ne mogu dočekat nastavak!!!! Tko li je onaj vukodlak? Šta mislite? Zagor se stvarno zaprepastio....? Ja sam mislio da je to onaj treči brat od ona tri brača, koji je imao rupe od vila na trbuhu....ali pošto je on mrtav.....možete mi reči i na PM, čije je tijelo tamo......
Možda bi bio fratar, kojeg je pregrizao....;-) Nešto sa braćom sigurno biće u nastavku, nije ih scenarista tako rano ubacio u priču, pogotovo sad kad je i 2 nastavak priče dosta tesno vezan uz 3 brata...;-)) Dobro pitanje...
Povijesni dan za mene jer nagovaram sina već duže vrijeme da čita stripove. Tu i tamo je on pomalo gledao Hulka i Spidermana al nikada ništa konkretno. Prije mjesec dana sam mu dao Zagora i to Zasjedu u šumi ali jedva je došao do dvadesete stranice. I danas sinčina snimi Krvavocrvenu tamu i smaže strip u cugu. Inače ima sedam godina.
Povijesni dan za mene jer nagovaram sina već duže vrijeme da čita stripove. Tu i tamo je on pomalo gledao Hulka i Spidermana al nikada ništa konkretno. Prije mjesec dana sam mu dao Zagora i to Zasjedu u šumi ali jedva je došao do dvadesete stranice. I danas sinčina snimi Krvavocrvenu tamu i smaže strip u cugu. Inače ima sedam godina.
Lijepo, ja jos nemam nasljednika sto se stripova tice, od kcerke ne ocekujem previse... Ali nikad ne znas, mozda joj se svidi taj sto izgleda ko curica
Evo i ja sam ga procitao.Moram prvo pohvaliti crtez,stavrno fenomenalan osim sto bi Nuccio mogao malo poraditi na Zagoru.Prica odlicna jedva cekam "Ljudi i vukovi" da saznam tko je vukodlak.
ne mogu dočekat nastavak!!!! Tko li je onaj vukodlak? Šta mislite? Zagor se stvarno zaprepastio....? Ja sam mislio da je to onaj treči brat od ona tri brača, koji je imao rupe od vila na trbuhu....ali pošto je on mrtav.....možete mi reči i na PM, čije je tijelo tamo......
Vukodlak je ona mala koja kao da je umrla na početku... U suradnji s Chicom koji se ne znajući po noći pretvara u vukodlaka.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."