forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 povratak manitua
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 20

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 05/11/2013 : 23:51:14  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
@ komesar mladjo:
I šta ću sad?-Uzeo si mi krašuljka,evo ode mi i deri,šta da radim? Moraću se izgleda ponovo dati u crtkarenje...

Wtf?

Edited by - bagi on 06/11/2013 00:23:06
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 06/11/2013 : 00:08:06  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
Hajte,dajte mi mišljenje o Hrapi,tip je stvarno priča za sebe...Može li se napisati o njemu išta smisleno a da se ne potegne vrijeđanje,jer,eto,on nije tu da se brani pa ne bi bilo fer...Mislim,njegova priča,stav,uvjerenja...Totalno nevjerovatno...Volio bih čuti barem jednog od onih 90% koji su skužili napade na njega i davali mu potporu...

p.s.

Frančesko,ti zbog manjka objektivnosti nemaš pravo javiti se...

Wtf?

Edited by - bagi on 06/11/2013 00:23:33
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 06/11/2013 : 00:37:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
Centralna tacka njegovog ekspozea je bila famozna naslovnica a o tome realno nije imalo sta da se kaze jer je jasno da je on precrtao Galepov rad, isto kao sto je par godina kasnije precrtao drugu naslovnicu, na koju se cak i potpisao... a mislim da ga ljudi ne bi ni kritikovali za to da nije krenuo u guslanje o gigantu strip scene i rusenju BiH preko njega.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47475 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/11/2013 : 02:11:21  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by den deri

Kako ste samo providni, iz aviona se vidi da se najprije dogovarate, pa mi se javljate, ne umijete čak prikriti ni terminologiju koju ponavljate kao mantru, pa, evo, gotovo da ne prođe tekst bez riječi"degutantno", možda neko od vas i zna što znači, ali je ne trebate svi ponavljati. Dogovorite se, ili neka neko od vas piše tekstove, pa neka vam ga prosllijedi i onda ga vi postavljajte na forum. treba da shvatite da vas je 90% onih koji prate ovu zajebanciju prokužilo, gadite im se, ali ljudi iz pristojnosti neće da se javljaju, neće da se s vama petljaju. Ja jesam u početku naletio naivno na vaše primitivizme, jer sam krenuo korektno, ali kada sam skužio da ste vi, kako reče kuger, gamad, onda sam odlučio da vam uzvratim istom mjerom, nikako preko toga, pa, ako se ja ne ljutim, zašto su u svemu ovome vaši pileći mozgovi pronašli nešto zbog čega bi se trebali ljutiti.
Čak sam, u znak i u želji da vratim priču na pravi put, napisao da sam dobio veliki broj fotki od Frančeska na kojima su oni i njihovi neki bližnji, kolege, članovi porodica, suradnici... O tome niko nije slova prozborio, a fol branite Bonellija. To dokazuje da ste vi na ovom forumu samo da bi se s nekim zajebavali, samo malo ste se zeznuli, naletili ste na nekoga ko će vas u ovom smislu totalno dokrajčiti, što se i pokazalo.
Nije umjesno svađati se, naročito ako je ovaj portal posvećen stripu, toga sam iskusio podosta u proteklim desetljećima, napisao sam da su me progonili kooliko su mogli, navodio sam imena, bez namjere da neko od vas kaže da mu je žao, pričao sam vam istinu koja nije baš za zajebanciju, a vi ste to pokušali okeenuti na neku ironiju, nije mi jasno zbog čega. Valjda, kao da sami pred sobom budete mangupi, kao jesmo ovoga zajebali... To je primitivizam, a vi se ovim pokajničkim postovima ne možete vaditi, ko što je neko po svršetka agresije na BiH i Hrvatsku rekao "eto, što smo vas ubijali, ubijali smo vas, daj sad da se iokrenemo svijetloj budućnosti.". Doduše taj tip mlati doživotnu. Tako i vi, pokušavate se bez ikakva razloga zajebavati, pa kada vidite da ne umijete onda hajde ovako ili onako... Ja sam jedini na ovom forumu s imenom i prezimenom, bujrum, recite vi javno ko ste, što se krijete kao vaginice. Ako me oslovljavate imenom, nadimkom i znate ko sam, recite ko ste vi, ovako se krijete i smetljarite do mile volje, umjesto, a to sam već rekao, treba se okrenuti stripu, pa se regionalno uvezati, tako će strip svake od ovih malih napaćenih državica imati veće vrijednosti. Ovako, svi gube, ponajviše oni koji se svojim primitivizmom žele istaći, a istovremeno skriti svoj pravi identitet. Nije valjda kriza identiteta.
Jedino što sam korisno izvukao iz svega ovoga je to što mi se javilo 7-8 strip autora na mail i ponudili suradnju, od kojih ću neke i prihvatiti jer to zaslužuju.
I još postavljate pitanja, kao da vam se odgovori. Čak me poli pita šta me uspalilo, koji njegov post; ma nije, poli, ovo meni dođe kao relaksacija, jer ja radim skoro 20 sati dnevno, ovo mi istinski dođe kao odmor, samo sam mislio da sve ovo na forumu funkcionira stripovski, ozbiljno, a normalno da se povremeno može i zajebavati, a ne svu priču svesti na vrijeđanje, na pokušaj, neke izrade, za što niste dorasli. Vi ste izgleda duže vrijeme ufurani međzusobno da svakog ko se javi pokušate izvrgnuti izrugivanju, kod mene to, vidite nije došlo, jedino mi je žao što sam bio primoran spustiti se na vaš nivo i uzvratiti vam, ali bilo je uspješo, pa to može biti i neka utjeha. Većina ste, vjerujem mlađi od mene, savkjetujem vam, na ovakav način se strip ne živi, ili većina od vas samo uzme i pročita strip, neki možda drže i u policama, ali nije to življenje stripa. Strip je nešto sasvim drugo, daleko ozbiljnije.
Moj problem, ne za mene, u tome što sam izravan, nema uvijanja sve što mislim to i kažem, nekad nastojim biti blag, međutim, treba mi poprilično vremena da se odlučim okrenuti prema sugovorniku onako kako taj zaslužuje, a da je tako, potvrđuju moji početni postovi, sve sam pokušao na lijep način, sve dok se niste spustili ispod dna, zato nema mjesta vašoj ljutnji, a ako hoćete, samo izvolite, ali nemojte uključiti kukavicu i mladji se moliti da me pokuša odvratiti da vam uzvratim istom mjerom. Nikome nisam pomenuo jebiga ili sličan folklorbi termin, sve dok mi nije višekratno upućen s vaše strane. Valjda ste mislili stariji je od nas sjebat ćemo ga, ne ne možete, istina je da sam vjerojatno od većine stariji, međutim, duh je mlađi od većine vas, a to je ono što čini život, bez razlike na godine, što jedne prilike Hus, vođa Parnog valjka reče, mijenjam se fizički, sijdi kosa, bore, ali sve ostalo i dalje funkcionira kao prije ne+koliko desetljeća, i to je to, što bi rekao Almo Čatlak, čuveni zagrebački kuhar.
Okrenite se stvarno stripu, za zajebanciju uvijek ima vremena, to ja s društvom rabim van forama, ili sxličnih načina komuniciranja, zajebancija se živi uživo...

vrh

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47475 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/11/2013 : 02:14:36  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colt

Centralna tacka njegovog ekspozea je bila famozna naslovnica a o tome realno nije imalo sta da se kaze jer je jasno da je on precrtao Galepov rad, isto kao sto je par godina kasnije precrtao drugu naslovnicu, na koju se cak i potpisao... a mislim da ga ljudi ne bi ni kritikovali za to da nije krenuo u guslanje o gigantu strip scene i rusenju BiH preko njega.

možda da pogleda film o Texu ?
ima i titl pa ne mora gnjavit tu jaranicu da mu simultano prevodi.
http://youtu.be/_txx39dBy6s

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 06/11/2013 : 07:42:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Dođem ujutro na posao, prvo letim na ovaj topic... kad nema vise zen majstora.

quote:
Originally posted by Johnny Difool

Opa, ovdje možda imamo posla i s paranoidnom shizofrenijom!
Forumaši se međusobno dogovaraju za napade, a odaje ih identična terminologija.

Bas htedoh istu stvar napisti. Kako smo samo providni bili, odma' nas je raskrinkao.

Zapravo ga je vec komesar fikus na pocetku dobro opisao, ali ovo ide sve nize i nize.

Svaki put kad bi procitao neki njegov (Hrapin) post, odma' cujem onaj Đoletov Orkestar stari.

"I samo ja, pa ja,
o draga gospoja,
o tako pametan,
i tako postojan."

Mada bi mozda koja od KUD Idijota bila prigodnija.

A o strancima je vec all_ba napisao da je gangster ukrao stvar domacinu.

quote:
Originally posted by all_ba - Posted - 06/08/2013 : 22:04:22

Evo ti samo primjer Frenka Sinatre, skinuo je pjesmu od našeg velikog kantautora Ive Robića, "Stranci u noći" koja ga je proslavila u cijelom svijetu. A malo se zna o tome. To je Ivo Robić pričao za života.

Tjedan dana bez Hrape.

Mladjo, bolje se pomoli jer ti ces biti sada odgovoran ako se BeHa scena prelomi.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Lorda
Average Member

Croatia
663 Posts

Member since 07/11/2002

Posted - 06/11/2013 : 10:29:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Lorda a Private Message  Reply with Quote
Majko mila, pa kako sam tek sad naletio na ovo remek (ne) djelo od topica! Ne znam da li bi se smijao ili plakao ili sve istovremeno!

Jedva čekam rundu br.2!
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 06/11/2013 : 10:49:02  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
Šta je ovo,još nema onog jednog u korist Hrape?
Da li je i to plod mašte ujedno sa onim pe-emovima podrške istom?

Wtf?
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19125 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 06/11/2013 : 10:55:01  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Mogli bi sada stavit ono poznato......NASTAVLJA SE....za tjedan dana...
Jedva cekam da den deri odsluzi cuzu u koju ga strpao nas redarstvenik mlado...opravdano,to se razume.
Predlazem da se taj topic otvori i pripremi novi sa naslovom...
RITORNO DEN DERI....zasto talijanski?...pa posto je bonelli davide na nagovor kucnog prijatelja Franceska prihvatio da za talijansko trziste lansira memoare velikog Hrape sarajevskog....u redu je i pristojno da se i mi pripremimo za taj bestseler...svakoj knjigi ko dodatak ide glasnik manitua sa galepinovom plagiat naslovnicom assedio al posto n 6...
Nadam se da je odvise dodati da nas ocekuje i domace izdanje...neke sarajevske kuce...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!

Edited by - teller on 06/11/2013 11:08:08
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 06/11/2013 : 11:17:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
U sledećem broju!

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19125 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 06/11/2013 : 11:32:25  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Naravno,ni izdanje za englesko govorece podrucje nece izostati...ima naznaka da se za memoare velikog Hrape zanimaju i kosooki...nezna se jos naslov ali bit ce slican zadnjem mister noju libellus POSLEDNJI SAMURAJ HAJHRAPAVAN..

Edited by - teller on 06/11/2013 11:37:22
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 06/11/2013 : 11:40:57  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

Naravno,ni izdanje za englesko govorece podrucje nece izostati...ima naznaka da se za memoare velikog Hrape zanimaju i kosooki...nezna se jos naslov ali bit ce slican zadnjem mister noju libellus POSLEDNJI SAMURAJ HAJHRAPAVAN..

Molim druga tellera a i ostale da se suzdrže od ekplicitnog vrijeđanja njegovog veličanstva a i ako mora doći do toga neka to bude malo vještije upakovano a ne ovako odveć očigledno...Može se komesar mladjo zainatiti pa zatvoriti ovaj topic tako da će nas pet-šest provokatora u dosluhu morati načiniti harakiri zbog nenadanog gubitka smisla bivstvovanja....Virtualnog,dakako,u stvarnom svijetu će nam presuditi ON....

Wtf?
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47475 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/11/2013 : 11:49:35  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
kad je iduča virtualna konferencija o uništenju beha stripa?
moramo pripremit und uskladit iduče poteze

Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 06/11/2013 : 11:51:00  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
Ne znam da li ste uočili u moru informacija podastrtog od NJEGA i jedan podatak.Kako njegovo veličanstvo navodi,bio je sudionik nemilih događanja na tlu napaćene nam i rascjepkane BiH nedragih devedesetih godina minulog stoljeća u sastavu tzv armije BiH.Kopanjem po arhivu te iste,meni drage,formacije došao sam do podatka da je Hrapo bio u izviđačima.Ako koga interesuje kako i zašto je tamo završio neka se javi preko pe-ema...

Wtf?

Edited by - bagi on 06/11/2013 12:14:11
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 06/11/2013 : 12:20:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

aha,izviđac... sada je jasno da se vec na naslovnici assedio al posto n 6. pripremao

ajde sibni na peem ;)

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3277 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 06/11/2013 : 15:31:40  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
iihhaaaaaaaa. evo u iranu več drugi dan sa limitiranim dostupom na i.net. i prva stvar koju čekiram je povratak manitua. moram da priznam, da hrapine postove jedva razumem ovaj jedva pročitam, razumem itak en qrac. huh....sad malo pauze do nedelje kad se vračam.

kad se glasuje za forumaša godine? i jel ima više kategorija?
Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 06/11/2013 : 15:32:28  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Jedva čekam drugi nastavak '50 nijansi laži'. Mogao bi to bagi nacrtat u albumima a Fibra objavit. I na kraju integral. U hc-u.

always progressive, never conventional!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19125 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 06/11/2013 : 15:40:59  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by trolodtroje

iihhaaaaaaaa. evo u iranu več drugi dan sa limitiranim dostupom na i.net. i prva stvar koju čekiram je povratak manitua. moram da priznam, da hrapine postove jedva razumem ovaj jedva pročitam, razumem itak en qrac. huh....sad malo pauze do nedelje kad se vračam.

kad se glasuje za forumaša godine? i jel ima više kategorija?

sretno ti dole prijatelju, hrapini postovi s zanimljivi bas zato sto su nerazumljivi...
Nadam da nastavi u tom stilu i kad se vrati,steta bi bilo da zastrani pa bonelli svrsta u vrh 9 umjetnosti ili nedajboze zaboravi spomenut sarajevo i bih...i svoj ogroman utjecaj na strip izdavastvo na svijetu i sire...ako se ne 'pokvari' u zatvoru taj tjedan dana,glasovanje za forumasa godine odluceno je vec sada i ovdje...

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13242 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 06/11/2013 : 16:29:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
ma zapravo, niste se ni vi iskazali, ljudi
staro učenje o vrlini: mjera.
ovdje je narušena, pa s jedne strane prelazi u tupljenje, s druge u lešinarstvo. den deri se nije najbolje snašao u ovom predmetu, to stoji... ali i ovo lešinarenje je bezveze.
dakle, stavi(te) točku na slučaj i idemo dalje

Edited by - stinky on 06/11/2013 16:29:59
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8204 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 06/11/2013 : 16:37:11  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
mlađo, stvarno nisi fer
izbacio si čovjeka koji je osvježio forum
a da si se držao pravila ko pijan plota, onda si moga i bagija i još neke
ali to bi bilo još gore, jer ako me netko može nasmijat, to je bagi otkačeni
pa taj čovjek se bez problema posvadi sa starijom gospodom, i još legendama
još mi je živo u sjećanju kako se uspio svađati s banetom kercom, našim prijateljem, ljudinom i izuzetno smirenim čovjekom
a sad još i s hrapom, koji možda nije neki crtač, ustvari tu su negdje on i bagi
da je maurović živ, i s njim bi se kačio, crtao bi mu prdece iza starog mačka

nego, to s ivom robićem, sinatrom i strancima u noći - to ne mogu pohvatati po ovom suludom topiku, svi hrapini postovi su dugački i trebalo bi sat-dva za ato proučiti
ali tu priču sam i ja čuo
ivo robić je bio velika zvijezda krajem 50tih i početkom 60tih u njemačkoj, najveći uspjeh mu je pjesma 'morgen'
i navodno su 'strannci u noći' prvo pjevani na njemačkom (u izvedbi, a možda i autorstvu ive robića), a onda ju je preuzeo sinatra na engleskom - koliko je to istinito ja stvarno ne znam - i da li ju je 'ukrao' ili su mu je njemački izdavači ponudili

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 06/11/2013 : 17:06:38  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
Da znam biti neumjesan,to stoji...Za dedu Baneta nisi u pravu,nismo se svađali nego samo malo prepirali.Za kaznu sam od njega na zadnjem Mafestu dobio potpis na Balkan Express.No,nije to tema.
Za Hrapu ne znam šta više reći a da nije lešinarenje kako uvaženi kolega stinky reče.Možda bi trebali sačekati njegov izlazak iz bukse.Vezano za prepirku s njim-pročitajte i recite ko je prvi potegao teške riječi.Ja jesam podbadao,a ko ne bi na onakve nebuloze no nastojao sam ne pretjerivati dok on nije počeo ujedati.Čak ni tad nisam upotrijebio teške riječi,ali da sam uzvraćao-jesam i niti se kajem niti stidim.Zašto to govorim-pa nije jednostavno baš kako ken misli imati takav nivo razgovora sa jednim starijim čovjekom.Godine donose mudrost i poštovanje,barem kod većine ljudi,vidi se da ima i drugačijih.Iako ne izgleda tako ali ipak imam neku granicu pristojnosti koju nastojim ne preći.No,postoje iznimka a to je Hrapo...I krašuljak

Wtf?
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9946 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 06/11/2013 : 17:23:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
pickice jedne. covjeka izbacilo pa ste svi hrabri. stado!

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9946 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 06/11/2013 : 17:26:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
sada skuzio da sam na strani stinkija;( jbt ovaj forum stvarno izvlaci sve ono najgore iz ljudi:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4178 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 06/11/2013 : 17:48:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bagi

Hajte,dajte mi mišljenje o Hrapi,tip je stvarno priča za sebe...Može li se napisati o njemu išta smisleno a da se ne potegne vrijeđanje,jer,eto,on nije tu da se brani pa ne bi bilo fer...Mislim,njegova priča,stav,uvjerenja...Totalno nevjerovatno...Volio bih čuti barem jednog od onih 90% koji su skužili napade na njega i davali mu potporu...

p.s.

Frančesko,ti zbog manjka objektivnosti nemaš pravo javiti se...

@Bagi, evo kako je Hrapa na prinudnom sedam dana, iako ne pričam s njim već skoro dva mjeseca, nisam se uopće htio uključivati na ovaj topik (koji se tiće njega), no mogu reći par riječi o Hrapi iz stvarnog života. Hrapa je jedna jako fina osoba, veliki zaljubljenik u strip i osoba iako duboko u šeszdesetm ima tako veliku eneriju da bi mu mogli i momci pozavidjeti.Nevjerovatno, koliko ima života u njemu, uvijek je u nekim projektima, od kojih se neki spremaju, neki su realizirani, neki su na čekanju. Vrlo prijatna osoboa za društvo. Naravno, kao i svi i on ima svojih mana, ali o njima dugi put. Njegova najveća greška je što se pokušao obračunati istim oružjem sa forumašima, a to je neiskustvo forumaško, trebao je u startu završiti s pričom i ne javljati se više. Za njegove godine nije forum, samo je doživio blamažu.

A, ovako sa strane znam da je Bagi (preko foruma)pozitivac strogi, zajbant, a i isto tako znam da je i Hrapa veliki pozitivac i dobar čovjek. Na kraju ćete postati još dobri prijatelji kad zakopate ratne sjekire.

C'est la vie...
https://www.facebook.com/Revija-Bosona-455611547926400/timeline/

Edited by - all_ba on 06/11/2013 18:21:22
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 06/11/2013 : 17:53:59  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stinky

ma zapravo, niste se ni vi iskazali, ljudi
staro učenje o vrlini: mjera.
ovdje je narušena, pa s jedne strane prelazi u tupljenje, s druge u lešinarstvo.
den deri se nije najbolje snašao u ovom predmetu, to stoji... ali i ovo lešinarenje je bezveze.
dakle, stavi(te) točku na slučaj i idemo dalje

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page
Page: of 20 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000