forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Interliber 2013
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 15/11/2013 : 16:51:36  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hrvoje23
Julia po 15!

Pretpostavljam Darkwood, ne Van Gogh?

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27020 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 15/11/2013 : 16:58:59  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
dobro pretpostavljaš.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2857 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 15/11/2013 : 17:13:07  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Vidim da je stigao Dick Long 2 u SNK, znaci trebao bi i na sajmu.
Sijajna vijest!

Jack the Black.
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7140 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 15/11/2013 : 18:44:45  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Lijep, iskren interview, a jos je ljepse vidjeti Marka koji je nabacio smijesak! Trebao bi cesce!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27020 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 15/11/2013 : 19:00:26  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Biće taj dan bila dobra prodaja

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 15/11/2013 : 19:18:44  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Ima li na kojem od standova Modesty Blaise?

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27020 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 16/11/2013 : 11:22:00  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Jebate,nema nikog na ovom topicu.svi ste na interliberu

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47307 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 16/11/2013 : 11:26:25  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Markos na sajmu i u Jutarnjem:

http://www.jutarnji.hr/marko-sunjic-kako-sam-u-samo-7-godina-objavio-cak-260-stripova/1139746/

markos se keseri??
nevjerovatno šta mu se dogodilo?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8269 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 16/11/2013 : 13:14:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Jebate,nema nikog na ovom topicu.svi ste na interliberu

Nisi iša?

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27020 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 16/11/2013 : 15:27:08  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
ne.pare koje sam moga potrošit na put potrošit ću na stripove

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8269 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 16/11/2013 : 16:40:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
Upravu si, ako nečeš potrošit neku malo veću cifru, ne isplati se ić, jer troškovi puta to svedu na nulu.

Je li ko iša iz Splita osim Columba?

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 16/11/2013 : 18:27:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by Johnny Difool

Markos na sajmu i u Jutarnjem:

http://www.jutarnji.hr/marko-sunjic-kako-sam-u-samo-7-godina-objavio-cak-260-stripova/1139746/

markos se keseri??

He, he, ajde da i to vidimo.
Ja ga doživljavam kao najozbiljnijeg čovjeka na svijetu koji nikada ništa neozbiljno nije uradio ni rekao (bar je na forumu takav)...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19768 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 16/11/2013 : 20:16:41  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Subota na Interliberu:

Gužva, gužvetina, jedva se ulazi u paviljone. Fibra pomalo izolirana, ali sam ju ipak uspio naći. Libellus je bilo lagano pronaći, on je bio odmah na početku 6. paviljona, ali ni SA/LU/BG/SNK štand nije bilo teško za naći. Kupio sam Mostarske želje, Lincolna 2 i Pobunu Sepoja. Sreo forumaše Zlotvora, Zagora12 i Morda. Sutra neću ići, koliko sam vidio razgrabilos e dosta toga na Strip agentovom štandu.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 16/11/2013 : 20:35:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Dosta vrata sa strana i na vrhu obaju paviljona su otključana, na takvim vratima piše "obavezno zatvaraj" ili tako nekako, i ja se iz gužve izvlačim kroz njih.
Da, danas popodne je bila velika gužva, i baš mi je to gušt, lijepo je vidjeti toliko svijeta skupljenog oko knjiga i stripova.
Yup, SA/BG štand se dosta ispraznio, Berni je napravio dobar posao, a i kod Marka i kod Dada je gužva.
Lijepo, lijepo...

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

vknez
Average Member

Croatia
609 Posts

Member since 02/09/2009

Posted - 16/11/2013 : 21:18:09  Show Profile Show Extended Profile  Send vknez a Private Message  Reply with Quote
ja kupio cca 20 bluberry-a. oni stariji su po 50 kn komad (čak i oni s većim brojem stranica)
čudno mi je da fibra nema ken parkera na štandu.

Moje aukcije:
https://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=vknez
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29621 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 16/11/2013 : 21:45:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
vjerojatno nema mjesta za sve stripove...
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 16/11/2013 : 22:25:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Ekspresno sam obavio svoj posao na Interliberu, pokupio random Dylane, sreo Zlotvora i tintona. Poželio ukrasti Watchmene, ali dobro, skupit će se lova.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29440 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 16/11/2013 : 22:44:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vknez

ja kupio cca 20 bluberry-a. oni stariji su po 50 kn komad (čak i oni s većim brojem stranica)
čudno mi je da fibra nema ken parkera na štandu.

Fibra je imala Kena ispod štanda, samo si trebao pitati...

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29440 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 16/11/2013 : 22:48:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:
Originally posted by lwood
markos se keseri??

He, he, ajde da i to vidimo.
Ja ga doživljavam kao najozbiljnijeg čovjeka na svijetu koji nikada ništa neozbiljno nije uradio ni rekao (bar je na forumu takav)...

Rekli su mi da se moram smijati kad me slikaju za javnost, pa sam ovom prilikom zaradio facijalni grč:=

Inače sam poprilično neozbiljan, ali forum u meni izaziva svakojake reakcije, među kojima je, nažalost, rijetko kad smijeh;(

Trouble will find me
Go to Top of Page

bosancicigor
Average Member

Croatia
866 Posts

Member since 15/08/2009

Posted - 16/11/2013 : 23:19:49  Show Profile Show Extended Profile  Send bosancicigor a Private Message  Reply with Quote
Hajde podjeli s nama utiske sa Interlibera. Jesi li zadovoljan posjetom, raste li interes za strip općenito, kako je Fibra prošla ove godine, što se najbolje prodavalo, je li se sa Apsolutima dogodio bum kao lani sa Moebiusom. Ukratko, imaš li razloga za smijeh ili je kriza uradila svoje?

Go to Top of Page

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 16/11/2013 : 23:22:40  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message  Reply with Quote
U jebenom vlaku s Interlibera, u startu kasnio 30 min a do Vinkovaca garant cuku vremena!!
Ima cudo knjiga po dobrim cijenama, ali ja sam napravio gresku koja me kostala same jedne kupovine..
Ljudi moji nisam uopce kontao koliki su Cuvari i Kraljevstvo moje!!! Stvarno mrcine + Transmetropolitan.. pa to zajedno ima barem 10kg!!
a to sam obavio prije nego sto sam dosao na Interliber, doduse to su mi bili prioriteti,naravno uz obecanje djeci
da cu im uzeti slikovnice bojanke i sl.. posto sam o teglio pola dana propustio sam dosta povoljnih naslova, iako nemogu reci da mi je zao.
Ipak su to Cuvari!! Koji usput se nemogu mjeriti s Belim putom.. pa usput ako koga interesira HC Nadziraca po povoljnoj cijeni moze se javiti..
Ode sad citat Transmetropolitan.

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8190 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 16/11/2013 : 23:23:55  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
koliko sam ga ja shvatio, ima itekako razloga za smijeh
a i libellusovci su zadovoljni
ako sam dobro shvatio, i ako nisu poslovne tajne, oni su u četvrtak premašili promet od lani, a fibra u petak

inače, ja isto premašio odobreni budžet

if you tolerate this, then your children will be next

Edited by - ken2 on 16/11/2013 23:26:33
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29440 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 16/11/2013 : 23:28:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Interes za strip je u očitom porastu, mi nismo mogli disati od navale na štand, porušili smo sve svoje rekorde prodaje - kao i ostali kolege izdavači. Jako puno žena je kupovalo na Fibrinom štandu, što me jako veseli, jako je puno bilo teta iz biblioteka koje su se došle upoznati, pohvaliti nas, tražiti da dođem na neku tribinu/radionicu... Sve u svemu, jako pozitivni dojmovi, usprkos kroničnom umoru i iscrpljenosti.

Čuvari su se do danas prodali u 117 primjeraka, Kraljevstvo u 90, što su izvanredne brojke.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 16/11/2013 : 23:29:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Danas proharali Interliberom, sasvim neocekivano dobili parking ama ispred juznog ulaza... i stigli u skoro posljednji tren da zamjenimo eurice u kunice na posti (mislim da smo bili jedini Slovenci u BiH grupi).

Mislim da samo Marko uzima kartice, hm...

Ono sto me pomalo iznenadio je velik broj zena i cura koje su kopale po stripovima. Meni se cinilo da ih je bilo puno. Ugodno iznenađenje. Nismo sami.

Sto se Libellus Texova tice, danas je bio u kutijama jedan jedini cb (cak je koloraca bilo vise), a ni taj nije bio sa moje liste. I u utorak je bilo slicno sam cuo. A ovdje citam da su neki imali srece, i sa Panamom. Mislim, bila je jedna gore na "neostecenom" standu ali iskreno i najozbilnjije receno, bila je mnogo vise ostecena nego 80% "ostecenih" stripova u kutijama. A cijena 215 kuna.

Stvarno ima puno MV i MM... pa sam tako poceo puniti rupe u MV kolekciji. Zavrsio NR (1 falio), a za MN mi fali samo jos jedan broj i posljednja dva.

Dick Long 2 jeste ima ispisanu cijenu 109 kuna, ali je na IL vas za stoticu. Isto novi Texoni, cijena jeste 126 ali su po 120. Kako su samo pravili ove cijene.
Proslogodisnji Texoni nisu snizeni, merkao odnosno nadao sam se Gomezu.

Ah da, u utorak sam zakljucao Kena Parkera, pokupili mi dobri ljudi pretposljednju turu. Hvala momci jos jednom (i za ostecene).

Bili su i Texi LU po 5 kuna, uzeo tri. I DD od Slobodne po 10.

Konan Divlji mac 4 samo po 100, Pinokio po 70 (!! ko nije uzeo, ovo mu je odlicna sansa, meni top strip prosle godine!!).

Sreo Zlotvora. Ostalih clanova (osim izdavaca) nisam prepoznao, upoznao. Bila guzva danas, jeste. Ali bio je i ljep dan a sve je dobro kad... DL svrsi.

Kao i trol i ja sam si opet rekao da cu skupljati € za sljedeci IL ali... znam se.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See

Edited by - Poli on 16/11/2013 23:37:19
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 16/11/2013 : 23:35:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Opa! Dobre vjesti Marko.

Izdrzi jos do sutra.

(skoro cjeli tjedan tamo stati i davati informacije, skakati ovdje/ondje, kopati ovo/ono... vjerujem da su svi izdavaci/prodavaci umorni, ali mislim da sretno i prijatno umorni, kao zapravo i kupci zbog kojih oni i jesu tamo )

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000