Šta si po zanimanju? Profesionalni pušač i ispijač kafe? Privatni ispisivač loto i kladioničkih listića? Pero,ona džamija na zidu je sigurno puničino djelo hehehehe...Baš mi te žao upao si u zajebane šake hehehehe...Budeš li bjen sa vremena na vrijeme?
Ove pločice su ugrađene u trotuar. Pokraj zgrada i kuća u kojima su živjeli Židovi. Nasilno su deportirani i ubijeni. Ovakvih pločica ima po cijelome Frankfurtu. Ove gore su iz centra grada. Te pločice su postavljene kao spomen i da se nikad ne zaboravi sto čovjek (zao) napravi čovjeku.
Nema. Pokusalo je se sa nekoliko junaka,nijedan nije opstao. DD je bio dobro isao,ali ispala neka frka oko nekih prava,pa je sad na "ledu".
To, nazalost, nije istina. Prvo je Carlsen poceo sa izdavanjem, nakon razocaravajuce prodaje preuzeli su momci iz Kulta (Schwarzer Klecks). Nakon frke sa pravima, ovi su predomisljali sta dalje, frka sa pravima je bila najmanji problem. Urednik iz Kulta je rekao da je prodaja i vise nego razocaravajuca( citat: Denn die Verkäufe dieser tollen Serien sind gelinde gesagt enttäuschend.) , a barem oni nisu zahtjevni kada se radi o brojkama prodanih primjeraka.
U 2014 Cross Cult ce izbaciti seriju Orfani, dvije epizode jedna sveska, SC. Predlozio sam i Dragonera, oni su rekli da nije iskljuceno ukoliko Orfani ne razocara sa prodajom.
Lijepe su ti slike - imam "bratranca" u Frankfurtu, bio sam tamo kod njega i kod rodbine u Stuttgartu. Ako si tamo mozemo se sresti, je r nesto planiram, da bi isao opet u posjet za oko 6 mjeseca...