forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 PADORA - TYLER CROSS U PRODAJI
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

kasper
Advanced Member

10908 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 10/11/2013 : 22:21:45  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
4
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13498 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 11/11/2013 : 10:02:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper
ovo za Y, 2 je dosta losija od 1 , tako to ponekad ide. al Krimiral je extremno dobar, i 1 i 2.

Y ti je sve lošiji kako se razvija radnja
Go to Top of Page

milan16
New Member

192 Posts

Member since 21/08/2007

Posted - 27/11/2013 : 13:12:00  Show Profile Show Extended Profile  Send milan16 a Private Message  Reply with Quote
Tyler Cross je u štampi a dok se ne odštampa na ovom sajtu možete videti privju
http://www.sendspace.com/file/yzqxt9
Go to Top of Page

cerichus
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1647 Posts

Member since 01/02/2007

Posted - 27/11/2013 : 13:20:04  Show Profile Show Extended Profile  Send cerichus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by milan16

Meni se ovo pravo sviđa!

Elvis has just left the building!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19125 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 27/11/2013 : 16:33:48  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Meni se ne svida,crtez je previse .....pa avandgardan....steta sto se nije islo radije sa lazarusom ledd-om dalje..

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10908 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 27/11/2013 : 16:37:40  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
cenim da mu je Teler sad nabio nevidjenu reklamu
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19125 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 27/11/2013 : 18:31:59  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Kao teller nema ukusa, supak, teller zna da za dobar strip treba dobar crtez...na zalost ovdje to nije slucaj...ali uzmite telleru za inat...preporuka velika....

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21463 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 27/11/2013 : 18:34:49  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
telleru, je li tebi dobar strip Kasidi?

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 27/11/2013 : 18:36:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

a cuj, valjda je to relativno sta je nekome dobar crtez, pogledaj samo primjer Pakla, ili dosta toga u Fibrinom katalogu cega ne volis ali je poznato i dobro se prodaje/prihvata

a Tyler Cross se ionako razume vec kao kupljen :)

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19125 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 27/11/2013 : 19:02:39  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

telleru, je li tebi dobar strip Kasidi?

jeste,jako dobar je kasidi, ima pokoji losiji crtez, ali u globalu je crtez ok...
Krasan serijal i dovoljno kratak da nije razvodneo....
U tom crosy crtez mi je jako los,ali to nista ne znaci...los je i u paklu,da ne recem dijeciji ps su ljudi bili odusevljeni...nek ljudi kupuju terija ako jim odgovara,samo kazem da je bilo i boljih opcija za objavit...ali ja nisam padora vec milan pa sretno sa tim izdanjem...nije teller presudan za dobru ili losu prodaju...jedan manje-jedan vise prodan
Primjerak,nista ne znaci...toliko u krizi strip jos nije.

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21463 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 27/11/2013 : 19:10:43  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
siguran sam da ti Borđiolijev crtež (a verovatno i još nečiji) nije nikako legao, a ipak si kupovao i takve epizode Kasidija, i bio zadovoljan njima.
Šteta je što ponekad zbog svoje tvrdoglavosti (da ne kažem predrasuda) propustimo sjajne stripove - ovde mislim na bilo koga od nas, ne sam na Tellera.

Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10908 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 27/11/2013 : 21:14:55  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
ja podrzavam Tellera da ne uzme Tyler Cross
Go to Top of Page

Villain
Average Member

Serbia
566 Posts

Member since 01/03/2011

Posted - 27/11/2013 : 21:45:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Villain a Private Message  Reply with Quote
ja podržavam kaspera što podržava Tellera da ne uzme Tyler Cross

This is a bad time; show us the way. And if You can't show us the way. Then forgive us for being lost
Go to Top of Page

milan16
New Member

192 Posts

Member since 21/08/2007

Posted - 13/12/2013 : 15:09:07  Show Profile Show Extended Profile  Send milan16 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by milan16

Od sutra će biti u prodaji Tyler Cross u striparnicama Darkwood i Alan Ford.Cena 1.500 dinara.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21463 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 13/12/2013 : 21:24:48  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
4 meseca nakon premijere u Francuskoj, ovaj nahvaljeni one shot i kod nas - moj najdublji naklon izdavaču.

Ove godine je, još jedan Nuryjev strip, Bilo jednom u Francuskoj (Fibra) jedan od glavnih pretendenata za strip godine, i vidim za njega samo komentare pune oduševljenja.
A tu je i WEST od Darkvuda koji potpisuje zajedno sa Dorrisonom.

Siguran sam da će i Tyler Cross vrlo brzo naći na listama najboljih stripova, izdatih ove godine.

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5499 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 14/12/2013 : 14:35:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

4 meseca nakon premijere u Francuskoj, ovaj nahvaljeni one shot i kod nas - moj najdublji naklon izdavaču.

Ove godine je, još jedan Nuryjev strip, Bilo jednom u Francuskoj (Fibra) jedan od glavnih pretendenata za strip godine, i vidim za njega samo komentare pune oduševljenja.
A tu je i WEST od Darkvuda koji potpisuje zajedno sa Dorrisonom.

Siguran sam da će i Tyler Cross vrlo brzo naći na listama najboljih stripova, izdatih ove godine.

Svete reci Anto
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5499 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 17/12/2013 : 17:58:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Procitao sinoc Tylera.Strip me naprosto oduvao.Crtez potpuno odgovara prici koja vozi li vozi.Prava krimi prica, naizgled kliseizirana...nije ni cudo sto je tako dobro ocenjena kod citalaca.Preporuke obavezno i cestitke Padori,ovo je put kojim se "cesce " ide...pocetak me malo podsetio na film U turn sa maestralnim Son Penom..ma Bravo

Za Tellera : ako si voleo Kasidija ovo ces obozavati
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19125 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 17/12/2013 : 20:29:33  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dr. Zistis

Procitao sinoc Tylera.Strip me naprosto oduvao.Crtez potpuno odgovara prici koja vozi li vozi.Prava krimi prica, naizgled kliseizirana...nije ni cudo sto je tako dobro ocenjena kod citalaca.Preporuke obavezno i cestitke Padori,ovo je put kojim se "cesce " ide...pocetak me malo podsetio na film U turn sa maestralnim Son Penom..ma Bravo

ajde, kad kažeš i ti...probat ču pa da vidim...

Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2420 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 17/12/2013 : 20:57:44  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

quote:

Pošto je meni Kasidi nešto najbolje od Bonelija u poslednje vreme, čekam da vidim šta će Teller da kaže pa bih možda i ja kupio.

Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21463 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 17/12/2013 : 21:41:44  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

telleru tako znači?!?
kad ti ja preporučujem, boli te q, a na žistisovu preporuku skačeš ko poparen!!
pa jel ti misliš da bih ti ja savetovao nabavku ovog stripa bezveze - ja sam siguran 100% da će ti utisci biti identični žistisovim.

@legaz
ajde ne sramoti se - ovo ti je bezmalo kao 4 Kasidija, a videćeš da je još jači strip od Kasidija (koji je zaista sjajan)

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19125 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 18/12/2013 : 00:03:40  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

telleru tako znači?!?
pa jel ti misliš da bih ti ja savetovao nabavku ovog stripa bezveze - ja sam siguran 100% da će ti utisci biti identični žistisovim.

@legaz
ajde ne sramoti se - ovo ti je bezmalo kao 4 Kasidija, a videćeš da je još jači strip od Kasidija (koji je zaista sjajan)

a čuj ante moj druže stari....tebi se previše stvari sviđa..pa si mi več malo sumljiv.....ali ako te utješi....kupit ću tog Crosa na nagovor ante i žistisa...tako da ako ste me netegli imam dva za šamaranje....
a koliko ima tog Tylera brojeva?

Edited by - teller on 18/12/2013 00:11:00
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 18/12/2013 : 08:00:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

jedan ;P

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

milan16
New Member

192 Posts

Member since 21/08/2007

Posted - 18/12/2013 : 08:58:52  Show Profile Show Extended Profile  Send milan16 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

telleru tako znači?!?

@legaz

a čuj ante moj druže stari....tebi se previše stvari sviđa..pa si mi več malo sumljiv.....ali ako te utješi....kupit ću tog Crosa na nagovor ante i žistisa...tako da ako ste me netegli imam dva za šamaranje....
a koliko ima tog Tylera brojeva?

Tyler Cross je zamišljen kao one-shot izdanje.
Ali posle velikog uspeha i dobrih ocena šuška se da će biti još 2 stripa.
Svejedno,pošto je prvobitno zamišljen kao one-shot priča je zaokružena.
Nadam se da će ti se strip svideti,lik je kao Kasidi ali brutalniji.
Crtež mi je na prvu loptu bio neobičan ali kako kaže Dr.Zistis baš leži ovom stripu.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10908 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 18/12/2013 : 09:36:36  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
teler, teler, nekako si mi sve ove godine simpatican (mozda i vise od toga, ako bi se sreli hteli ). nema medj nama zle krvi, nismo se nesto koskali, bili smo iskreni jedno prema drugom jelte. pogledaj postove nisam te nigde lagao, no no.
stoga lepo ne prdi vise ocu necu, uzmi ovaj strip ko musko, pa ako ti se ne svidja lepo me psuj ovde, necu se ljutiti a i moderatore cu zamoliti da to ignorisu.
a posle uzmi Bilo jednom u Francuskoj, Fibra.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19125 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 18/12/2013 : 09:58:24  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

teler, teler, nekako si mi sve ove godine simpatican (mozda i vise od toga, ako bi se sreli hteli ). nema medj nama zle krvi, nismo se nesto koskali, bili smo iskreni jedno prema drugom jelte. pogledaj postove nisam te nigde lagao, no no.
stoga lepo ne prdi vise ocu necu, uzmi ovaj strip ko musko, pa ako ti se ne svidja lepo me psuj ovde, necu se ljutiti a i moderatore cu zamoliti da to ignorisu.
a posle uzmi Bilo jednom u Francuskoj, Fibra.

sta reci?...koju poruku poslati?...dobri duh foruma kasper.....
Malo sam samo sumljicav prema novim izdanjima,...pa kad jos nisu iz bonelli kuce....
Ali tolike preporuke provjerenih stripomana ne ostavljaju hladno ni hladnokrvno srce zadrtog bonellijevca... cujemo se sa komentarima kad nabavim i procitam....

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000