forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 povratak manitua
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 20

den deri
Starting Member

84 Posts

Member since 04/08/2013

Posted - 05/11/2013 : 00:02:54  Show Profile Show Extended Profile  Send den deri a Private Message  Reply with Quote
Upravo sam Kingu poslao ovo tvoje remek djelo, samo reci cijenu, koji si ti srećković, nemaš pojma, sretna je majka koja je rodila takvu budalu, ima da se ponosi.
Skontaće oni u Kingu da i metla nekad pukne kao top.

U ovom se strip nebesa otvaraju, da evo SMS iz kinga, spaljuju sve svoje klasike, Amerika je u crno zavijena, obama moli razularenu rulju, kao Boga, da ostanu mirni u svojim domovima dok se ne spale svi stripovi koje je Amerika proizvela. Pentagon je u punoj pripravnosti, čak su se nešto i Kinezi razmili po Pekingu kao maravi, nije im jasno zašto Amerikanci spaljuju sve svoje stripove, KJapan je u šoku, neće im pomoći milijarda Mangi ni beohgradski uvoznici, sve je uzalud, sve se spaljuje, javlju da je Njujork bukvalno u plamenu, Obama se upravo u izravnom prijenosu obraća naciji, uplakan, u zagrljaju drži svoje dbvije djevojčice, a njegova supruga mišel proklinje i Bosnu i Hercegovinu, jebe mu oca Husu, baliju koji ga je napravija, da ne može barem dvije tri sveske stripa spasiti za svoju djecu. Neka si im Bagi jebo znanje, i oni su nas handrili, bilo je krajnje vrijeme... Čujem i Rusi se uskomešali, Putin svoom keru Medvedevu šapuće na uho...šta li mu šapuće... Znaoi sam, oni neće prokleti Rusi, oni neće da spale svoije stripove, oni brane svoje, pokušat ću preko Sjeverne Koreje da se nagovore rusi, možda onaj sjevernokorejski idiot nešto i učini. Na sreću Europa, kao i uvijek, mirno i dostojanstveno kukavički čeka rasplet događaja na Kosovu, jer su se pojavile nove parole, umesoto Kosovo je Srbija u središtu Proštiine nose se parole na kojima piše Srbija je Kosovo. Kažu neki Hajedemi Popuši hoće da izmiri ljute protivnike i da i oni, prije nego Srbija uđe u EU spale što se spaliti da. Sva sreća da u Bosni nema stripa pa nemamo što spasliti, to je napokon i Amerika shvatila... Javljaju da se ipak Putin uputio ka Bajkonuru, zna on gdje je najbezbjednije, jebo stripove, ljepše je na stanici mir... I vrijeme je bilo da im neko iz BiH jebe nanu naninu, bravo Bagi... Ti si večeras riješio svoj stambeni problem, komotno spavaj na lovorikama...Iskreno, žao mi je STRIP REVIJE VEČERNJEG LISTA...
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3277 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 05/11/2013 : 00:07:45  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
Na Interliberu če bit i sedmorica veličasnih iz slovenije. priprema se udar zlobnika i pokvarenjaka na neovisno strip izdavaštvo BIH i sa daljneg severa. ne pomaže ni nazar.
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 05/11/2013 : 00:08:40  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
Apaurin,deronja,apaurin u šup...uh,ovaj pardon,u usta...

Wtf?
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 05/11/2013 : 00:09:34  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by den deri

Upravo sam Kingu poslao ovo tvoje remek djelo, samo reci cijenu, koji si ti srećković, nemaš pojma, sretna je majka koja je rodila takvu budalu, ima da se ponosi.
Skontaće oni u Kingu da i metla nekad pukne kao top.

U ovom se strip nebesa otvaraju, da evo SMS iz kinga, spaljuju sve svoje klasike, Amerika je u crno zavijena, obama moli razularenu rulju, kao Boga, da ostanu mirni u svojim domovima dok se ne spale svi stripovi koje je Amerika proizvela. Pentagon je u punoj pripravnosti, čak su se nešto i Kinezi razmili po Pekingu kao maravi, nije im jasno zašto Amerikanci spaljuju sve svoje stripove, KJapan je u šoku, neće im pomoći milijarda Mangi ni beohgradski uvoznici, sve je uzalud, sve se spaljuje, javlju da je Njujork bukvalno u plamenu, Obama se upravo u izravnom prijenosu obraća naciji, uplakan, u zagrljaju drži svoje dbvije djevojčice, a njegova supruga mišel proklinje i Bosnu i Hercegovinu, jebe mu oca Husu, baliju koji ga je napravija, da ne može barem dvije tri sveske stripa spasiti za svoju djecu. Neka si im Bagi jebo znanje, i oni su nas handrili, bilo je krajnje vrijeme... Čujem i Rusi se uskomešali, Putin svoom keru Medvedevu šapuće na uho...šta li mu šapuće... Znaoi sam, oni neće prokleti Rusi, oni neće da spale svoije stripove, oni brane svoje, pokušat ću preko Sjeverne Koreje da se nagovore rusi, možda onaj sjevernokorejski idiot nešto i učini. Na sreću Europa, kao i uvijek, mirno i dostojanstveno kukavički čeka rasplet događaja na Kosovu, jer su se pojavile nove parole, umesoto Kosovo je Srbija u središtu Proštiine nose se parole na kojima piše Srbija je Kosovo. Kažu neki Hajedemi Popuši hoće da izmiri ljute protivnike i da i oni, prije nego Srbija uđe u EU spale što se spaliti da. Sva sreća da u Bosni nema stripa pa nemamo što spasliti, to je napokon i Amerika shvatila... Javljaju da se ipak Putin uputio ka Bajkonuru, zna on gdje je najbezbjednije, jebo stripove, ljepše je na stanici mir... I vrijeme je bilo da im neko iz BiH jebe nanu naninu, bravo Bagi... Ti si večeras riješio svoj stambeni problem, komotno spavaj na lovorikama...Iskreno, žao mi je STRIP REVIJE VEČERNJEG LISTA...

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 05/11/2013 : 00:11:06  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote

Mislim da je ovo remek djelo četrnaeste umjetnosti zaslužilo da se nađe i na ovoj stranici topic-a,deronji u inat...

Wtf?
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 05/11/2013 : 00:29:31  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by trolodtroje

ovo bar ima poantu za razliku od onog kičeraja od saza.

(samo da sad stinky&noemis i jasko&wolf ne započnu dribleraj o kič vs umjetnost)

He-he, ne ide to tek tako. Do se u mene ne dira ja mirujem.
Go to Top of Page

den deri
Starting Member

84 Posts

Member since 04/08/2013

Posted - 05/11/2013 : 00:33:13  Show Profile Show Extended Profile  Send den deri a Private Message  Reply with Quote
Nisi shvatio, dragi Bagi, ne radi se o meni nego tebi, možda si mislio sebi u pakšo, pardon u žvalje staviti apaurin, meni nije potreban, ja sam izvan tvog svijeta, ali istinski sretan da si jebo cijelom svijetu znanje svojim umijećem, kako od jedne obične sirovine, pardon, tebe, anonimca postade zvijezda... gotovo je, evo posljednja vijest iz Bijele kuće, Mišel je Obami dala nogu, jebala mu polovicu muslimanske familije, ostaslo će kad skonta kome pripadaju, a ujedno proklinje tebe, bosnu i hercegovinu, s.com, puna joj je ona stvar svega, odlazoi, obama i dalje bezuspješno umiruje naciju... evo, čovječe traže te, žele da te vide, popjavise, napusti tu svoju učmalu intgernet magazu... amerika te čeka, cijeli svijet je na nogama, iz sjevetrne mi koreje javljaju da nisu u mogućnosti ništa uraditi jer je onaj idiot, kažu liuči na tebe, ubio još jednu suprugu što ga je varala, a iz preventive i treću, da ga slučajno i ona ne bi varala. kao i obično nacija je uz svog posramljenog vođu i nije im ni do stripova ni do rusa, ali tko njih jebe ima južna koreja, isti babin kuk, oni će, ako treba i zaratovati, zato bagi ne budu tužan i ovaj dio svijeta će biti uz tebe.. . napokon je Japan sve spalio, čak i mange, u beogradu se masovno vrše harakiri zahvati, e tu si pogriješio, to nam je komšiluk i ako imaš bilo koga pokušaj spriječiti, jer ako to ovi s kosova skuže, spalit će srbiju jer šipci kontra vežu, a stripove će ostaviti... otkud mirko i slavko, pazi, bagi, kožni metak, nema na čemu... i gornji milanovac je u crenom, spaljene su sve epizode mirka i slavka, a u sloveniji je za sutra proglašen dan žalosti nakon što su tvoji fanovi spalili sve stripove mikija mustera... sreća pa nismo u EU, bolje je nama u europi, ko njih jebe, vidiš kakvi su, samo šute, a kosovo još nedefinisano, kojaje to gamad.. . i posljednja vijest, za sada krenuo zagor u pomoć ucviljenoj americi, da li će mu ga ko zatjerati, kao što beba selimović kaže, ko zna, a ti bagi idi, bre, odmori malo na lovorikama,. mnogo si dao od sebe, sve nacije u BiH bit će ponosne na tebe, svi entiteti, distroikti, jebene kantonalne kantge, evo u sarajevu se iskupljaju građani ispred zgrade predsjedništva nose parole s tvojim imenom, slike članova predsjedništva, upravo čujem neko uzvikuje parolu: živio član predsjedništva, neko ga pita koji, a on odgovara, bilo koji, isti su kurac, a kod vječne vatre oduševljene mase pjevaju himnu bez teksta tebi u slavu, kako si samo sretan, kako si samo zadužio jedinu nam domovinu, jebo privredu, nevladine organizacije, zvjezda možeš biti ti, sve će to pasti u vodu, svi će se okrenuti BeHa stripu, koji ovaj trenutak čekao od Kulina bana do današnjih dana... Upravo javljaju kako će na svim novčanicama biti tvoj lik, počeo je, upravo sada i nevjerovatan vatromet, a ushićena rulja grmi iz sveg glasa- bagi, bagi... hvala ti bagi - postali smo centar svujeta, jebo brazil, nogomet, džeku, pjanića, misimovića, kakav pape, ti si bagi bog, iskoristi to bagi, budi nam bagi predsjednik, barem dvije epizode, kasnije što bude, ma makar jednu epizodu da ovaj napaćeni narod malo odahne... još jednomti bagi hvala na tvom talentu koji si podijelio s nama i cijelim svijetom, znao sam, kunem se u oba entiteta i svih deset kantona, da žeš ih sjebati do kraja, i neka si, slava ti i hvačla na svemu...
Go to Top of Page

den deri
Starting Member

84 Posts

Member since 04/08/2013

Posted - 05/11/2013 : 01:07:13  Show Profile Show Extended Profile  Send den deri a Private Message  Reply with Quote
tako je bagi, dragi, samo daj, nemoj dozvoliti da te tko preduhitri, ili, ne dao Bog da te plagira, japanci su u tome opasni, oni sve kopiraju, plagiraju i mangaju da nem,aš pojma, ali odprijet ćemo se mi toj žutoj bulumenti, jeboali ih samuraji, imamo i mi bagija za treke imamo, a sad s japanske televizije javljaju, neki jaši kitu, veli da je i fukušđđima uzdrmana, izdato je upozorenje za cunami, a i jesu se nasadili na to ostrvce kod ovolikog dunjaluka, jebala ih žuta rasa...ko zna kako će sve završiti, ali ti se ne brini, bitno je da si amerima jebao sve po spisku, .... da ti samo vidjeti sarajevo, evo i nebo se otvorilo, stidlkjivo ispušta pol neku kap kiše, a laseri visoko u nebo ispisuju tvoje ime, sarajevo nikada nije bilo sretnije, članovi predsjednioištva su se spustili u razdragani narod, dijele im pokradene pare, ali rulja samo uzvikuje tvoje ime, čak i braća bajići, pardon lijanovići žele uzezti učešća, napravili su tebi u čast najveću paštetu na svijestu u obliku srca, odnosno bosne i hercegovine, patriotizam kakav nije viđen u ovom dijelu lijepe naše bvaše i boga pitaj čije još... otvaraju se čevabdžinice dihjele se deset s lukom - sv egratis, odnekud se pojavljuje i halid bešlić i pjeva svoju pjesmu o miljacki, a miljacka, onako modro zeleno prljava i plitka, samo tebi u čast okrenula je tok u kontru i sada, baš u ovim trenucima, onako valovita i zapjenušana okrenula je svoj tok prema palama, slavi te čovječe i priroda, cvrkut ptica je zaglušujući, koncert zvižduka okupljenih vrabaca ispred sj+kenderije, na baščaršiji golubovi, mada vidljivo pospani, guču koliko mogu tvoje ime, a jedan od buregdžija napravio je burek u obliku slova tvoga imena... cijeli grad je na nogama... neko načetiri neko na dvbije... slave te čovječe... ušao si u povijest tako brzo, da te je teško registrirati, a samo par sličica jebenog stripa, kako je sudbina uplela svoje prste u sve... sutra se u sarajevu neće održati nastava ni u jednoj školi, možda jedino u nekim kantonima gdje imaju dvije škole pod jednim krovom, no ko jebe nacionaliste kad imamo, čovječe, tebe, a njih ko jebe... kako se sve rimuje, samo da halid ne skuži i ne ukrade rimu... evo zove me komšija dino merlin, pita čovječe za te, a mene ko jebe, a od rođenja komšije, šta si uradi svijetu čovječe... želi te dino upoznati, pita iz koje si jebene palanke jer takvi se talenti ne rađaju u velikim gradovima i on, mada se vodi kao rođeni sarajlija, da bi bio talent, majkamu se morala nanekoliko dana iseliti iz sarajeva u Trnovo i tamo ga roditi kako bi dino merlin postao talent... kako se meni tako nešto nije posrećilo, aali imamo tebe... javlja mi kemo monteno da se izhagrebačka raja uzbunila, zove ga arsen, gabi, a tarik filipović hoće da se iseli iz hrvatske i vrati u našiu jedinu, samo zbog tebe, jebo kvizove, potjere i ostale besposlice, kod tvog tolikog talenta... zove dijaspora sa svih strana, presretni, nekad su se dičili nogometašima, sevdalinkom, safetom isovićem, ali sve su to bacili pod noge, samo zbog tebe i tvog nenadmašnog talen ta, piše se nova enciklopedija BiH, jedan cijeli tom posvećen je samo tebi i tvom radu... ne znaš koliko smo ponosni, stripaši svijeta su u suzama, već su se počeli štampati albumi ovog tvog uradka, formiraju se kilometarske kolone po najvećim gradovima svijeta, čak su i arapi odlučili otkupiti autorsko pravo, a mislio sam da nežće jer si im pomenuo pejgambera, a oni su na to osjetljivi, ali ipa+k, i oni su se odlučili na kolone pred knjižarama čiji vlasnici zadovoljno trljaju ruka, a bogme ćeš i ti, makar nogama, jebiu, bitno je trljati, šta ti je brija, budalo, samo neka se trlja, pa i naka baba je tla dlan da joj prođe dan, a mislila je da joj neće nikada proći, a prošao joj, garant. fakat te babe što trljaju dlan nemaju pojm, ali su se ione odlučile za tvoj strip. sve si ih, čovječe, povali, jebao si cijeli planezt, ovako se nešto nije desilo otkako je gavran pocrneo...blagoje ga tebi, moj bagi...
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27182 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 05/11/2013 : 01:25:33  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dino alic

Kapetan Dragan ili točnije Vitezovi Srpske Krajine, scenarij:Marko Fančović, crtež: Dragoljub Savić

Marko Fančović?
Nije valjda onaj SF prevoditelj?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

den deri
Starting Member

84 Posts

Member since 04/08/2013

Posted - 05/11/2013 : 01:40:29  Show Profile Show Extended Profile  Send den deri a Private Message  Reply with Quote
Upravo sam primio nevjerovatnu vijest, nakon što su potpuno sve ispraznili, ameri su Diznilend digli u zrak, od sutra će praviti Bagilend, možeš misliti koliko si zasdužio naciju, još ti i ime počenja sa b ka balvan ili bosna, kakva sretna podudarnost... javljaju da je ispred kinga i još nekoliko strip aqgencija brdo strip pepela, neki očekuju feniksa, ali dabogda kćeri da te paša uzme, cigani oblijeću oko kuće... u njujorku je zamračen i kip slobode, odlučili su ga sutra ofarbati u beha zastavu i nosit će imed, zamisli kakav pobos i dika, bagi kip stripa, jebem ti, pa to da si dijelio milostinju dan i noć, čovječe kako ti se posrećilo... upravo sarajevom odjekuju zvuci automobilskih sirena, a oduševljena rulja sa milion zastava skandira bagi, bagi što jaše na ragi, valjda im se to sviđa... a ono što je posebno zanimljico za tebe sve djevojke od 17 pa dalje godina, skinule su se u toples i na svojim čvrstim grudima ispisale tvoje ime, kako si samo sretan, čovječe... ulice su prepune tramvajui ne rade, samo se propuštaju slavljeničke kolone automobila... ujedinio si opoziciju i poziciju, grle se svi, sejdić, finci i svi ostali, ukratko napravio si općenarodno veselje, ali i neka si ovaj je to napaćeni narod zaslužio, ujedinio se jer nikome nije poznato koje si vjere, koje nacije, mene pitaju, ja kažem nije bitno, bitno je da je naše pašče, a jebo nacije, od toga se ne živi. čujem iz susjedstva i srbijanci i crnogorci i hrvati preko granica gledaju kako slavimo, naročito hrvati preko svoje EU granice, oni moraju mali više podići vratove jer su EU, kako si ih samo zajebao i neka si.... što da kažem na kraju do sretno nacijo, slavi svijete, slavi bosno i hercegovino... imamo ga, imamo našeg bagija i danis tanović je od sramote bacio svog oscara, i jasmila sa onim svojim cigom, pobacali berlinske međede, dobit ćeš ulicu u centru sarajeva, vjerojatno umjesto titine, pa imaju i pravo, dosta se tito tu širio, a nikad u životu ni mačku nije nacratao, kakav bezobrazluk, jedna od piramida je tvoja, garant, jebo faraone, njih je mojsije svakako sjebo za sva vrenmena, već ti usred grada klešu mkip, a trebalo je najprije papi vojtili, ali neka ni on nije nacvrtao ni šlajfne, neka čeka, sve po redu, avdo sidran ti već šiše pjesme, nekolicina slikara ti rade portret, mada te nikada u životu nisu vidjeli, ali imaju oni nadahnuća, bili su cijeli dan u zoolođkom vrtu, neka se bogmne snalaze, i oni što se kaže, na guzove žive, od budžeta, e sad neka malo i rade. avaz više neće izlsaziti pod tim imenom - zvat že se bagaz... sve si, ama baš sve preokrenuo u jednom trenu... a sad idem izvjestiti sve svjetske agencije i pohvaliti se da sam te ja pronašao zahvaljujući s.comu, jebo indijance, zagora, bleka, floka, marka, možda italijani i njih spale, tko zna...
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19123 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 05/11/2013 : 03:36:48  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Gospodine den deri,postujuci vas ko osobu u zrelijim godinama i osobu,koja se bavi stripom..molim vas da se ne blamirate vise,...mozda vas to veseli i zabavlja ali svi ti ponekad duhoviti postovi nemaju puno smisla...svake toliko povuce vas na politiku i vama dragu bih,,,meni je isto draga slovenija pa je ne spominjem u svakom postu a i ne vidim u svemu izvana zavjere da je netko razbija ili unistvava slovensku strip scenu... ne sumljam da ste inteligentna osoba i to prepucavanje JEDAN PROTIV SVIH vam ne treba,pogotovo kad se tako gubi vrijeme na velike projekte...ja sam samo jedan tellercic, u strip sceni niko o nista i zasto slusat dobronamjerni savjet,ali vam je dan od srca i iskreno...veseli me da smo upoznali velikog strip zaljubljenika,bez spominjanja smeca i BIH vasi postovi ponekad i nebi bili tako iritirajuci i kontraverzni...tako se u jednom vasem postu teller i goran milic nasli zajedno,a jedina veza izmedu nas je da goran mozda nekad procitao pokojeg tellera a teller par puta gledao tog milica u putopisnim epizodama...koje i nisu bile lose,ako cemo iskreno....pozdrav

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

tronožac
Average Member

Serbia
509 Posts

Member since 04/05/2008

Posted - 05/11/2013 : 08:32:17  Show Profile Show Extended Profile  Send tronožac a Private Message  Reply with Quote
Deri Dene!
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 05/11/2013 : 09:50:53  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
quote:

Upravo sam primio nevjerovatnu vijest, nakon što su potpuno sve ispraznili, ameri su Diznilend digli u zrak, od sutra će praviti Bagilend, možeš misliti koliko si zasdužio naciju, još ti i ime počenja sa b ka balvan ili bosna, kakva sretna podudarnost... javljaju da je ispred kinga i još nekoliko strip aqgencija brdo strip pepela, neki očekuju feniksa, ali dabogda kćeri da te paša uzme, cigani oblijeću oko kuće... u njujorku je zamračen i kip slobode, odlučili su ga sutra ofarbati u beha zastavu i nosit će imed, zamisli kakav pobos i dika, bagi kip stripa, jebem ti, pa to da si dijelio milostinju dan i noć, čovječe kako ti se posrećilo... upravo sarajevom odjekuju zvuci automobilskih sirena, a oduševljena rulja sa milion zastava skandira bagi, bagi što jaše na ragi, valjda im se to sviđa... a ono što je posebno zanimljico za tebe sve djevojke od 17 pa dalje godina, skinule su se u toples i na svojim čvrstim grudima ispisale tvoje ime, kako si samo sretan, čovječe... ulice su prepune tramvajui ne rade, samo se propuštaju slavljeničke kolone automobila... ujedinio si opoziciju i poziciju, grle se svi, sejdić, finci i svi ostali, ukratko napravio si općenarodno veselje, ali i neka si ovaj je to napaćeni narod zaslužio, ujedinio se jer nikome nije poznato koje si vjere, koje nacije, mene pitaju, ja kažem nije bitno, bitno je da je naše pašče, a jebo nacije, od toga se ne živi. čujem iz susjedstva i srbijanci i crnogorci i hrvati preko granica gledaju kako slavimo, naročito hrvati preko svoje EU granice, oni moraju mali više podići vratove jer su EU, kako si ih samo zajebao i neka si.... što da kažem na kraju do sretno nacijo, slavi svijete, slavi bosno i hercegovino... imamo ga, imamo našeg bagija i danis tanović je od sramote bacio svog oscara, i jasmila sa onim svojim cigom, pobacali berlinske međede, dobit ćeš ulicu u centru sarajeva, vjerojatno umjesto titine, pa imaju i pravo, dosta se tito tu širio, a nikad u životu ni mačku nije nacratao, kakav bezobrazluk, jedna od piramida je tvoja, garant, jebo faraone, njih je mojsije svakako sjebo za sva vrenmena, već ti usred grada klešu mkip, a trebalo je najprije papi vojtili, ali neka ni on nije nacvrtao ni šlajfne, neka čeka, sve po redu, avdo sidran ti već šiše pjesme, nekolicina slikara ti rade portret, mada te nikada u životu nisu vidjeli, ali imaju oni nadahnuća, bili su cijeli dan u zoolođkom vrtu, neka se bogmne snalaze, i oni što se kaže, na guzove žive, od budžeta, e sad neka malo i rade. avaz više neće izlsaziti pod tim imenom - zvat že se bagaz... sve si, ama baš sve preokrenuo u jednom trenu... a sad idem izvjestiti sve svjetske agencije i pohvaliti se da sam te ja pronašao zahvaljujući s.comu, jebo indijance, zagora, bleka, floka, marka, možda italijani i njih spale, tko zna...

Deronja,meštre,jebeš li ti išta? Daj drmni tu kamagru pa ako nemožeš naći kakve ciganke bar trehni majmuna od drvo pa si olakšaj...Riješi se frustracija...Mislim da bi Freud da je živ u ovo doba obradom tvog slučaja u najmanju ruku dobio zvanje doktora nauka za kratko vrijeme...Prosto nevjerovatno kakve nebuloze izlaze iz tvoje glave...Ali nema veze,idemo dalje sa nezdravom komunikacijom,baš mi odgovara hehehehe....

Wtf?

Edited by - bagi on 05/11/2013 09:51:48
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47474 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 05/11/2013 : 11:22:56  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
naidija si ga

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala
Go to Top of Page

den deri
Starting Member

84 Posts

Member since 04/08/2013

Posted - 05/11/2013 : 11:49:13  Show Profile Show Extended Profile  Send den deri a Private Message  Reply with Quote
Bagi, Bagi, slava ti je udarila u glavu pa zabravljaš koga ti bliskog, pored tebe jebem, ali nije to za forum, ipak je seks stvar najstrože intime.
U Agenciji sam, javit ću ti se sa najnovijim svjetskim zbivanjima - uskoro. Nadmašio si sve, Ma, Freud je za tebe obična nula, čovječe, ponosu Balkana i ostalih vukojebina.
Nemaš pojma, još je planet na nogama, a li sad naprosto nemam vremena... okano, čijemo se... i nemoj da mi s nekim okuke savujaš...
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 05/11/2013 : 12:04:11  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
Jašta,Hrako,pravi si Sarajevski jalijaš,kokuzluk ti izbija iz svake pore.Intelektualna veličina,usporediva s orangutanom u sezoni parenja.Uostalom,takvi ste skoro svi u tom dijelu tamnog vilajeta što nazivate središtem svijeta.U pravu ste,jeste središte ali središte crne rupe.Žalosno ali tako je i tako će biti dok god ulicama teturaju takvi moroni kao ti...Idemo dalje,hrači slobodno...

Wtf?
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47474 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 05/11/2013 : 12:05:08  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
šta je sa Strancima u noči?

Edited by - lwood on 05/11/2013 12:05:30
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 05/11/2013 : 12:31:14  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bagi, Bagi, slava ti je udarila u glavu pa zabravljaš koga ti bliskog, pored tebe jebem, ali nije to za forum, ipak je seks stvar najstrože intime...

Pazi,sve ti mogu oprostiti ali ovo ne.Naime,jako sam blizak,čak štoviše,vrlo emotivno vezan za svoga psa Šaronju.Već duže vrijeme sumnjam da ga neko seksualno iskorištava,jadnik je sav nekakav psihički slomljen.Bio sam skoro 100 posto siguran da je u pitanju moj kolega krašuljak kmetuljak no on mi je u trenutku slabosti priznao da ga privlače ovce.Elem,dakle,ti si taj!Znam da si sklon nasilju i pljuvanju po stripskom šundu no nešto ne mogu reći da me previše iznenadila tvoja bestijaliti sklonost...Pristaje ti,bilo je očekivano.U stvari,također mislim da si i nekrofil.Siguran sam da ideš po Barama i Kovačima guziti friške leševe s obzirom na tvoju fizičku pojavu vjerovatno ništa drugo nemožeš ni upecati.Ne znam jesi li probao s malim dječačićima,oni su prilično naivni i mogao bi tu nešto ušićariti da ti ćuna ne otpadne od gangrene,hoće to od lešina...

Wtf?

Edited by - bagi on 05/11/2013 12:31:58
Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 05/11/2013 : 13:06:31  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Policijski inspektor Bagi, koji vodi Odjel Q – odjel za 'posebne slučajeve', poštom od stranaca u noći dobije fascikl s naoko originalnim crtežima. Isprva, Bagi pomisli da je fascikl dobio slučajno, ali ubrzo shvaća da tu nešto ne štima. Sa svojim pomoćnikom Fikusom pokreće istragu, koja će ih od društvenog dna, forumaša na stipovskom forumu, dovesti do vrha društvene ljestvice najmoćnijih osoba bosanskohercegovačkog strip izdavaštva. Što je plagijat, što original, što je istina a što laž? - saznajte u najnovijoj knjizi – 50 nijansi laži.
Lov je započeo

always progressive, never conventional!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47474 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 05/11/2013 : 13:06:57  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bagi

quote:

Bagi, Bagi, slava ti je udarila u glavu pa zabravljaš koga ti bliskog, pored tebe jebem, ali nije to za forum, ipak je seks stvar najstrože intime...

Pazi,sve ti mogu oprostiti ali ovo ne.Naime,jako sam blizak,čak štoviše,vrlo emotivno vezan za svoga psa Šaronju.Već duže vrijeme sumnjam da ga neko seksualno iskorištava,jadnik je sav nekakav psihički slomljen.Bio sam skoro 100 posto siguran da je u pitanju moj kolega krašuljak kmetuljak no on mi je u trenutku slabosti priznao da ga privlače ovce.Elem,dakle,ti si taj!Znam da si sklon nasilju i pljuvanju po stripskom šundu no nešto ne mogu reći da me previše iznenadila tvoja bestijaliti sklonost...Pristaje ti,bilo je očekivano.U stvari,također mislim da si i nekrofil.Siguran sam da ideš po Barama i Kovačima guziti friške leševe s obzirom na tvoju fizičku pojavu vjerovatno ništa drugo nemožeš ni upecati.Ne znam jesi li probao s malim dječačićima,oni su prilično naivni i mogao bi tu nešto ušićariti da ti ćuna ne otpadne od gangrene,hoće to od lešina...

http://www.imdb.com/title/tt0081432/

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 05/11/2013 : 13:18:56  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bagi

quote:

Dobro Bagi, čovječe...

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 05/11/2013 : 13:20:10  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bagi, Bagi, slava ti je udarila u glavu pa zabravljaš koga ti bliskog, pored tebe jebem, ali nije to za forum, ipak je seks stvar najstrože intime.
U Agenciji sam, javit ću ti se sa najnovijim svjetskim zbivanjima - uskoro. Nadmašio si sve, Ma, Freud je za tebe obična nula, čovječe, ponosu Balkana i ostalih vukojebina.
Nemaš pojma, još je planet na nogama, a li sad naprosto nemam vremena... okano, čijemo se... i nemoj da mi s nekim okuke savujaš...

Mislim, stvarno dno dna.Ako ne prestanete s ovakvim stvarima, udaljit ću vas sa foruma i zaključati topic.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 05/11/2013 : 13:47:20  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
'Ajte ljudi, pa u godinama ste. Zdrava zaj....cija je uvijek dobra, ali ne treba ići u krajnosti.
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 05/11/2013 : 14:16:20  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
Pa ja se maksimalno trudim da ne plasiram teške riječi...Vidite hrake,on pljuje nemilice...Čak povezuje veznicima slova j te b,sram ga bilo...Samo sam davao kontraudare,nisam ja kriv što čovjek ne zna primiti zajebanciju na svoj račun.Mislim,ko nenormalan bi mogao odoljeti a da sa zajebancijom ne odgovori na onakvu količinu nebuloznog materijala što ga odron baljezga?...Može li itko od vas normalno odgovoriti na te gluposti?

Wtf?

Edited by - bagi on 05/11/2013 15:27:56
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3020 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 05/11/2013 : 15:09:21  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Ovdi lud jebe zbunjena!

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page
Page: of 20 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000