nije u buretu Problem,,,hmmm, kako da kazem, ove Gambine sam probao deset puta procitati, ali ne ide,samo se izivciram, taj crtez me pravi agresivnim, iako u prvom redu stripu treba dati sansu kao prici ali...
Zašto su tih prvih 5 brojeva tako mistificirani? I među Nolittinim i Buretovim pričama ima i dobrih i loših. Suočite se s istinom.
Loša Nolttina priča, ako je već u granicama objektivnog ukusa uopšte ima među Čikovim specijalcima, je neprocenjivo remek-delo naspram loše Burattinijeve. Suoči se sa istinom
Zašto su tih prvih 5 brojeva tako mistificirani? I među Nolittinim i Buretovim pričama ima i dobrih i loših. Suočite se s istinom.
Loša Nolttina priča, ako je već u granicama objektivnog ukusa uopšte ima među Čikovim specijalcima, je neprocenjivo remek-delo naspram loše Burattinijeve. Suoči se sa istinom
Koja ti od Nolittinih ne valja?
Indijanac ništa posebno, Šerif ništa posebno, ostale su OK - Vrlo dobre. Bure ima odlične (Novinar, Vojnik...), Sclavijeva je dobra i Faracijeve su fantastične, mnogo bolje od Nolitte.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Nije stvar humora (jer mi ni Buretovi nisu nešto naročito duhoviti, uvijek isti infantilni humor kod oba autora), nego u užasnoj dosadi. Svi kasniji specijalci su barem zanimljivi, a Nolitta mi slabo drži pažnju, što je čudno jer u redovnoj seriji su mi zabavne njegove scene s Chicom.
To, i uvijek jedni te isti likovi. Nadrkana baba s kišobranom, smireni debeli bradonja, siledžije koji samo traže izliku za nalemat Chica itd. Možda je i do Ferrijevog crteža, gdje svi likovi izgledaju veoma slično. Eto, i Gamba mi je bolji od Ferrija. Hereza!
Ima dobrih Cikoa i kod Burattinija ali Nolittini su neprocenjivi. Imaju neki spontani, nenametljiv humor koji pleni sarmom i meni odise nekim drugim vremenima, a to ne govorim zbog nostalgije jer je nemam jer sam poceo da citam Zaogra tek pre 6 godina.
Ajmo iskreno, i najlosiji ciko je pojam odlicnog humora za nove extra brojeve alan minuete forda....evo ti logike...izlazi bezvezan af extra a zasto ne i ciko kolor...i kenjate trazeci u ciku neku vrhunsku zabavu...ciko je strip za klince i moja dijeca...cerka i sin od 12 i 13 godina sa velikim veseljem jih citaju bez razlike nollita-bure epizode....i cemu kenjanje, netko nebi uzimao,netko bi,netko samo nollitu,netko samo prvi broj....nitko nebi bio teran da to uzme....nadam se da to netko pokrene pogotovo sto je igranicen serijal i izuzetno popularan...mozda novac od prodaje cika pokrene nesto drugo,mozda i nesto novo.... Nije mi jasno kako nekome ide u nos da bi netko bio sretan ili obradovan.. pece i boli ako je netko zadovoljen?.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Ajmo iskreno, i najlosiji ciko je pojam odlicnog humora za nove extra brojeve alan minuete forda....evo ti logike...izlazi bezvezan af extra a zasto ne i ciko kolor...i kenjate trazeci u ciku neku vrhunsku zabavu...ciko je strip za klince i moja dijeca...cerka i sin od 12 i 13 godina sa velikim veseljem jih citaju bez razlike nollita-bure epizode....i cemu kenjanje, netko nebi uzimao,netko bi,netko samo nollitu,netko samo prvi broj....nitko nebi bio teran da to uzme....nadam se da to netko pokrene pogotovo sto je igranicen serijal i izuzetno popularan...mozda novac od prodaje cika pokrene nesto drugo,mozda i nesto novo.... Nije mi jasno kako nekome ide u nos da bi netko bio sretan ili obradovan.. pece i boli ako je netko zadovoljen?.