forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 povratak manitua
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 20

den deri
Starting Member

84 Posts

Member since 04/08/2013

Posted - 04/11/2013 : 21:39:23  Show Profile Show Extended Profile  Send den deri a Private Message  Reply with Quote
Ma, šta vrištiš, koji klinac, valjda imaš nekog veterinara u blizini, neka te malo pogleda. Mora da je magla... (Storm Nelson).
Go to Top of Page

HarryBlock
New Member

160 Posts

Member since 21/04/2006

Posted - 04/11/2013 : 22:03:55  Show Profile Show Extended Profile  Send HarryBlock a Private Message  Reply with Quote
Ma pustite PGP RTB, to je fasisticka, Srbo-Cetnicka kuca, koja samo ima za cilj unistiti BiH strip scenu. Naravno da joj u tome pomazu poznati gangster Sinatra i Goran Milic, koji je i radio na TV Beogradu, pa je tako i koordinisao zajednicki napad na Hrapu,
Evo ga original pesme!!!

... Sveti Sava nego ko drugi bre! Kad sam upoznao coveka, imao sam religiozne vizije majku ti jebem! Halucinirao sam ko da sam pio nitro farbu. ("Velja Ilic" - Nikad Izvini)
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 04/11/2013 : 22:06:24  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by den deri

Ma, šta vrištiš, koji klinac, valjda imaš nekog veterinara u blizini, neka te malo pogleda. Mora da je magla... (Storm Nelson).

Ovo je poprilično degutantno, naročito za čovjeka vaših godina.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

dino alic
Junior Member

Croatia
363 Posts

Member since 23/01/2003

Posted - 04/11/2013 : 22:14:09  Show Profile Show Extended Profile  Send dino alic an AOL message  Send dino alic a Private Message  Reply with Quote
Kapetan Dragan ili točnije Vitezovi Srpske Krajine, scenarij:Marko Fančović, crtež: Dragoljub Savić
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 04/11/2013 : 22:37:48  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote

Wtf?

Edited by - bagi on 04/11/2013 23:38:04
Go to Top of Page

den deri
Starting Member

84 Posts

Member since 04/08/2013

Posted - 04/11/2013 : 22:42:46  Show Profile Show Extended Profile  Send den deri a Private Message  Reply with Quote
Mladji,
Jučer sam slao neke postove prijatelju Frančesku, pa sam naišao na neke gdje me, uistinu neki "dorbi" moci pokušavaju vrijeđati, kao jalijaš, pljuju po BiH, po mom Sarajevu, nacionalnoj nepismenosti, to je daleko osjetljivije. Što se mene tiče, ne moram se više ni javljati, jer ovo sve i nije ozbiljno, odnosno nije ni blizu mojih očekivanja. Bio sam ubijeđen da se može istinski na ozbiljan način razgovarati o stripu, ako treba voditi borbu mišljenja, međutim, sve se svodi na neartikulirane dijaloge nekolicine mračnjaka kojima je, po svoj prilici, ovo jedini način da se probiju u neku vrstu javnosti. Moj vam je prijedlog pročistite sve one koji nemaju veze o stripu, pa ćete vidjeti učinak, ne samo kada sam ja u pitanju. Strahovito vam je jak naziv portala, pa i priču o stripu na forumu usmjerite isključivo na ozbiljan dijalog o stripu. Namjerno izbjegavam priču o stripu, jer se u cijeloj priči sve svodi na Zagora, Bonellija, kojima sam ja daleko bliži, i to u pozitivnom smislu, od bilo kojeg koji se ovdje javlja. Eto, to je moj prijedlog, vi kako hoćete. Nemojte pomisliti da mi neka od ovih rugalica, to je najprimitivniji način komunikacije od postanka čovječanstva, niti me bilo što pogađa jer mi je jasan profil onih koji se javljaju, a to što ja ponekad, moguće je, molo izletim i protiv svoje volje malo "ustranu", pokušaj je da pojedince ušutkam ili izbacim iz priče, kako bi njima, a ne sebi pomogao, a u nekim slučajevima, možete i sami primijetiti, da sam uspio.

Dini Aliću zahvaljujem, vidim, nisu me pogrešno informirali o tvojoj uljudnosti i korektnosti. Ovo mi je potrebno jer sam pripremio tekst za jedne dnevne španjolske novine, a tema je početak 90-tih, a prvi dio je Hrvatska i događaji. Usput, novina se prodaje u preko sedam milijuna primjeraka, pa ako hoćeš mogu ti slati dio honorara za ovu informaciju. Još jednom hvala, puno.
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 04/11/2013 : 22:48:25  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
eto ispade nesto dobro od ovog topica, bagi je ponovo u elementu!!!

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47474 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/11/2013 : 22:53:16  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
dobar mu je novi uradak

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala
Go to Top of Page

den deri
Starting Member

84 Posts

Member since 04/08/2013

Posted - 04/11/2013 : 22:58:36  Show Profile Show Extended Profile  Send den deri a Private Message  Reply with Quote
Bagi, promašaj, da si uistinu uradio kvalitetnonasmijao bih se, ovako, jadno, da jadnije ne može biti. Pomalo mi, što Dalmatinci vele, pari na Brdarov crtež. Ne možeš me omalovažiti, ovakav način komunikacije koju ti rabiš sreo sam u Somaliji sredinom sedamdesete, gdje su se dvije zaraćene strane u građanskom ratu, na identičan način izrugivale jedna drugoj, a rekao sam maločas Mladji, kao da sam znao da ćeš to crtačko smeće objaviti, da je rugalica najprimitivniji način komunikacije. Nikada nećeš naučiti crtati niti će onaj ko ti je pomagao u "scenariju" imati duha za nešto što se zove satira. Ta su mi područja bliska obzirom da sam izdavao i uređivao najtiražniji humoristično-satirični list DIOGEN u bivšoj Jugi.
Trošiš se bez veze, nema učinka. Dođi, zupiši se u Akademiju stripa dok još ima slobodnih mjesta za polaznike. Obezbijedio sam najjače autore stripa i likovnjake kao predavače.
Sad se vrati na svoje "remek djelo" i uživaj u svom primitivizmu.
Ja sam za BeHa strip dovoljno dao, Akademijom zaokružujem cijelu priču, a ti ćeš se do kraja života, ovako, negdje iz učmalog prikrajka radovati svom primitivizmu. Intrent trpi sve, pa iskoristi svoje "intelektualno-umjetničke" moći.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47474 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/11/2013 : 23:00:01  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
bagi je jedna od legendi beha stripa

Go to Top of Page

den deri
Starting Member

84 Posts

Member since 04/08/2013

Posted - 04/11/2013 : 23:05:35  Show Profile Show Extended Profile  Send den deri a Private Message  Reply with Quote
Opet ti, hajvanu, niko te ništa ne pits... Ali da je legenda, legenda je i Bonelli se prevrće u grobu...

Više nema problema za BeHa strip nakon ovih škrabotina...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47474 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/11/2013 : 23:09:51  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
bar ne crta loše texa ka neki

Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3277 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 04/11/2013 : 23:10:52  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
ovo bar ima poantu za razliku od onog kičeraja od saza.

(samo da sad stinky&noemis i jasko&wolf ne započnu dribleraj o kič vs umjetnost)
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47474 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/11/2013 : 23:13:09  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
baš se mislin dal da kupin taj saz ili ne?

Go to Top of Page

den deri
Starting Member

84 Posts

Member since 04/08/2013

Posted - 04/11/2013 : 23:18:05  Show Profile Show Extended Profile  Send den deri a Private Message  Reply with Quote
ma razumiješ u strip, savršeno, moj hajvanu. saz je odradio svoje i ostat će ubilježen kao neovisno izdanje, a ti ćeš i dalje ostati negdje u nekoj mračnoj prostoriji, zguren za računalom, pokušavati pronaći nekoga za pokušaj izrugivanja. uzalud vam trud svirači, ne umijete biti ironični, a smiješni daleko od toga, sve do sada što ste kazali, sve što ste naškrabali, obična je vulgarnost, a što je to priupitajte nekoga, jer da znate što je time se ne bi bavili, meni baš godi ovaj vaš primitiviza, jer sve pomalo skidam, pakujem i šaljem vani neka svijet vidi na kojem smo stupnju komunikacije. Somalija, sredina 70-tih. Ali visate neuki, nemate pojma što je to, a možda je ibolje, ko zna koliko bi vas izvršilo suivcid nakon što bi se prepoznalo u somalijskom divljaštvu. BeHa stri od noćas slavi - nove škrabotine!
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 04/11/2013 : 23:20:18  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
Deri,vidim da si izvukao iz naftalina malo elsidija što ti osta iz hipijevskih dana...

Wtf?
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47474 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/11/2013 : 23:22:37  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
e hajbane ili koji je to več q,ja čitan svašta.
meni jedino igra jel mi se djelce sviđa ili ne.
a po tvom pisanju čini mi se da je i Falični Tom nenadjebiv za taj tvoj saz

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47474 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/11/2013 : 23:24:28  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bagi

Deri,vidim da si izvukao iz naftalina malo elsidija što ti osta iz hipijevskih dana...

a zamisli koji je to film bit natripan u Mogadišu 70-tih.
i ne znaš očel Mohamed Barre pobjedit ili če ga pobunjenici srušit.
neprocjenjivo

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 04/11/2013 : 23:29:44  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by den deri

Baš nikako na zelenu granu, pomislio sam, čak se i ponadao da će od danas biti zdrave, duhovite, bosanskoregionalne zajebancije, kad ovamo... nekakav moj zemljak, navodno, iz banjaluke, čak govori i ekavski, mašala, onako, studentskoknjiževno, suhoparno pokušava dići nivo zajebancije, ali promašaj. Mi u BiH takve veoma dobro shvaćamo. Paša, nisi bio kod pravog hećima, doduše on je ´agu.

Samo sam ironičan, den deri, a to je daleko od zdrave dobronamerne zajebancije...banjalučki humor, rekao bih

edit: KAKVE to vi iz BiH dobro shvatate?

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”

Edited by - PijaniPatak on 04/11/2013 23:35:58
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 04/11/2013 : 23:31:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Kako je topic iz svastare pobjegao u stripove?
Danima pokusavam polovit gdje smo sad kroz par zadnjih postova, ali svaki put na drugom bojistu se nađem.

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

aved
Average Member

Bosnia and Herzegovina
633 Posts

Member since 25/12/2012

Posted - 04/11/2013 : 23:32:58  Show Profile Show Extended Profile  Send aved a Private Message  Reply with Quote
Meni i dalje nije jasno da li je Bagi prekodrinski ili prekosavski placenik sa zadatkom unistenja "BH strip scene" na kojoj zavide sve susjedne zemlje, a bogami i sire kao sto su Francuska i Italija.

Kad malo bolje razmislim mozda i Japan. Darkwood je na sajmu knjige imao goste iz Japana povodom izdavanja mangi u Srbiji. Sad sam cvrstog misljenja da tema uopste nije bila o stripovima vec o unistavanju "BH strip scene". Mange su tu bile kao pokrivac.

Za nekoliko dana pocinje Interliber u Zagrebu. Beograd je obavio svoje, a sad je red na Zagrebu da dovrsi zapoceto. Smisljena zavjera udruzenih snaga protiv "BH strip scene" ce konacno dobiti svoj epilog uskoro. Interliber- dan D za "BH strip scenu".

Mornie utúlië, mornie alantië
Go to Top of Page

den deri
Starting Member

84 Posts

Member since 04/08/2013

Posted - 04/11/2013 : 23:36:11  Show Profile Show Extended Profile  Send den deri a Private Message  Reply with Quote
Uradak će ti biti svrstan među prvih pet remek djela strip umjetnosti, ali u Somaliji, 70-tih, gdje sam zatekao ovu vrstu umjetnosti na tarabama i polusrušenim zidovima. Još su tamo, a tvoj rad će imati posebno mjesto.
Ni ti nisi za dvije noge, dabogda da s tolikom talentom poživiš.

Kolika je ovo sreća za BeHa strip. A i sam sam sretan da sam učestvovao u ovoj veličanstvenoj noći. Jules može okačiti svoje pero o klin, a radove Maurovića, Bekera, Bednjanca i velikana srbijanskog stripa, treba pod hitno sakriti u mračne podrume, jer pored ovakvog remek djela i crtačkog umijeća, a posebno duhovitog sadržaja, oni zaista nemaju što da traže na svjetlu dana, najbolje je sve spaliti, šta je s Hitlerom što li se ne javlja, on ima dobre žigice i majstor je za spaljivanje intelektualnih dobara.
Kakva veličanstvena noć. Znao sam da će se nešto desiti, svrbio mi je jednu komšinicu srednji dlan. Stripaši cijelog svijeta ujedinite se oko Bagija, inače ništa od vas.
Hvala ti, Bagi, od sveg srca ti hvala na tvojim remek djelima, da te nema morali bi smo te izmisliti ili od bilo čega napraviti. Otvaram šampanjac, pa što košta da košta. Lajte keri Bagifelda!
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 04/11/2013 : 23:41:52  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
Samting iz rili strejndž...in dis najt...

Wtf?

Edited by - bagi on 04/11/2013 23:49:08
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 04/11/2013 : 23:44:08  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
Ma kakav sampanjac samo Rubinov vinjak...

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 05/11/2013 : 00:02:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
Sadrzaj prethodnih epizoda...

Sve je pocelo ovde

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=43939&whichpage=2

Gorostas ex-YU strip scene je obmanuo all_ba da je on autor naslovnice a da ju je ekipa iz Bonellija koristila za svoje potrebe... posle smo presli na pricu da je DOBAR PLAGIJAT BOLJI OD LOSEG ORIGINALA... posle je scenarista u razradu uveo najvaznijeg sporednog junaka, stanovitog Franceska, arhitektu koji se nekako sprijateljio sa protagonistom u njegovom tinejdzerskom dobu iako doticni nikada pre toga nije napustao BiH a dvojica sjajnih prijatelja ni nakon 50 godine nisu u stanju da se sporazumeju bez pomoci jaranice koja se ubija od naizmenicnog prevodjenja. Potom se suptilno ubacuje ime glavnog negativca, izvesnog Zlatka Dizdarevica, koji je najbolje godine zivota proveo smisljajuci nacine da ugasi visemilionske tiraze izdanja glavnog junaka, sve uzalud... nakon otvorenih atentata na njegovu licnost, slede podmukli pokusaji destabilizacije od strane savremenika Mise Milanovica, junak je i to pregurao ali onda sledi najveca muka, los prevod Stranaca u noci koji ga umalo nije dokusurio... srecom je tu hecim Muriljo, drevni sarajevski prevodilac jos iz doba Kotromanica, koji svojom strucnoscu leci junakove dusevne rane.
Go to Top of Page
Page: of 20 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000