solar, "Projekat Mentis(/Bogomoljka)" je planiran za Maxi izdanje 2015. godine (286 stranica). Tako kaže sami autor, pa slobodno dopuni podatke
Za 2015. su već najavljena oba maksija, možda je došlo do promjena u planiranju, ali opet ne znam umjesto kojeg (ljetni ili zimski) "Projekt Mentis" ide.
Opet da citiram pravednog: vedro je nebo nad Darkwoodom. Crtački staff je sve bolji i bolji. Ovakav ferrijevac, pored Nuccia, baš treba. Kada bi u skorije vreme došao i neki dobar crtač sa ličnom interpretacijom srce bi mi posrnulo pod emicijama
Opet da citiram pravednog: vedro je nebo nad Darkwoodom. Crtački staff je sve bolji i bolji. Ovakav ferrijevac, pored Nuccia, baš treba. Kada bi u skorije vreme došao i neki dobar crtač sa ličnom interpretacijom srce bi mi posrnulo pod emicijama
Slažem se, sjajan, sjajan Venturi, ferrijanski stil, a opet svoj... Ma onaj Piere mi ide na živce, fenomenalan je, a crta jedan strip već 8 godina
Slažem se, sjajan, sjajan Venturi, ferrijanski stil, a opet svoj... Ma onaj Piere mi ide na živce, fenomenalan je, a crta jedan strip već 8 godina
Tu više patim za Nucciom nego za bilo kim drugim.
edit: čovek mi se javio pre neki dan preko pm na ZTN forumu, što me onako baš zateklo
u prevodu: svaki tvoj post u kojem me spomeneš me dirne hvala
Najlepse bi bilo kada bi Nuccio zaradio velike pare kao arhitekta i da bude miran finansijski, pa da preuzme crtanje naslovnih strana i da crta cesce, sigurno bi i bio brzi onda posto ne bi imao drugih obaveza.
Došlo je do promjena u popisu, Ferrijeva priča iz maksija je prebačena u redovu seriju da bi Nuccio mogao na vrijeme završtiti svoju, evo kako to izgleda:
Došlo je do promjena u popisu, Ferrijeva priča iz maksija je prebačena u redovu seriju da bi Nuccio mogao na vrijeme završtiti svoju, evo kako to izgleda: