forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 prvi poraz osovine zla?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 927

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 19/11/2013 : 18:17:46  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Izrael je tu glavni igrac..i to je logicno..

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 19/11/2013 : 19:07:33  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by dsormaz1

Potpuno nerealno. Uspoređivati razdoblje hladnog rata i onih blokovskih podjela i današnje vrijeme...
Nerealno je očekivati nekakvu rusku invaziju na Balkan, Rusija danas za to nema nikakve mogućnosti. S druge strane ti u ovoj raspravi nastupaš kao da SAD i NATO nemaju naoružanje (tenkove, rakete, zrakoplove i sve ostalo što i Rusija ima).
Pa nije se Amer uzalud toliko potrudio da velik dio zemalja bivšeg istočnog bloka stavi pod svoje okrilje da bi sve to samo tako pustio kad bi netko iz Moskve zarežao na njih.
Rusiji je u cijeloj jugoistočnoj Eurpoi ostala samo Srbija kao kakva takva saveznica, izolirani otok u NATO-vskom oceanu.

Glede onoga što si prije navodio o mogućnosti stvaranja "Velike Albanije" to se isto čini malo vjerojatnim. Ne zato što bi Rusija takvo nešto spriječila, već zato što Amerikanci to ne bi dopustili. Stvaranje "Velike Albanije" podrazumjevalo bi raspad Makedonije, a Makedonija je pouzdan američki saveznik. Ako se ne varam SAD tamo imaju nekakvu bazu. SAD su ih i priznale pod nazivom Republika Makedonija (bez onog idiotskog "fyro"), unatoč protivljenju Grčke. Da se Grčka nije protivila bili bi već davno u NATO-u. SAD neće dopustiti raspad Makedonije, zato je "Velika Albanija" nemoguća.

Kao prvo, hvala druže što si reko onom ćelavom komunjari da me pušta iz ćorke...

Kao drugo, ja kažem i tvrdim, da Rusija dolazi da stabilizuje Balkan, nisam rekao da će to vojnom silom učiniti, mada bi ja to naviše volio videti i doživeti... Dosta je da nam upumpaju 100 milijardi evrica pa da počnemo jedni na druge svršavat..jer jedina svetinja na ovim našim prostorima su pare. A ako Zapad bio tvrdoglav, pa ne pusti svoje prćije niz vodu tj. pod rusku šubaru, ja neznam čime bi se to mogao NATO suprostaviti jednoj Rusiji, ja znam da ti ne konzumiraš drogu, al ponašaš se ko da je jedeš svaki dan, onu medijsku... Ja neznam kako vam više nije jasno da je Rusija stasala u super silu- znam, nije ti večernji još javio...

Ajde, čime NATO može da se suprostavi ovome :

eto, čime može NATO i amerika da se odupre...oni još samo na moru nešto plivaju, NATO vojska je plaćenička i kao takva dobra je dok bije i ubija nedužne civile, čim im se pokosi prvi ešalon nema ih više, jer niko nije lud da gine za dolare... znaš kako je reko dobri brka, sovjetski vojnik mora imat puno više hrabrosti d apobegne sa fronta nego kad krene na juriš..

treći rat ili kako ga zovu veliki rat, počeo je već, udruženim NATO fašističkim napadom na jugoslaviju, a ovo što u siriji gledamo, je kako su veliki poslali svoje vazale da se pohvataju za guše..sad će se primirit, ratne rezerve se spremaju-odtud to i jeste velik dio razloga za krizu..slovenija i hrvatska moraju pod rusiju ako oće sebi dobro, kao što vidimo od zapada nema ništa..a povijest nas uči da se nije dobro stavljat na stranu zapada protiv rusije, sjetimo se samo kako je hrvatska vojska prošla na stljingradu...valjda se ima zero pameti još u hrvatskoj..

Kako god, padni na kolena i prikloni se nadolazećem carstvu- Rusiji, zapadna Evropa nije ništa drugo do zapadno poluostrvo Rusije- kakav kontinent kakvi bakrači...
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 19/11/2013 : 19:31:30  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by KRAS
Ja neznam kako vam više nije jasno da je Rusija stasala u super silu- znam, nije ti večernji još javio...

Sve to imaju i Amerika i NATO.
Glede Večernjeg ovo bi te moglo zanimati...

http://www.vecernji.hr/svijet/rusi-razvili-sustav-za-sprjecavanje-napada-bespilotnim-letjelicama-903450

Zašto sam još uvijek sumnjičav prema Rusiji? Kad bih išao detaljnije obrazlagati morao bih se dotaći 90-ih i prisjetiti se kome je Rusija onda držala stranu, ali to je skretanje u strogo zabranjenu temu pa ne bih o tome.
Inače, podržavam neke Putinove poteze i stavove (po nekim pitanjima)...
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 19/11/2013 : 20:19:40  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
Baćuške su glavne...Oni znaju gdje se zlo krije,zato ih drug krašuljak poštuje...

Wtf?
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 19/11/2013 : 20:32:19  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

quote:
Ja neznam kako vam više nije jasno da je Rusija stasala u super silu- znam, nije ti večernji još javio...

http://www.vecernji.hr/svijet/rusi-razvili-sustav-za-sprjecavanje-napada-bespilotnim-letjelicama-903450

Zašto sam još uvijek sumnjičav prema Rusiji? Kad bih išao detaljnije obrazlagati morao bih se dotaći 90-ih i prisjetiti se kome je Rusija onda držala stranu, ali to je skretanje u strogo zabranjenu temu pa ne bih o tome.

nema nema, slago te večernji...nato nema snage da se suprostavi rusiji ukoliko krenu tenkovske divizije na balkan, nije imo čime čerčil i amerika, pa nemaju ni sad...pustiće će vas se niz vodu ko što je uvijek zapad radio od vas..dok im trebate dobri ste, a onda marš pod rusiju...eto vidiš šta pričaš čovječe. pa baš rusija nikom nije držala stranu devedestih, ako ne računamo zauzimanje prištinskog aerodroma, za razliku od zapada i NATO koji se itekako svrstao...i to i jeste najveći problem i zbog čega se ratovalo, zato što je rusija bila posrnula pod pijandurom jeljcinom i židovskim oligarsima..drukčija bi se pesma pevala da je tad bilo Putina, jugoslaviju niko pipnit nebi smeo, a kamoli naoružavat separatiste..rusija zapadu nikad neće oprostiti jugoslaviju-NIKAD

Edited by - KRAS on 19/11/2013 20:37:27
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47134 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/11/2013 : 21:12:41  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message

tenkovske divizije
koji si ti lik. šta misliš da je sad 1943. ?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 19/11/2013 : 21:18:23  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

tenkovske divizije
koji si ti lik. šta misliš da je sad 1943. ?

manje marikuane duvaj pa će ti bit neke stvari jasnije... koji će im kurac 30 iljada gusjeničara...nemoj mislit da će ovakvo stanje- okupacija balkana- do vijeka potrajati...EU će biti kratkog vijeka, ta umjetna tvorevina stvorena tako što je amer prislio dva ljuta neprijatelja u nastrane odnose jednostavno umire..a kad crkne e onda gledaj šta ćeš
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47134 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/11/2013 : 21:29:24  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message

ti stvarno nisi svoj .
pitaj gusjeničare kako su se proveli u čečeniji .
u današnji ratovima gusjeničari su gotovo nebitni.
čak i u lokalnim sukobima ,pogotovo ako jedna strana ima jaču avijaciju.
za gradske borbe su zaq.
dokazano mnooogo puta.
pa ti si misli

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

tutto maxim
Senior Member

Serbia
1355 Posts

Member since 07/01/2007

Posted - 20/11/2013 : 08:56:41  Show Profile Show Extended Profile  Send tutto maxim a Private Message
@KRAS
Sta mislis kako ce se Nemacka svrstati u tom eventualnom Trecem ratu?
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 20/11/2013 : 10:06:52  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:
Originally posted by tutto maxim

@KRAS

Evo ja ću to odgovoriti u ime moga druga...Njemci su ti ništa drugo nego Ruski vazali.Putin guzi Merkelicu,većinom doggy style uz obavezan bitch slap i to je u biti odnos Rusije i Dojčlanda,nedaju više da budu donji...Neće baćuške dozvoliti pojavu novog Hitlera,ovaj stari ih je pošteno izjebao...Jesam li ga skinuo?

Wtf?

Edited by - bagi on 20/11/2013 10:08:45
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 20/11/2013 : 11:07:01  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

@KRAS

Angela Merkel je mudra kanclerka, zna da ima na grbači Ameriku, zna da ima američeke vojne baze i odprilike 125 iljada amera...sa druge strane izgradila je direktan gasovod iz Rusije a još pamti reči onog ruskog generala kad su se povalčili iz istočne nemačke- Nemci jednom smo zbog vas dolazili u Berlin, ako budemo morali doći opet, za nas će biti katastrofa ali vi će te nestati sa lica zemlje...

Rusija i Nemačka trenutno su u odličnim odnosima, dok Nemačkom vlada Angela Merkel, ukoliko bundestag uzmu nacisti iz bavarske e to bi onda znao biti problem...
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 20/11/2013 : 11:13:03  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

ti stvarno nisi svoj .
za gradske borbe su zaq.
dokazano mnooogo puta.
pa ti si misli

proveli su se isto kao oni gusjeničari na trpinjskoj cesti..eto, ali ti neznaš zašto su tamo poslani jelde, ni ko ih je poslao...

elmude, najbolje da pišeš ruskom generalitetu pa im reci sve ovo, reci im da su glupi što enormne novce lupaju na razvijanju i produkciji tenkova..zaista neznam odakle ti ova glupost, da rusi imaju tenkove zbog grdskih borbi...ako neznaš čemu rusima služe tenkovi, pogledaj si rat u gruziji, tamo se je dokazala moć tenka protiv NATO-vaca

die beste ruska medicina je najbolja na svetu

Edited by - KRAS on 20/11/2013 11:19:50
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 20/11/2013 : 11:15:35  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by bagi

quote:

@KRAS

Evo ja ću to odgovoriti u ime moga druga...Njemci su ti ništa drugo nego Ruski vazali.Putin guzi Merkelicu,većinom doggy style uz obavezan bitch slap i to je u biti odnos Rusije i Dojčlanda,nedaju više da budu donji...Neće baćuške dozvoliti pojavu novog Hitlera,ovaj stari ih je pošteno izjebao...Jesam li ga skinuo?

američki vazali..jes ti čuo za bazu ramštajn
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47134 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/11/2013 : 11:38:45  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

ti stvarno nisi svoj .
za gradske borbe su zaq.
dokazano mnooogo puta.
pa ti si misli

proveli su se isto kao oni gusjeničari na trpinjskoj cesti..eto, ali ti neznaš zašto su tamo poslani jelde, ni ko ih je poslao...

elmude, najbolje da pišeš ruskom generalitetu pa im reci sve ovo, reci im da su glupi što enormne novce lupaju na razvijanju i produkciji tenkova..zaista neznam odakle ti ova glupost, da rusi imaju tenkove zbog grdskih borbi...ako neznaš čemu rusima služe tenkovi, pogledaj si rat u gruziji, tamo se je dokazala moć tenka protiv NATO-vaca

die beste ruska medicina je najbolja na svetu

rat u Gruziji pokazuje ovo šta san maloprije napisa.
uključi mozak
da su se držali sovjetske taktike uletili bi u Tbilisi i popušili.
na otvorenom frontu su Gruzijcima probili liniju i praktički su bili nezaustavljivi pošto Gruzijci niti su imali značajniju avijaciju niti su imali bolje rezervne položaje da ih zaustave.
gruzijski politički vrh je napravia gadnu grešku misleči da se neče uključit ruske snage u Ab/J.Os.
aRusi su bili dovoljno pametni da ne srljaju u gradove.
znači ipak su neki q naučili iz Čečenije

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 20/11/2013 : 13:35:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Ah, ruska tehnika... Vidin kako servisiraju avione.
Sve očekujen kako će neki koji bude prilića Rvacku past u moj maslenik.
A ko ga jebe, barem će lokalni gitanosi imat železa

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 20/11/2013 : 15:46:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message
Pa od konvencionalnog rata danas nijedna država nema koristi,osim određenih na Bliskom istoku i u Africi.
Danas se države kontroliraju kapitalom i gospodarstvom....naoružanje služi samo za obranu,dakle upozorenje "ne diraj me".
Eventualno se rat povede protiv neke manje države kako bi se disciplinirala.
Rusija se naoružava ali samo kako nekome ne bi palo napamet igrati se s njom ili joj ugrožavati interese u susjednim zemljama.
Možeš neku državu osvojiti no kako je zadržati ako je stanovništvo protiv tebe,a zbog današnje tehnike mogu prouzročiti pakao svakom agresoru putem gerilskog ratovanja.

Više se gubi nego dobija....a većina velikih zemalja ima kakvo takvo stabilno vodstvo,hijerarhiju i uređen sustav pa neće izabrati neku ideološku budalu poput Hitlera itd.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38005 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 20/11/2013 : 17:11:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
quote:
Originally posted by Zlotvor

Pa, barem dobivas odmah maslinovo ulje, bez muke.

Samo kaj odu i maslinje.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 20/11/2013 : 18:48:36  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

quote:

quote:

nema nema, slago te večernji...nato nema snage da se suprostavi rusiji ukoliko krenu tenkovske divizije na balkan, nije imo čime čerčil i amerika, pa nemaju ni sad...pustiće će vas se niz vodu ko što je uvijek zapad radio od vas..dok im trebate dobri ste, a onda marš pod rusiju...eto vidiš šta pričaš čovječe. pa baš rusija nikom nije držala stranu devedestih, ako ne računamo zauzimanje prištinskog aerodroma, za razliku od zapada i NATO koji se itekako svrstao...i to i jeste najveći problem i zbog čega se ratovalo, zato što je rusija bila posrnula pod pijandurom jeljcinom i židovskim oligarsima..drukčija bi se pesma pevala da je tad bilo Putina, jugoslaviju niko pipnit nebi smeo, a kamoli naoružavat separatiste..rusija zapadu nikad neće oprostiti jugoslaviju-NIKAD

Nekad se pitam jel ti sve ovo ozbiljno misliš ili nas samo zaj***vaš?
Reci zašto nije dobro biti američki vazal, već je poželjno biti ruski vazal?
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 20/11/2013 : 18:58:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
slazem se sa dsormazom. gdje nam je sada Stari da ponovo budemo neovisni i da nesto znaci nase ime u svijetu! Zar ne Dsormaze, komunjaro stara:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 20/11/2013 : 19:06:40  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

slazem se sa dsormazom. gdje nam je sada Stari da ponovo budemo neovisni i da nesto znaci nase ime u svijetu! Zar ne Dsormaze, komunjaro stara:)

Samo ti zajebavaj ;)
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 20/11/2013 : 19:46:59  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

Nekad se pitam jel ti sve ovo ozbiljno misliš ili nas samo zaj***vaš?
Reci zašto nije dobro biti američki vazal, već je poželjno biti ruski vazal?

ma zezam se, eto ćaskamo malo, dokazujemo da možemo pričati o svačemu bez svađe...

zato što su rusi slaveni naša braća, a amer genocidna nacija kojima je jedini cilj da budu jedina sila na svijetu, a to mogu biti samo ako poraze našu braću...

uostalom, amerika ti je ništa drugo do četvrti rajh, skoro sva nacistička inteligencija posle ww2 dobila j eutočište u SAD

nekažem da su ameri kao ljudi loši, ali njihova politika otišla je predaleko, celi svet morA sa trpi da bi oni mogli biti najslobodnija zemlja sveta,i treba im stati na kraj inače se nam loše piše, a to može samo rusija
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 20/11/2013 : 19:49:38  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by Zlotvor

ruska vojna i svemirska tehnika danas je daleko ispred zapadne
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 20/11/2013 : 19:52:37  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

nikad mi nismo bili neovisni, jugoslavija je postojala dok je postojao sssr... SFRJ i SSSR jedna duša a dva tela
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 20/11/2013 : 19:55:30  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by Leonid

Pa od konvencionalnog rata danas nijedna država nema koristi,osim određenih na Bliskom istoku i u Africi.
Danas se države kontroliraju kapitalom i gospodarstvom....naoružanje služi samo za obranu,dakle upozorenje "ne diraj me".
Eventualno se rat povede protiv neke manje države kako bi se disciplinirala.
Rusija se naoružava ali samo kako nekome ne bi palo napamet igrati se s njom ili joj ugrožavati interese u susjednim zemljama.
Možeš neku državu osvojiti no kako je zadržati ako je stanovništvo protiv tebe,a zbog današnje tehnike mogu prouzročiti pakao svakom agresoru putem gerilskog ratovanja.

Više se gubi nego dobija....a većina velikih zemalja ima kakvo takvo stabilno vodstvo,hijerarhiju i uređen sustav pa neće izabrati neku ideološku budalu poput Hitlera itd.

Rusija se naoružava jer se priprema na RAT bre, američka zver je žedna krvi i više nema povratka, ako oće i dalje da baštine svoju demokraciju moraju na Rusiju baš ko što su i nacisti morali..cilj i jednima i drugima je da vladaju svetom, a da bi dostigli taj cilj moraju porazit jedini branik čovječanstva- RUSIJU

Edited by - KRAS on 20/11/2013 19:59:11
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 20/11/2013 : 20:34:21  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

zato što su rusi slaveni naša braća, a amer genocidna nacija kojima je jedini cilj da budu jedina sila na svijetu, a to mogu biti samo ako poraze našu braću...

uostalom, amerika ti je ništa drugo do četvrti rajh, skoro sva nacistička inteligencija posle ww2 dobila j eutočište u SAD

nekažem da su ameri kao ljudi loši, ali njihova politika otišla je predaleko, celi svet morA sa trpi da bi oni mogli biti najslobodnija zemlja sveta,i treba im stati na kraj inače se nam loše piše, a to može samo rusija

Pa i Rusija je gazila i terorizirala manje susjedne narode (Fince, baltičke narode, Poljake, Ukrajince, kavkaske narode) i širila se na njihov račun.
Glede utočišta koje su neki nacisti našli u SAD i SSSR je koristio ostatke nacističkog aparata na području DDR-a, zatim neke njihove znanstvenike, kao i Ameri.
Go to Top of Page
Page: of 927 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.42 seconds. Snitz Forums 2000