Ne, ali vrijedi sigurno check out, volim Prada, kupio me Tragovima kredom. Ovo djeluje atmosferom kao onaj njegov animirani De Profundis, pod vodom, ribe oko tebe sve normala :)
Procitao sam. Prado je vrhunski autor, volim sve sto napravi. Ovaj strip mu nije najbolji, ali je ulozio mnogo truda u njega. Jos uvijek je za klasu iznad vecine stripova koji se objavljuju unaokolo, samo sto je on sam napravio nekoliko stripova koji su bolji od ovog i tesko ih je nadmasiti.
Procitao sam. Prado je vrhunski autor, volim sve sto napravi. Ovaj strip mu nije najbolji, ali je ulozio mnogo truda u njega. Jos uvijek je za klasu iznad vecine stripova koji se objavljuju unaokolo, samo sto je on sam napravio nekoliko stripova koji su bolji od ovog i tesko ih je nadmasiti.
a dobro a ne radi mi pretrazivac odavno odmah me izbacuje na login kad probam a i nema veze topik se lako brise ako neko hoce... plus lakse je vidjeti nasamo nego pod hiljadu i kusur ispisanih poruka u nekom topiku recimo
hvala K.R. Ihh da mogu spojiti ovaj moj i od etm (on cesto preporucuje dobre stripove) sad ali ne mogu ni da izbrisem svoj topik jer mi neda nista sem komentiranja (mora da sam nesto promijenio u profilu odavno i sad ne mogu nista ni traziti u pretrzivacu nista a i neda mi se sad traziti kako i sta da izmijenim jer me kompjuteri nerviraju malo)..sve cool
Negdje sam procitao danas (engleski jezik ali neznam jeli americki?)..ne da mi se traziti sad..zato sam i preporucio ovaj strip jer sam ga nasao slucajno na jednom forumu da je strip preveden ili ce se prevesti za sada barem na preko 20 jezika? Sad da li je tacna inforamcija, ...? Ko zna, mozda jel tu i engleski ili neko iz eks-Ju...?