forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Kolor Čiko
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

senokute
Senior Member

Germany
1367 Posts

Member since 08/01/2011

Posted - 24/11/2013 : 09:58:40  Show Profile Show Extended Profile  Send senokute a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

Uz osmi reprint alan forda, ciko kolor je obavezan.

da prvih pet brojeva, za ostale manje vise, nisam ih ni crno-bijele procitao

Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 24/11/2013 : 10:41:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message  Reply with Quote
Zašto su tih prvih 5 brojeva tako mistificirani? I među Nolittinim i Buretovim pričama ima i dobrih i loših. Suočite se s istinom.

Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!!
Go to Top of Page

senokute
Senior Member

Germany
1367 Posts

Member since 08/01/2011

Posted - 24/11/2013 : 10:50:59  Show Profile Show Extended Profile  Send senokute a Private Message  Reply with Quote
nije u buretu Problem,,,hmmm, kako da kazem, ove Gambine sam probao deset puta procitati, ali ne ide,samo se izivciram, taj crtez me pravi agresivnim, iako u prvom redu stripu treba dati sansu kao prici ali...

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 24/11/2013 : 13:20:15  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Opti

Zašto su tih prvih 5 brojeva tako mistificirani? I među Nolittinim i Buretovim pričama ima i dobrih i loših. Suočite se s istinom.

Loša Nolttina priča, ako je već u granicama objektivnog ukusa uopšte ima među Čikovim specijalcima, je neprocenjivo remek-delo naspram loše Burattinijeve. Suoči se sa istinom

Koja ti od Nolittinih ne valja?

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19694 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/11/2013 : 14:00:41  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

quote:
Originally posted by Opti

Loša Nolttina priča, ako je već u granicama objektivnog ukusa uopšte ima među Čikovim specijalcima, je neprocenjivo remek-delo naspram loše Burattinijeve. Suoči se sa istinom

Indijanac ništa posebno, Šerif ništa posebno, ostale su OK - Vrlo dobre. Bure ima odlične (Novinar, Vojnik...), Sclavijeva je dobra i Faracijeve su fantastične, mnogo bolje od Nolitte.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 24/11/2013 : 15:02:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Amerikanac
Indijanac
Šerif

Nije stvar humora (jer mi ni Buretovi nisu nešto naročito duhoviti, uvijek isti infantilni humor kod oba autora), nego u užasnoj dosadi. Svi kasniji specijalci su barem zanimljivi, a Nolitta mi slabo drži pažnju, što je čudno jer u redovnoj seriji su mi zabavne njegove scene s Chicom.

To, i uvijek jedni te isti likovi. Nadrkana baba s kišobranom, smireni debeli bradonja, siledžije koji samo traže izliku za nalemat Chica itd. Možda je i do Ferrijevog crteža, gdje svi likovi izgledaju veoma slično. Eto, i Gamba mi je bolji od Ferrija. Hereza!

Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!!
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 24/11/2013 : 15:40:13  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Ima dobrih Cikoa i kod Burattinija ali Nolittini su neprocenjivi. Imaju neki spontani, nenametljiv humor koji pleni sarmom i meni odise nekim drugim vremenima, a to ne govorim zbog nostalgije jer je nemam jer sam poceo da citam Zaogra tek pre 6 godina.

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18873 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 24/11/2013 : 15:40:53  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Ajmo iskreno, i najlosiji ciko je pojam odlicnog humora za nove extra brojeve alan minuete forda....evo ti logike...izlazi bezvezan af extra a zasto ne i ciko kolor...i kenjate trazeci u ciku neku vrhunsku zabavu...ciko je strip za klince i moja dijeca...cerka i sin od 12 i 13 godina sa velikim veseljem jih citaju bez razlike nollita-bure epizode....i cemu kenjanje, netko nebi uzimao,netko bi,netko samo nollitu,netko samo prvi broj....nitko nebi bio teran da to uzme....nadam se da to netko pokrene pogotovo sto je igranicen serijal i izuzetno popularan...mozda novac od prodaje cika pokrene nesto drugo,mozda i nesto novo....
Nije mi jasno kako nekome ide u nos da bi netko bio sretan ili obradovan.. pece i boli ako je netko zadovoljen?.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 24/11/2013 : 16:12:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

Ajmo iskreno, i najlosiji ciko je pojam odlicnog humora za nove extra brojeve alan minuete forda....evo ti logike...izlazi bezvezan af extra a zasto ne i ciko kolor...i kenjate trazeci u ciku neku vrhunsku zabavu...ciko je strip za klince i moja dijeca...cerka i sin od 12 i 13 godina sa velikim veseljem jih citaju bez razlike nollita-bure epizode....i cemu kenjanje, netko nebi uzimao,netko bi,netko samo nollitu,netko samo prvi broj....nitko nebi bio teran da to uzme....nadam se da to netko pokrene pogotovo sto je igranicen serijal i izuzetno popularan...mozda novac od prodaje cika pokrene nesto drugo,mozda i nesto novo....
Nije mi jasno kako nekome ide u nos da bi netko bio sretan ili obradovan.. pece i boli ako je netko zadovoljen?.

Ide 8. reorint af extra?
Go to Top of Page

raic1922
Senior Member

Croatia
1388 Posts

Member since 05/07/2014

Posted - 01/10/2014 : 12:42:50  Show Profile Show Extended Profile  Send raic1922 a Private Message  Reply with Quote
Zna li se kad ce 3.kolor Chico ?
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 01/10/2014 : 12:51:17  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Već je najavljen i broj 9. http://www.ifedizioni.it/if/

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

raic1922
Senior Member

Croatia
1388 Posts

Member since 05/07/2014

Posted - 01/10/2014 : 12:55:55  Show Profile Show Extended Profile  Send raic1922 a Private Message  Reply with Quote
Mislim , od Ludensa
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 01/10/2014 : 12:58:26  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ludens je neprofitabilna firma pa to ide malo sporije.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

raic1922
Senior Member

Croatia
1388 Posts

Member since 05/07/2014

Posted - 01/10/2014 : 12:59:55  Show Profile Show Extended Profile  Send raic1922 a Private Message  Reply with Quote
Nadam se da ce do kraja godine...
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000