forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Da li ste podvukli crtu ?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Timber Bil
Senior Member

1068 Posts

Member since 02/10/2013

Posted - 07/11/2013 : 21:10:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Timber Bil a Private Message  Reply with Quote
Da li ste podvukli crtu i tačno odredili šta od serijala i albuma kupujete, ili sebe još uvek tražite, kupujete jedno, prodajete drugo
i tako u nedogled bez cilja?

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 07/11/2013 : 21:20:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Povukao sam crta i crta i sve ih prešao, obrisao, zaobišao. Kupujem prodajem, oduzimam i dodajem. Ali, ne bez cilja. Mene to veseli...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 07/11/2013 : 21:26:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Na koju tacnu crtu mislis?

Ne, nisam povukao lajnu.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Timber Bil
Senior Member

1068 Posts

Member since 02/10/2013

Posted - 07/11/2013 : 21:33:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Timber Bil a Private Message  Reply with Quote
Pa ono, rekao sam sebi uzimaću samo ono što mi znači puno, nema više gomilanja i započinjanja sa svim i svačim...
Go to Top of Page

Smomo8
Average Member

Croatia
666 Posts

Member since 17/03/2012

Posted - 07/11/2013 : 21:50:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Smomo8 a Private Message  Reply with Quote
Imam određen popis kojeg se držim.
Međutim,s vremenom dodajem nove naslove koje me zanimaju ili ako iskrsne nešto dobro što nije s liste a dobra je cijena,velika je mogućnost da ću kupiti.

"There are no men like me. Only me"

Tražim/nudim stripove za razmjenu : http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=47082
Go to Top of Page

zlatko900
Average Member

949 Posts

Member since 28/01/2012

Posted - 07/11/2013 : 23:20:57  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatko900 a Private Message  Reply with Quote
...stalno je podvlačim i uvijek mi se izbriše...
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 08/11/2013 : 00:20:52  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Prije par godina nesto sam sarao u citanju i skupljanju, ali sad samo odredjeno, u cilju mi je skupiti "Chronicles of Conan", " El Mercenario",kupiti koji "one-shot"(koji su mi i najbolji zbog gotove price bez nastavaka)biser od "Fibre" i pratiti koliko se moze Bonelli u izdanju Libellusa(malo me koce u skupljanju jer vecina mi ode na njihova izdanja zbog ritma i "rush houra" od popusta od 20% koji slabo ispostujem pa placam skuplje) Ludens samo extra Zagor....crtu sam podvukao samo crtam spiralu od nje prema van....

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"

Edited by - emirem on 08/11/2013 00:21:36
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 08/11/2013 : 08:35:15  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
Povukao i vratio se lakšim drogama.
Go to Top of Page

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 08/11/2013 : 09:18:48  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message  Reply with Quote
Da, samo dok sam shvatio da je trebam podvuci vec potrosio malo bogadstvo na stripove koje uopce nisam citao.. ( mislim Bonelli, kupovao valjda samo radi nostalgije )
kas se covjek rijesi Bonellia ( sto je jako tesko ) uistinu je sve lakse, sada pratim album izdanja i gotova da imam sve sto me zanima..

Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 08/11/2013 : 09:26:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
pokusavam pratit sve od selektiranih hrvatskih izdavaca

pa cemo vidit dokle mozemo, ako se ne dobije na lutriji

There can be only one, me!
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 08/11/2013 : 09:27:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Ih koliko sam samo crta dosad povukao.
Pa ih produživao i kratio, brisao i ponovo povlačio, i sve u tom stilu.
Tako da više nikakve crte ne povlačim.
Ukusi se s godinama mijenjaju, danas mi se ne sviđa nešto što mi se prije 20 godina sviđalo, a za 20 godina mi se neće sviđati ono što mi sa danas sviđa.
Pa čemu povlačiti crte?

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 08/11/2013 : 12:38:23  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Nekidan s frendom Milanom sjedim u birtiji. Naručili pelinkovac. Branka donijela cugu a Mile odmah na nju:
- Brankapičkamumaterna dokle više ispod crte. I ona je runda od jučer bila ispod crte!
- Nitko to ne radi pa neću ni ja, kaže Branka
Svađali se oni tako jedno vrijeme. Dopizdilo nam pa smo podvukli crtu i donijeli važnu odluku. Otišli smo u drugu birtiju. Tamo je crta jasno podvučena. Na 0,05.

always progressive, never conventional!
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 08/11/2013 : 13:01:47  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 08/11/2013 : 13:09:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wele

Blažena konoplja.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1955 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 08/11/2013 : 13:19:53  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
Još uvek nisam povukao crtu. Tražim sebe bez cilja, uskoro se možda predam i počnem novi život uz lajnu.
Go to Top of Page

DzekDenijels
Senior Member

Serbia
2494 Posts

Member since 26/07/2009

Posted - 08/11/2013 : 15:19:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit DzekDenijels's Homepage  Send DzekDenijels a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

Povukao sam crta i crta i sve ih prešao, obrisao, zaobišao. Kupujem prodajem, oduzimam i dodajem. Ali, ne bez cilja. Mene to veseli...

+1

Carpe diem
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5470 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 08/11/2013 : 16:27:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by no1

Da, samo dok sam shvatio da je trebam podvuci vec potrosio malo bogadstvo na stripove koje uopce nisam citao.. ( mislim Bonelli, kupovao valjda samo radi nostalgije )
kas se covjek rijesi Bonellia ( sto je jako tesko ) uistinu je sve lakse, sada pratim album izdanja i gotova da imam sve sto me zanima..

Jebi ga, otkrij mi tajnuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Go to Top of Page

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 08/11/2013 : 18:50:08  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dr. Zistis

quote:
Originally posted by no1

Jebi ga, otkrij mi tajnuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Nema tu neke tajne, ako ih citas tesko da ces ih se rijesiti..
osim ako skupljas iste stripova od vise izdavaca, sto je bio slucaj sa mnom..
onda bi ti savjetovaao za pocetak da se bar rijesis duplih izdanja, a za dobiveni novac kupis stripove koje ces kad ti vrijeme dopusit uistinu i citati..

Nekazem da ( mozda ) kad budem imao viska novca nekupim neke junake SZ i LMS ali ne radi citanja nego ciste iz nostalgije..
jer gledajuci te naslovnice i listanje istih gotovo kao da ponovo prozivljavam dane skoliskih praznika i kartanja pokera po stripove..

Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2557 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 10/11/2013 : 20:19:35  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message  Reply with Quote
Nemam nekih fiksnih crta - u principu imam dvije liste: "kupiti" i "možda". Obije liste svake toliko revidiram, poneki strip mjenja listu - glavni problem je taj, što broj novih izdanja premašuju realizaciju, pa su obe liste več par godina pod priličnom inflacijom. Jedina crta koju sam povukao več prije par godina, da se više ne zajebavam sa starim pre-90 jugo izdanjima (stripoteka, strip-art,..itd) i okrenem se novim stvarima.

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 10/11/2013 : 21:01:02  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Timber Bil

Da li ste podvukli crtu i tačno odredili šta od serijala i albuma kupujete, ili sebe još uvek tražite, kupujete jedno, prodajete drugo
i tako u nedogled bez cilja?

Jesam.

Međutim tu i tamo se pojave neke nove stvari od interesa.
Ali u mojem slučaju to nije baš često.

Moja priča je da sam sa "starim" odnosno već izašlim izdanjima gotov ili na 99% pa samo pratim nove a pri tome sam suuuuper izbirljiv...

Genijalna stvar je što izlazi na tone izdanja, imam slatke muke isfiltrirati sve to.
Isto tako pokazalo se dobrom idejom pratiti strip album scenu kroz posuđivanje izdanja u knjižnici.
Jer mi se vremenom ispostavilo da većinu izdanja koje kupim na blef jednom pročitam i nikada više ne otvorim.

Takve više ne kupujem.

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17832 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 11/11/2013 : 00:30:20  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
Naravno da jesam...prodajem sto mi ne treba u sto necu citati
Odustao od sporih i skupih izdanja
Te albuma
Samo dd s kioska i nathan za sada
I agarti mm i mv na kapaljku

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 11/11/2013 : 12:56:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

kakva crta, glavom kroz zid

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47309 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/11/2013 : 14:33:20  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wele

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

senad7
Senior Member

Sweden
1713 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 11/11/2013 : 20:40:10  Show Profile Show Extended Profile  Send senad7 a Private Message  Reply with Quote
Kod mene crta podvucena obicnom olovkom. U slucaju da se mora brisati pa podvlaciti nova. Prije mjesec dana sam brisao i povukao novu. Odlucio sam da kupujem Price sa divljeg zapada pa zbog toga se crta pomjerala:)))

Sudbina stripa ovisi o intiligenciji citatelja.
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7920 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 12/11/2013 : 17:10:31  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
onog momenta kad sam poVuko crtu,sjebo sam se.
gomilam i slabo citam.
prija mi sto sam zavisnik.

kupovacu stripove dok ne crknem.

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

nikia
Junior Member

Serbia
405 Posts

Member since 22/11/2008

Posted - 15/11/2013 : 11:42:00  Show Profile Show Extended Profile  Send nikia a Private Message  Reply with Quote
Uzeo sam olovku pa razmišljao,podvlačio i brisao oko godinu dana.Onda odlučio i crnim markerom podvukao jednu debelu crtu ispod određenog broja izdanja.To je bilo u decembru 2012. i nikada je nisam prešao niti hoću.Nisam ni jednom zažalio što ih više nemam.Izdanja koja sam ostavio kupujem redovno kako izlaze.Verovatno ću podvuči crtu ispod još par izdanja.To je za sada još na čekanju.

Zaboravio da se potpiše.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.7 seconds. Snitz Forums 2000