  Reply with Quote
quote:
da, znam sto je trebao napraviti i Normalni bi ga i dalje postovali. jego naciju i religiju to je za kukavice koji se boje izdici iznad. ps. znam da provociras i da cu dobiti ban ali bar brani svoj stav kako treba pa da i ti izletis kao covjek.
kazi: nacija i religija su ono sto nas odredjuje. ostalo je nevazno. pojedinac je nevazan. --- malo me to podsjeca na ono sto je bar u teoriji zabranjeno u Njemackoj:) Drzava tj nacija i religija ispred pojedinca.
A ja sam uvijek za ono kontra :)

Ti znaš. Ti znaš koji su Normalni i da ga Oni vise ne poštuju.
Ne provociram, pokušavam da doprem do ljudskog dela u tebi i da ga suočim sa onim što pišeš. A to je nedostojno, u najmanju ruku.

www.komiko.rs
www.zlatnodoba.com
info@komiko.rs
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13458 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 04/11/2013 : 22:14:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:
i Normalni

ali ti nisi normalan
izvan RH ti si nitko i ništa. otiđi, kontrašu, u bijeli svijet, pa se uvjeri. startat ćeš kao nula (što ne znači da ne postoji mogućnost da nekamo i do nečega ne dobaciš. naravno, između puke mogućnosti i realizacije stoji čitav jedan svijet. naime, ovaj naš.)
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 04/11/2013 : 22:14:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Jasko, Wolf je ovdje u pravu. Već par puta implicitno naglašavaš da je fašista & co. nema potebe za tim.

Uglavnom, nemojte više ulaziti u međusobne sukobe.

Da, čovek samo brani ustav, ja se izvinjavam. Nije on hteo, nego smatra da je preodređen da ga brani i da pritom, sasvim suptilno, poruči da gledam u "svoje dvorište".
Sve slučajno. I slučajno upadne da napiše kako nije u redu prozivati nekog ko je pravosnažno oslobođen. Sve slučajno.
Mani me bre.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 04/11/2013 : 22:15:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ako mu smetaju moji postovi neka me stavi na ignore. I gotova stvar. Ovako samo forsira zatvaranje topica.

Jao ja se izvinjajem, nisam te prepoznao
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 04/11/2013 : 22:16:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Kako se fino rasplamsao topic...

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9949 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 04/11/2013 : 22:19:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
i Normalni

ali ti nisi normalan
izvan RH ti si nitko i ništa. otiđi, kontrašu, u bijeli svijet, pa se uvjeri. startat ćeš kao nula (što ne znači da ne postoji mogućnost da nekamo i do nečega ne dobaciš. naravno, između puke mogućnosti i realizacije stoji čitav jedan svijet. naime, ovaj naš.)

ne, malecki, ja hocu ovdje nesto promijeniti. a "postici" nije problem nigdje.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13458 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 04/11/2013 : 22:21:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
joj, baš si dražestan s ovim "malecki";)
mislim, ne paše ti, jer ti si kontraš, pojedinac, individualac... no, jedino što si ti u stanju promijeniti je birtija. na žalost.
Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 04/11/2013 : 22:26:27  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
quote:

no, jedino što si ti u stanju promijeniti je birtija. na žalost.

ako ćemo iskreno jedino što si ti u stanju promeniti jeste set medicinki i ostale opreme za tjelesno vapitanje u matičnoj školi, na sreću...

Go to Top of Page

KOMIKO
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 05/02/2012

Posted - 04/11/2013 : 22:28:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit KOMIKO's Homepage  Send KOMIKO a Private Message  Reply with Quote
Može i sijalicu u garderobi...

www.komiko.rs
www.zlatnodoba.com
info@komiko.rs
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/11/2013 : 22:28:33  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

quote:
Originally posted by all_ba

Andrić je jedan od naših najvećih književnika svih vremena, sviđalo se to nekome ili ne.

Da. Nažalost, masa u BiH ima loše mišljenje o njemu. Ne znam da li kao čoveku ili kao piscu.
Kusturica je, nesumnjivo, inteligentan, obrazovan čovek, ogromnog talenta. Jedan je od najvećih umetnika sa ovih prostora. Veći i od Bregovića, a tek od Čole.
Problem BiH je što ona ima nesumnjivo mnogo umetnika, intelektualaca koji predstavljaju tu zemlju. Samo je situacija kakva je da će ih jedna strana obožavati, druga mrzeti. Ne znam da li postoji ijedna osoba koju sve tri strane poštuju. Možda Šantić?
Tako je i za Kusturicu. Pretpostavljam da ga jedan deo BiH priznaje kao svog, dok ga drugi (i treći) smatraju izdajnikom, tako? Pa kakva je to država, onda?
Isto se to može reći za jednog, recimo, Sidrana.
Nije sve crno-belo, pročitajte, ako budete imali priliku, Kusturičinu biografiju. Nije da ga branim, ali oseća se kod njega u toj knjizi žal što ga je Sarajevo odbacilo (iako on to nikad neće priznati, jer je takav čovek).

evo meni se ne sviđa,nezanimljiv je

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 04/11/2013 : 22:29:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood
evo meni se ne sviđa,nezanimljiv je

Dobro, ali bar si indiferentan, ako ništa drugo
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13458 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 04/11/2013 : 22:33:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
pa ti si opsjednut sa medicinkama i tjelesnim. ma nije ti to ništa vrhunaravno, rutina... evo, dođi, dat ću ti da gledaš jedan sat uživo.
Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 04/11/2013 : 22:36:37  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
quote:

pa ti si opsjednut sa medicinkama i tjelesnim. ma nije ti to ništa vrhunaravno, rutina... evo, dođi, dat ću ti da gledaš jedan sat uživo.

neka, zadrži... gledao sam kad sam bio osnovna i srednja, odraslo se otad...

Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 04/11/2013 : 22:37:49  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

quote:

Jao ja se izvinjajem, nisam te prepoznao

I onda sam ja stjenica...
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000