forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Izložba hrvatskih strip autora u ŠPUD-u
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Raven84
Senior Member

Croatia
1324 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 05/12/2013 : 09:23:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
U Zagrebu, u školi za primijenjenu umjetnost i dizajn u Trgu maršala Tita 11 (ulaz pokraj muzeja za mujetnost i obrt, bliže Ilici u tijeku je jako dobra izložba hrvatskih strip autora. Traje još sam do sutra, i iznimno ju preporučam. Nevjerojatno je koliko je odličnih crtača išlo u tu školu, od mladih nada, pa do kultnih autora (Kordej, Biuković, Sudžuka, Ilić, Zimonić, Ribić itd.) Ima i originalnih tabli, i reprodukcija, u jednoj su sobi i neki dokumentarci, a postoji i katalog izložbe koji je jako dobar.
Već postoji vijest da je izložba otvorena, no mislim da nije baš zapažena pa bih htio skrenuti pozornost ekipe. Otiđite!

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.

oko
New Member

Croatia
201 Posts

Member since 19/04/2004

Posted - 05/12/2013 : 20:14:50  Show Profile Show Extended Profile  Send oko a Private Message  Reply with Quote
Hvala za info.
Bio sam danas i saznao da je izložba produljena.
Dakle, nema opravdanja, tko još nije stigao ima na raspolaganju i cijeli sljedeći tjedan.
Go to Top of Page

Friki
Junior Member

Croatia
477 Posts

Member since 23/12/2010

Posted - 05/12/2013 : 23:34:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Friki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raven84

U Zagrebu, u školi za primijenjenu umjetnost i dizajn u Trgu maršala Tita 11 (ulaz pokraj muzeja za mujetnost i obrt, bliže Ilici u tijeku je jako dobra izložba hrvatskih strip autora. Traje još sam do sutra, i iznimno ju preporučam. Nevjerojatno je koliko je odličnih crtača išlo u tu školu, od mladih nada, pa do kultnih autora (Kordej, Biuković, Sudžuka, Ilić, Zimonić, Ribić itd.) Ima i originalnih tabli, i reprodukcija, u jednoj su sobi i neki dokumentarci, a postoji i katalog izložbe koji je jako dobar.
Već postoji vijest da je izložba otvorena, no mislim da nije baš zapažena pa bih htio skrenuti pozornost ekipe. Otiđite!

Ravenu, hvala na informaciji. Morat ću navratiti pogotovo što mi je to samo dvjestotinjak metara od posla. Kad si već spomenuo Biukovića, danas sam večerao i listajući Večernji naletim na sjećanje
koje su objavili njegovi roditelji povodom 14-godišnjice smrti. Stislo me oko srca .

----------
Trenutačno se sluša: Jeff Buckley - Hallelujah
Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1324 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 06/12/2013 : 10:26:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
Za ljubitelje Biukovića, na izložbi su tri njegove table koje je nacrtao kad je imao otprilike 18 godina, i zbilja su super. Stvarno je bio velik crtač, volio bih da sam ga upoznao.

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.04 seconds. Snitz Forums 2000