Ferrijeva kvaliteta je zadnjih godina opala, glasao sam za trenutno stanje, da je to zlatni Ferri ne bi bilo dvojbe... Bolje naslovnice od Zagora danas ima i Dylan Dog, Nathan Never, Dampyr i Caravan...
Meni je jedan od boljih(makar se niko ne slozio samnom) mst iz bleka(neznam puni naziv)posto svi ovdije bleka svrstavaju među boneli a i naravno vilin tex i ferijev zagor(makar ima dosta losih ali i fenomenalnih)
stavio nevera jer od pocetka serijala do sada ima uglavnom vrhunske naslovne..odma iza su villa i stano jer neke imaju to da te natjeraju da uzmes strip na blef samo zbog naslovnice
stavio nevera jer od pocetka serijala do sada ima uglavnom vrhunske naslovne..odma iza su villa i stano jer neke imaju to da te natjeraju da uzmes strip na blef samo zbog naslovnice
istina...Claudio Castelini i Roberto de Angelis su vrhunski crtaći, a i NATHAN NEVER JE VRHUNSKI SERIJAL...baš sam na SBE gledao naslovnice koje krase epizode koje nas čekaju u Libellus knjigama....fantastične su, baš me veseli da je reprit Libellusa krenuo sa Angelisovim naslovnicama...nije izgledalo na početku ali sad ta Nathan kolekcija Libellusa izgleda impozantno, pogotovo jer i same Dade Nathana forsiraju...300 naklade je broj koji kad je Never u pitanju brzo plane.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!