Problem je u tome sto ne mozes prolistati ni jednog drugog jer se prodaju iskljucivo skupa zapakirani u celofan. S druge strane, tu na forumu ne postoji apsolutno nikakva informacija o tim izdanjima osim skena naslovnice. Ne valja brate.
Problem je u tome sto ne mozes prolistati ni jednog drugog jer se prodaju iskljucivo skupa zapakirani u celofan. S druge strane, tu na forumu ne postoji apsolutno nikakva informacija o tim izdanjima osim skena naslovnice. Ne valja brate.
Vatru sa neba mozes procitat cilu medju webstripovima ovde na stranici a i tekstove Malog Mate mozes pronac na webu.
Ima ih previse da ih se nabroji.Nisan siguran ali pretpostavljam da su tu sve recenzije koje je Mali Mate napisa.Neke su izasle u Zarezu,Kvadratu,neke na www.mvinfo.hr,www.stomugromova.com itd.
Ima ih previse da ih se nabroji.Nisan siguran ali pretpostavljam da su tu sve recenzije koje je Mali Mate napisa.Neke su izasle u Zarezu,Kvadratu,neke na www.mvinfo.hr,www.stomugromova.com itd.
četvrtina
al više-manje sve koje se tiču domaćeg (shvaćeno najšire moguće) stripa
četvrtina
Krivo san napisa.I mislia sam na recenzije domaceg stripa.
I jedan i drugi imaju po 160 strana. Vatra s neba! sadrži još nepar starijih radova + prva dva poglavlja Iza zvijezda. Moram reći i da sam iznenađen kako Tontov crtež izgleda još stoputa bolje u ovakvom, manjem formatu nego li na monitoru.
A tekstovi Malog_Mate se isplate pročitati čak i u slučaju da vas apsolutno boli k*rac za širu sliku i značaj obrađivanog stripa.
Ukratko, tko ovo propusti nabavit nek se slobodno osjeća kao da su mu gavrani doručak pojeli.
četvrtina
Ima li kakve sanse da se ostatak tekstova/recenzija u buducnosti skupi u nekakvo tiskano izdanje. Recimo oni tekstovi sa smg-a i slicno. Ove iz kvadrata imam u kvadratima.
p.s.
Kupit cu ovo, ali neka se nitko ne ljuti sto imam averziju prema stripovima u celofanu. Jednostavno volim otici u knjizaru i prolistati strip prije nego ga kupim.