Author |
Topic  |
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
|
fikus
Senior Member

1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
Posted - 06/11/2013 : 16:43:04
|
"Dosla sam iz Beograda da kupim Vase najnovije stripove uz maksimalan popust" "Sorry, popust vazi tek za tjedan dana, tijekom Interlibera. I sto to tako smrdi?" "Polila sam se benzinom i spremna sam da se ubijem ako mi ne odobrite popust!!!" "Izvolite moj upaljac. Bog!" |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 07/11/2013 : 00:41:45
|
quote: Originally posted by fikus
Zanimanje za događaj je bilo veliko tako da je dio ljudi ostao vani. Sve je to snimala ekipa sa Studentske tv. U sastavu dvije cure. Marko je vrlo emotivno prošao kroz svoj cv. Kad se dotakao svolje obitelji ljudi su počeli spontano plakati. U tom momentu je samo spomenuo mogućnost gašenja Fibre što je izazvalo salve nekontroliranih emocija u publici. Jedan lik je počeo urlati da za njega život nema smisla i da će se u tom slučaju ubit. Marko ga je ipak nekako smirio. Posebno me se dojmila Markova gesta kad je zavrnuo rundu svim prisutnima. Na kraju je svatko dobio primjerak Čuvara. Poslije se otišlo na tulum kod Marka zajedno sa curama sa tv-a.
  |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 07/11/2013 : 00:52:00
|
Platio je piće i podijelio Čuvare. To se zove strip izdavač. Kad je doma tulum završio? |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
fikus
Senior Member

1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
Posted - 07/11/2013 : 08:28:38
|
quote: Originally posted by mladjo
Platio je piće i podijelio Čuvare. To se zove strip izdavač. Kad je doma tulum završio?
Ostao sam do šest, pol sedam. Morao sam doma presvuć se za posao. Bila totalna ludnica. Marko svima dao pidžame. Puštalo se YMCA. Marka prehitilo od pive. Zahtjevao da ga se oslovljava sa Ken. Na kraju je jedanaest ljudi privedeno, jedan policajac ozlijeđen, nekoliko desetaka cura je ozlijedilo noge porezavši se na razbijeno staklo, a vatrogasci su morali ugasiti dva omanja požara. Sve u svemu bilo je ok, Ken se silno trudio a novinarka mu je ujutro rekla – 'Čuj, a da se pravimo da si svršio pa da idemo spavat'. |
always progressive, never conventional! |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21738 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 07/11/2013 : 09:31:07
|
quote: Originally posted by Peyo
Ne znam da li bih ja to trebao raditi, ali budući da je Marko to spomenuo na tribini, valjda nije tajna.
Vezano je za njegov trenutni posao (nevezano na Fibru).
Ako se stvari budu nepovoljno razvijale na njegovom poslu, rekao je da neće biti u mogućnosti nastaviti raditi istovremeno i na Fibri.
Doduše rekao je da se nada da se ovaj crni scenarij neće ostvariti.
Detalje neka vam napiše on ako smatra da je to potrebno.
najiskrenije se nadam da je ovo samo najcrnji pesimizam, jer ako do ovoga dođe to će biti ne šamar, nego udarac maljem direktno u lice ex-Yu, a posebno hrvatskoj strip sceni. Stripove kakve izdaje Fibra se i mogu naći u ponudi kod srpskih izdavača, ali su zato LL,BG,SA & co. orijentisani na totalno druge naslove( plus što osim LL svi u zadnje vreme izdaju na kaščicu). A da ne pominjem činjenicu da se Fibra maksimalno zahuktala kako u izdavanju stripova tako i u planovima da tek krene sa nečim jako retkim na našoj sceni (Vertigu i japancima) + činjenica da je tek objavila nekoliko Tvrđi (od 35 albuma)!!! |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 07/11/2013 : 12:15:06
|
Kvragu, eventualno gašenje Fibre bio bi kulturocid! Hrvatska i regionalna ne samo stripovska nego i općekulturna scena bile bi gadno narušene, zapravo bi doživjele terminalan udarac. U trenutnoj situaciji, koja bi nažalost mogla još dugo potrajati, Fibra je doslovno lokomotiva regionalnog strip-izdavaštva. Svaka čast Darkwoodu, ali oni još nisu na toj razini, makar je možda uskoro i dosegnu. Jer tko bi umjesto Fibre u tako kratkom roku objavio kompletan Vrh bogova, Daleko susjedstvo, Šetača i petinu Bosonogog Gena? Tko bi odjednom ispucao kompletne Metalne godine i pet knjiga Daredevila? O Pyongyangu, Broju 73304..., Asteriosu Polypu i sličnim naslovima da i ne govorim. Vjerujem da se taj mraćni scenarij neće ostvariti.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8226 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 07/11/2013 : 12:26:03
|
ma ne vjerujte šunjiću ništa to vam je sve marketinški trik kao uplašit ćemo se i na interliberu kupit bar jedan album više od onoga što nam je žena odobrila priznao mi to na ovom tulumu oko 5ipo ujutro nije imao namjeru, ali se zbunio jer više nije znao je li on ken ili ja ili tko |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8226 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 07/11/2013 : 12:41:31
|
je, ali lako se zabunit i pogubit nakon desetak piva, dok curama previjaju noge, a vatrogasci trče okolo i blinkaju svjetlima aj ti tada pogodi jesi li mlađo ili mladjo |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 07/11/2013 : 12:57:15
|
S obzirom da na ovom podforumu većina topic-a i postova ima malo čudan šmek preporučam da se isti preimenuje u tripovi ...Možda čak i čitav sajt...Ako ništa drugo,bilo bi najmanje 400 hiljada novih članova... |
Wtf?
|
Edited by - bagi on 07/11/2013 12:57:59 |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 07/11/2013 : 13:01:41
|
Ne znam da li bih ja to trebao raditi, ali budući da je Marko to spomenuo na tribini, valjda nije tajna.
Ako se stvari budu nepovoljno razvijale na njegovom poslu, rekao je da neće biti u mogućnosti nastaviti raditi istovremeno i na Fibri.
nadam se da se nece ostvariti tako crni scenarij bilo bi steta da da otkaz  |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21738 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 07/11/2013 : 13:22:49
|
quote: Originally posted by supermark
nadam se da se nece ostvariti tako crni scenarij bilo bi steta da da otkaz 
ha,ha,ha,ha,ha,ha,....
 |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
 |
|
Peyo
Advanced Member

Croatia
10648 Posts
Member since 28/10/2005 |
Posted - 07/11/2013 : 13:26:14
|
Ako sam dobro zapamtio rekao je i da ako se takav crni scenarij dogodi, da bi nedovršene serijale nastojao završiti radi fer odnosa prema kupcima. |
 |
|
Raven84
Senior Member

Croatia
1326 Posts
Member since 29/03/2005 |
Posted - 07/11/2013 : 13:28:07
|
quote: Originally posted by supermark
nadam se da se nece ostvariti tako crni scenarij bilo bi steta da da otkaz 
         |
Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom. |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 07/11/2013 : 13:28:18
|
quote: Originally posted by ken2
je, ali lako se zabunit i pogubit nakon desetak piva, dok curama previjaju noge, a vatrogasci trče okolo i blinkaju svjetlima aj ti tada pogodi jesi li mlađo ili mladjo
da, gadno je to kad te prehiti, ja sam se fakat znal svađat sm sa sobom da li sam mladjo ili mlađo. Na kraju je ispalo da smo obadvojica u pravu. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
emirem
Advanced Member

10859 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 07/11/2013 : 15:08:56
|
Ima jos i "Antares" i "Prezivjele"("Les Survivants") da se zaokruzi ovaj serijal... |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts
Member since 18/03/2006 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
|
Friki
Junior Member

Croatia
477 Posts
Member since 23/12/2010 |
Posted - 09/11/2013 : 20:25:03
|
quote: Originally posted by fikus
quote: Originally posted by mladjo
Platio je piće i podijelio Čuvare. To se zove strip izdavač. Kad je doma tulum završio?
Ostao sam do šest, pol sedam. Morao sam doma presvuć se za posao. Bila totalna ludnica. Marko svima dao pidžame. Puštalo se YMCA. Marka prehitilo od pive. Zahtjevao da ga se oslovljava sa Ken. Na kraju je jedanaest ljudi privedeno, jedan policajac ozlijeđen, nekoliko desetaka cura je ozlijedilo noge porezavši se na razbijeno staklo, a vatrogasci su morali ugasiti dva omanja požara. Sve u svemu bilo je ok, Ken se silno trudio a novinarka mu je ujutro rekla – 'Čuj, a da se pravimo da si svršio pa da idemo spavat'.
Sva sreća da si zadnjim snagama fotkao kena2 kako kupi ratni plijen s tuluma . Isplatio mu se onaj kostim Tarzana što nosi ispod odjeće.

---------- Trenutačno se sluša: Dječaci - Istina |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts