forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Kolekcija ludosti i zanimljivosti iz novina
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 678

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 17/11/2013 : 00:49:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
quote:
Originally posted by Amos

ken, covjek je rekao svoj stav, koji je igrom slucaja politicki oprecan tvome, i to je dovoljno da ga proglasis ishlapjelim starcem i bivsom velicinom?
Di je sad proklamirana tolerancija jer takva retorika jako podsjeca na verbalni delikt i mentalni sklop vremena kada je covjek zbog misljenja protivna establismentu zavrsavao na nekim ogoljenim otocima..

Ti dakle staješ na stranu Novaka (nadam se da ne dijeliš njegovo mišljenje?), sve nevješto pokušavaš prebaciti na teren politike (o kakvoj i kojoj politici bi ovdje moglo biti riječi???), a kritiziranje njegovih stavova proglašavaš sličnim verbalnom deliktu.
Pa pročitaj malo bolje Novakov tekst, upravo je on taj koji zagovara "ogoljene otoke" za sve one koji "ne mogu ispuniti svoju svrhu".
Ali razumijem te, u nedostatku argumenata jedino što preostaje je izvrtanje činjenica i proglašavanje crnog bijelim i obratno.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 17/11/2013 : 00:57:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message
Kao i inace kad je rijec o politici, stojim na posve suprotnim stajalistima od tebe i mislim da je Novak samo nazvao stvari njihovim pravim imenom..
Cinjenica da ga po novinama gade likovi kao Pavicic i Pofuk govori samo koliko je pogodio u pravo mjesto.

Edit: ovo je bio odgovor kenu na zadnji post.

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.

Edited by - Amos on 17/11/2013 01:00:02
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 17/11/2013 : 01:13:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:

Kao i inace kad je rijec o politici, stojim na posve suprotnim stajalistima od tebe i mislim da je Novak samo nazvao stvari njihovim pravim imenom..

da nema politike, uz pomoc cega bi ti razmisljao? i kako bi umio misliti.

quote:
Cinjenica da ga po novinama gade likovi kao Pavicic i Pofuk govori samo koliko je pogodio u pravo mjesto.

voljela bih da svojim rijecima nabrojis te stvari "pravim imenom" i ta pogođena prava mjesta, a da te pri tom ne bude sram sebe samoga i nas.

~ Prvo suputnik onda put ~

Edited by - Just_Charlie on 17/11/2013 01:17:00
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 17/11/2013 : 01:13:47  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

Edit: ovo je bio odgovor kenu na zadnji post.

s ton kompilacijon Mein Kampfa nije ni moga nego pogodit

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 17/11/2013 : 01:18:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message
quote:
Originally posted by Johnny Difool

quote:

ken, covjek je rekao svoj stav, koji je igrom slucaja politicki oprecan tvome, i to je dovoljno da ga proglasis ishlapjelim starcem i bivsom velicinom?
Di je sad proklamirana tolerancija jer takva retorika jako podsjeca na verbalni delikt i mentalni sklop vremena kada je covjek zbog misljenja protivna establismentu zavrsavao na nekim ogoljenim otocima..

Ti dakle staješ na stranu Novaka (nadam se da ne dijeliš njegovo mišljenje?), sve nevješto pokušavaš prebaciti na teren politike (o kakvoj i kojoj politici bi ovdje moglo biti riječi???), a kritiziranje njegovih stavova proglašavaš sličnim verbalnom deliktu.
Pa pročitaj malo bolje Novakov tekst, upravo je on taj koji zagovara "ogoljene otoke" za sve one koji "ne mogu ispuniti svoju svrhu".
Ali razumijem te, u nedostatku argumenata jedino što preostaje je izvrtanje činjenica i proglašavanje crnog bijelim i obratno.

Proglasavanje covjeka ishlapjelim starcem nije kritika izrazenog misljenja vec vrijedanje i diskreditiranje na osobnoj razini.

I koliko sam vidio iz njegova clanka, osvrt je bio usmjeren na ove jednospolce, a ne na ljude koji ne mogu imati djece radi bilo kojeg razloga. Novak polazi iz krscanskog duhovnog kruga, a u takvom je od pamtivjeka bilo prihvatljivo i pozeljno posvajanje djece i ljudi koji nisu mogli imati djece nisu bili iskljucivani iz zajednice kao prokletnici, vec su prihvacani takvi kakvi jesu.
Ono sto nikada nije prihvacano je davanje legitimiteta istospolnim devijacijama.

Citajuci Novakov clanak sa znanjem ovih polaznih tocaka, cini mi se da je jasno na koga je usmjeren, a na koga nije..

Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 17/11/2013 : 01:28:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

quote:

quote:

voljela bih da svojim rijecima nabrojis te stvari "pravim imenom" i ta pogođena prava mjesta, a da te pri tom ne bude sram sebe samoga i nas.

Prvo pitanje ti nisam razumio, a sto se tice nazivanja stvari svojim imenom, procitaj jos jednom clanak. Covjek je sve rekao tamo.

I usput, Pavicic nije znao sto je puzdra. Ako koga interesira da sazna , to bi bio stari pucki izricaj za zenski spolni organ.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 17/11/2013 : 01:38:14  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
očel bit i referendum za uvođenje vjerske policije?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 17/11/2013 : 01:40:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Prvo pitanje ti nisam razumio, a sto se tice nazivanja stvari svojim imenom, procitaj jos jednom clanak. Covjek je sve rekao tamo.

I usput, Pavicic nije znao sto je puzdra. Ako koga interesira da sazna , to bi bio stari pucki izricaj za zenski spolni organ.

Amose, laku noc ti zelim.
Odi spavaj, mozda i tebi jednom svane.

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 17/11/2013 : 09:32:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
http://znanost.geek.hr/clanak/nadnaravne-price-iz-devetnaestog-stoljeca/

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 17/11/2013 : 09:35:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
quote:

quote:

quote:

Proglasavanje covjeka ishlapjelim starcem nije kritika izrazenog misljenja vec vrijedanje i diskreditiranje na osobnoj razini.

I koliko sam vidio iz njegova clanka, osvrt je bio usmjeren na ove jednospolce, a ne na ljude koji ne mogu imati djece radi bilo kojeg razloga. Novak polazi iz krscanskog duhovnog kruga, a u takvom je od pamtivjeka bilo prihvatljivo i pozeljno posvajanje djece i ljudi koji nisu mogli imati djece nisu bili iskljucivani iz zajednice kao prokletnici, vec su prihvacani takvi kakvi jesu.
Ono sto nikada nije prihvacano je davanje legitimiteta istospolnim devijacijama.

Citajuci Novakov clanak sa znanjem ovih polaznih tocaka, cini mi se da je jasno na koga je usmjeren, a na koga nije..

Ovo je odgovor bez odgovora!
Najprije spomeneš politiku, "ogoljene otoke" i fašističke stavove pokušaš opravdati nekakvim pravom na toleranciju (???), a onda okrećeš ćurak, bježiš od politike i Golog otoka pa kritiziranje Novakovih stavova proglašavaš napadom ad hominem.
Ako neki od kritičara i spominju Novakove visoke godine (prvi Pofuk u tvom Večernjaku koji ti odjednom ne odgovara!), to čine da barem donekle pokušaju ublažiti težinu i opakost onog što tvrdi, u smislu star je i ne zna što priča, ma pustimo ga. Dakle to je više znak uvjetne popustljivosti prema njemu nego ad hominem proglašavanja ishlapjelim starcem.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 17/11/2013 : 09:42:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Usput, ovi iz U ime obitelji su nakon krađe logotipa opet nelegalno prisvojili tuđe intelektualno vlasništvo.

http://www.jutarnji.hr/otkrivamo--inicijativa--u-ime-obitelji--nakon-sto-je-ukrala-logo--prisvojila-je-i-tude-fotografije-/1139996/

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 17/11/2013 : 11:33:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Život i politika. Nevjerojatna ironija, ponekad

Dakle:

Ironijom koja može roditi samo kad se blisko isprepletu život i politika, ultrakonzervativna incijativa udruge »U ime obitelji«, adresirana primarno na političku korist desnice i destabilizaciju vlasti lijevog centra, daje potpuno suprotne plodove od željenih.

..
Međutim, forsiranje referenduma o manjinskim pravima, u ovom slučaju istospolnih parova, upravo s treskom zatvara vrata svim drugim, sličnim idejama. Referendum udruge »U ime obitelji« će se održati, ali sad se već s priličnom sigurnošću može ustvrditi da će biti prvi i zadnji o manjinskim pravima i po kaotičnim ustavnim pravilima kakva su trenutno na snazi.
..
»U ime braka«
Drugi bolan udarac ekipi u i oko »U ime obitelji« je ovotjedna odluka Ustavnog suda koju su, u prvi mah, pomozi Bože, krenuli slaviti kao svoju pobjedu. Jer će se referendum održati.
Međutim, udruga Željke Markić i drugova bi morala promijeniti svoje ime.
Jer je Ustavni sud vrlo jasno ustvrdio kako su i istospolne zajednice – obitelj. I dodao da se ne smiju diskriminirati u pravima u odnosu na ostale vrste obitelji. Jedino što se može štititi Ustavom – a već se štiti zakonom – je ime »brak«. Samo to. Samo etiketa.

Naravno, i etiketa je diskriminacija. I to će se jednog dana morati promijeniti (u zakonu i Ustavu, prođe li referendum) ako želimo živjeti u društvu ravnopravnih ljudi. Međutim, stotinama kilometara je to daleko od onog što je »U ime ob... braka« željela postići, a o čemu su javno govorili više puta posljednjih tjedana: da se ustavna definicija braka koristi za udar na zakon o registriranom partnerstvu, te da se materijalna, socijalna i ostala prava koja proizilaze iz zajednice dvije osobe uskrate kao neustavna svima onima koji su istog spola (čime bi se barem odškrinulo vrata i za istu diskriminaciju onih koji nisu službeno vjenčani, bez obzira na spol).

Ali, ništa od toga. Istospolna obitelj bit će zaštićena zakonom, a sad ju je zaštitio i Ustavni sud. Bez obzira što »obiteljaši« i nadzemaljski autoriteti misli o tome. ..

http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Kontraefekt-klerikalnog-referenduma-Milanovicu-je-sama-providnost-poslala-Zeljku-Markic

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 17/11/2013 : 11:56:49  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
hm,ne znan kakav če bit novi zakon o referendumu. ostaje vidit.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 17/11/2013 : 12:47:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
lwoode, mene vrijeđa sve ovo i sram me je.
Sramim se iznova, u ime svih onih koji srama nemaju.
Vrijeđa me sto su me, zatucani i polupismeni, bez moje privole uvukli u ovo. Kazem uvukli, jer su me ucinili sudionikom time sto mi je nametnuto da izađem na referendum za koji uopce ne zelim da postoji, jer ja nemam problem u svom zivotu sa zivotima ostalih ljudi. Jer mene nije briga tko ce se kako zvati i tko ce s kim zivjeti i spavati.
Svjesna sam da u "prirodnim" obiteljima ima nasilja od kojeg me dusa boli, a to je manje bitno. Sramim se sto se toliko skrbi za neciju dobrobit (djeteta u istospolnoj zajednici), dok istovremeno skrbnica nad dobrobiti (valjda jedino ona zna razliku između dobra i zla) i ocuvanjem tradicionalne obitelji ide u krajnost cineci presedan, koji niti jedna majka, psihicki stabilna, normalna osoba ne bi niti pomislila, pozeljela za svoje dijete - dala ga u dom, samo da nije u obitelji - koja moze biti toplija i veselija od mnogih "prirodnih"..
Sramim se zivota u zemlji i danima koji ce negdje ostati zapisani u povijesti kao vrijeme u kom je netko odlucio biti iznad drugih, i
nametnuti svoje poimanje ispravnosti necega.
Sramim se, jer gledam Planetu na slikama iz Svemira, i svi smo na njoj maleni, ziva bica, koja su posudila ovo tlo za svoj kratki boravak na njemu,
i to ne vide mizerni, sitnicavi, ograniceni umovi koji, umjesto da se raduju tome sto imaju, zive i jesu, i pridonose ljepoti, radosti u svojoj vlastitoj obitelji, uzimaju si za pravo - trateci i svoj vlastiti zivot , zakidajuci svoju vlastitu obitelj za vrijeme, vedrije boje -
namecuci drugima vlastito poimanje ispravnosti. Proglasavajuci sve drugacije - neprirodnima.
Imaju li pred sobom ogledalo? Kako to ogledalo toliko moze biti lazljivo, licemjerno.
Da bi u necemu uspio, moras biti uzor, primjer.
Mene su uspjeli uvrijediti, i jos jednom uciniti da se sramim.
Ali ovaj put nacu pognuti posramljeno glavu, budem li s listicem prosla pored nekoga od njih. Zastat cu. Neopisivo mocno izgovaram, kad se raspizdim, jednu rijec - Bastard! -bezosjecajna!

S 40 000 000, 00 kuna, u vrijeme prije Bozica, (blagdana svete obitelji, okupljanja, sirenja ljubaznosti, dobrog duha Bozica..)
umjesto referendumskog pitanja, mogli su sastaviti listu sirotista, sklonista za beskucnike, staracke domove i hospicije.
I s ponosom nositi ime - U ime Obitelji.
Bastard!

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 17/11/2013 : 13:56:04  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
valja se konzervativna revolucija,Iran je ovo proša 1979.
u Hr samo fali neko Homeinijevog kalibra

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 17/11/2013 : 13:58:49  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
a vidi ovih bisera:
http://www.jutarnji.hr/zastitari-jezika-zele-zakon-po-kojem-bi-se-na-hrvatski-moralo-prevoditi-andrica--krlezu-i-drzica/1139901/

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8164 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 17/11/2013 : 15:08:27  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

izgleda da se nitko ne zna što je ta puzdra i da se taj izraz svugdje koristio za nešto drugo - u mom kraju sam ja to čuo par puta i mislim da se odnosilo na životinjsku spermu, ili muda ili tako nešto - u svakom slučaju nešto muško

ali, da se vratimo mi na nazivanje stvari pravim imenom
dakle, fašizam
upravo to je ono što je na djelu i ne treba se plašiti to reći
okretanje glavom i nazivanje takvih pojava anticivilizacijskim, desničarskim, konzervativnim i slično, samo pomaže u tom puzanju i polaganom osvajanju društva u cjelini
a naši neofašisti se jako uvrijede kad im kažeš da su fašisti, to ih kao vrijeđa, nisu oni takvi, 'oni će mrziti, mi ćemo ljubiti', oni su puni brige za našu budućnost i temeljne vrijednosti...
ovi mračnjaci 'u ime obitelji' se ne bore za svoja prava, niti za nečija tuđa - jer to bi bilo u redu - da njihov plan donosi bilo što bilo kome onda bih ja rekao svaka čast, tako se bori za svoja prava
ali ne, njihov cilj je borba protiv tuđih prava, i to čak ne sadašnjih, nego eventualnih budućih, što je još apsurdnije i gluplje
a motiv je čista ljudska zloća, koja kad se omasovi, onda na scenu stupa čisti fašizam

normalne ljude je sram što uopće moraju u tome sudjelovati
ali ako ne želimo da se fašizam proširi, morat ćemo odvojiti pola sata
a oni su se zbilja potrudili, pa ako ljude nije briga, bit će to njihova velika pobjeda

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8290 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 17/11/2013 : 15:08:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message
...i totalno razumim charlie... nije me ništa drugo nego sram. Sram me svakog ko će zaokružiti za, sram me ograničenih koji ne vide dalje svoga nosa i misle da ih homoseksualci ugrožavaju na bilo koji način. Sram me onih koji misle da ovo ima ikakve veze s homoseksualcima i koji ne vide ljude opasnih namjera, retardiranog karamarka i do srži pokvarenog i zlog bozanića i njegovu zločinačku svitu u pokušaju rušenja vlasti. Sram me svake toliko bijedne osobe koja u svojoj glavi misli da ima pravo braniti drugima nešto na što sama ima pravo. Sram me naivaca koji ne pronalaze barem male poveznice između ovog i onog što se događalo židovima u njemačkoj prije rata. Sram me svakog ko će sutra otići u crkvu i pušiti njihov u celofan fino zapakiran govor mržnje. Sram me i strah... strah gdje ćemo završiti.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 17/11/2013 : 18:00:56  Show Profile Show Extended Profile
Bojim se da je to samo početak. Ako im, nažalost, uspije, sljedeće na redu je abortus.
No, da ne duljim, ja sam protiv.

always progressive, never conventional!
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 17/11/2013 : 18:46:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message
quote:

Ovo je odgovor bez odgovora!
Najprije spomeneš politiku, "ogoljene otoke" i fašističke stavove pokušaš opravdati nekakvim pravom na toleranciju (???), a onda okrećeš ćurak, bježiš od politike i Golog otoka pa kritiziranje Novakovih stavova proglašavaš napadom ad hominem.
Ako neki od kritičara i spominju Novakove visoke godine (prvi Pofuk u tvom Večernjaku koji ti odjednom ne odgovara!), to čine da barem donekle pokušaju ublažiti težinu i opakost onog što tvrdi, u smislu star je i ne zna što priča, ma pustimo ga. Dakle to je više znak uvjetne popustljivosti prema njemu nego ad hominem proglašavanja ishlapjelim starcem.

Johnny, stavljaš mi riječi u usta.

Politiku sam spomenuo jer je sve ovo politika ili je usko vezano uz nju i to zato jer su upravo vladajući svojim postupcima ispolitizirali i ispotencirali ova pitanja pa im se bumerang vraća u obliku referenduma.

Napad na Novaka je bio napad na čovjeka i to istim metodama koje su nekada koristili oni koji su ljude slali na spomenuti otok zbog verbalnog delikta. Čovjek je rekao svoj stav suprotan mišljenju establišmenta pa je zbog toga proglašen fašistom i automatski diskreditiran. Pretpostavljam da još samo fali da ga se javno strijelja pa da pravda bude zadovoljena.

Večernji nije moja novina. Svakako mi ga je draže pročitati nego jutarnji, ali i dalje smatram kako su te dvije novine zapravo dvije strane iste medalje.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 17/11/2013 : 19:48:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Zanimljivo ali nedovoljno inteligentno izvrtanje činjenica koje bi bilo i zabavno da nije tužno.

Novak napiše to što napiše, a oni koji kritiziraju njegove fašističke stavove bivaju proglašeni napadačima. Kad on kaže da treba "sankcionirati one koji ne ispunjavaju svoju svrhu" to je sloboda govora, a kad se odgovori na te vrlo zloćudne stavove onda je to napad na čovjeka, lov na vještice i što li već ne! On koji zagovara sankcioniranje beskorisnih smije širiti znane fašističke ideje, a kad mu se odgovori onda je to korak do javnog strijeljanja???

Kažem, bilo bi smiješno da nije tragično i opasno.

Kojim su postupcima vladajući ispolitizirali i što to, jer koliko znam prije Markić i njezinih nitko nikad nije spomenuo niti mogiućnost sklapanja gej-brakova ili bilo čega sličnog? Ovi iz U ime obitelji su u sklopu šireg pokreta za rekonzervativizaciju i retradicionalizaciju društva izmislili povod za čitav napad na aktualnu vlast, pa u ime realno nepostojećeg problema krenuli u ono što je dovelo do referenduma.

Ničeg ovog ne bi bilo da je Tomičina stranka na vlasti.

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 17/11/2013 : 20:04:07  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

Novak napiše to što napiše, a oni koji kritiziraju njegove fašističke stavove bivaju proglašeni napadačima. Kad on kaže da treba "sankcionirati one koji ne ispunjavaju svoju svrhu" to je sloboda govora, a kad se odgovori na te vrlo zloćudne stavove onda je to napad na čovjeka, lov na vještice i što li već ne! On koji zagovara sankcioniranje beskorisnih smije širiti znane fašističke ideje, a kad mu se odgovori onda je to korak do javnog strijeljanja???

Znači bivši partizan Slobodan Novak sad je odjednom fašist?!
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 17/11/2013 : 20:06:38  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
Ne znam što se toliko pjenite protiv Amosa, pa bit će donesen zakon koji će vam omogućiti registrirano partenerstvo, dakle moći ćete ostvariti neka temeljna ljudska prava (npr. nasljeđivanje imovine od svog istospolnog partnera i sl.). Jedino će vam biti onemogućeno da posvajate djecu, s pravom.

Edited by - dsormaz1 on 17/11/2013 20:07:59
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 17/11/2013 : 20:07:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Sreća naša pa su ovi na desnici sve redom tudumi, neinteligentni i mentalno ograničeni tipovi, pa ne zanju niti smisliti originalni logo i kampanju, nego stalno kradu tuđe intelektualno vlasništvo.

A ne zanju smisliti ni inteligentno referendumsko pitanje, pa će u Ustav ući zaštita iemnice brak, ali samo toga, samo te imenice. Sve ostalo, pojmove poput obitelji, registriranog partnerstva pa možda i bračne zajednice, smjet će i dalje slobodno koristiti svi ljudi ove zemlje.

Svi, pa i oni koji su prema Novaku na neke načine zakinuti, insuficijentni, nepotpuni i hendikepirani, oni koji mašu svojim "nedojkama" i "puzdrama", oni koji "ne ispunjavaju svoju svrhu".

Pa će se referendum pretvoriti u Pirovu pobjedu Markić i njezinih, sitan trenutačni dobitak uz veliki dugoročni poraz.

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8164 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 17/11/2013 : 21:35:22  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
quote:
Originally posted by dsormaz1

Ne znam što se toliko pjenite protiv Amosa, pa bit će donesen zakon koji će vam omogućiti registrirano partenerstvo, dakle moći ćete ostvariti neka temeljna ljudska prava (npr. nasljeđivanje imovine od svog istospolnog partnera i sl.). Jedino će vam biti onemogućeno da posvajate djecu, s pravom.

tipično
nadam se samo da je to tvoja namjerna provokacija, a ne nemogućnost shvaćanja da se netko tko nije direktno ugrožen može založiti za drugoga
jer fašizam upravo računa na negiranje i okretanje glavom, to im je glavno oružje
ono, nisam peder, nisam lezba, nemam puzdru, nisam židov, niti pas, neće mene, pa me nije briga
ali sutra hoće
to smo valjda naučili
ili nismo

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page
Page: of 678 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.42 seconds. Snitz Forums 2000