naravno, jos koji referendum o nevaznim stvarima. sta se ne ne odrzi referendum o tome da li zelite radno mjesto, da li zelite normalnu penziju, da li zelite zdravstvenu zastitu, da li zelite sigurno radno mjesto, da li zelite odlucivati o profitu u svojo firmi, da li zelite da se sa profitom vama izgradi stan itd. naravno referendumi su za gluposti koje nista nece promijeniti. nabijem i referendum i svih koji su ili za ili protiv.
naravno, jos koji referendum o nevaznim stvarima. sta se ne ne odrzi referendum o tome da li zelite radno mjesto, da li zelite normalnu penziju, da li zelite zdravstvenu zastitu, da li zelite sigurno radno mjesto, da li zelite odlucivati o profitu u svojo firmi, da li zelite da se sa profitom vama izgradi stan itd. naravno referendumi su za gluposti koje nista nece promijeniti. nabijem i referendum i svih koji su ili za ili protiv.
Ja nemam ništa protiv da se i o tome održi referendum. Naravno da je ovo puno važnije.
naravno. bit nase drzave je da se raspise referendum o definiciji braka da bi ljudi imali o cemu pricat u birtiji. jbt, sve ide u bananu a u zadnjih par mjeseci jedine dvije teme su cirilica i definicija braka. jos je nama i dobro s obzirom na to koliko smo glupi.
ma dobro sad, al zanimljivo bi bilo vidit rezultate, alkladim se da nebi dobio SUS ni izbliza podršku kolko legalazicija čmaroljupstva, drogiranja, splavova, prostitucije...eto kolko smo zabrazdili
ma dobro sad, al zanimljivo bi bilo vidit rezultate, alkladim se da nebi dobio SUS ni izbliza podršku kolko legalazicija čmaroljupstva, drogiranja, splavova, prostitucije...eto kolko smo zabrazdili
...inače nemam ništa protiv da se i o tom pitanju održi referendum, ako skupe potpise. Ako se većina odluči za legalizaciju neka im bude. Ja sam naravno protiv :)
...inače nemam ništa protiv da se i o tom pitanju održi referendum, ako skupe potpise. Ako se većina odluči za legalizaciju neka im bude. Ja sam naravno protiv :)
nakon duge analize odlučih da dam svoj sud, argumentima poduprt
LEGALIZACIJA MARIKUANE !!!
pušio sam marikuanu na odsluženju vojnog roka, naveče kad bi čistili čizme, bilo je kul, zanimljivo iskustvo
posle toga nisam se više susretao sa tom drogom, međutim, primetio sam da su ljudi pod dejstvom trave neagresivni totalno, nemoš ga isprovocirat
pričao mi rođak, oboljeli od ptsp kako je mlatio ženu skoro svaki dan, dok nije zapalio, odatad ruku na nju digao nije
takođe, nisam čuo da je neko naduvan prouzrokavao prometnu nesreću, pijandure svaki dan nekog ubiju
čuo sam da da se na ulici prodaje sranje, dileri stavljaju mišji otrov i staklo- mada neznam zbog čega staklo- ali dovoljan razlog da se to stavi pod državnu kontrolu
moji upisi su uvijek pametni, ali, ovisno kako ih svhataš...
radio sam sa vutrom, jer je bila dobra lova, pa znam nešta il koješta o tome... znam da su dileri, samleli staklo u sitno žito- što bi narod reko - , zato se roba cakli onako- nije to zbog kristala već zbog stakla...valjda to rade da dobiju na težini
ja, lično, nisam za to da se truje narod što voli da duva...
ali uverio sam se mnogo puta, oni što duvaju, nisu nimalo agresivni- moš mu bukvalno i doslovno jebat mater- a ovaj ni da tzrepne
to bi ja predpiso ovoj našoj stoki sitna zuba ko redovnu terapiju