forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Kolekcija ludosti i zanimljivosti iz novina
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 678

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 27/12/2013 : 11:35:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:
Originally posted by Amos

kako je počelo, još malo pa će se na ulaze u crkve i čuvari morati postavljat da se spriječe ovakve luđakinje i luđaci.

http://www.bitno.net/vijesti/video-sramotan-napad-aktivistkinja-femena-polugola-na-oltaru-na-polnocki-u-kolnu/

Nije svatko normalan ni tko se bori za necija prava.
Jedno je biti emancipirana zena, koja zagovara zenska prava, ravnopravnost, ali mislim da se to radi primjerom, ziveci ono sto zagovaras, razbijajuci dogme i predrasude.Ove nikome nisu od koristi,
i pocinjem misliti da su feministkinje slucaj za sebe, skrenuo s puta u svojoj agresivnosti pa cak i mrznji prema muskarcima i kojecemu.
Vecini treba psiholoska obrada i lijecenje a ne udruga u kojoj ce biti
aktivne. To se kerozinom gasi pozar.

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47139 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/12/2013 : 11:51:56  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
zašto su cenzurirali sliku?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 27/12/2013 : 12:19:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message
fikus i lwood, ima tamo kod tutte na topicu sisa na bacanje pa navalite..

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 27/12/2013 : 12:25:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

quote:

kako je počelo, još malo pa će se na ulaze u crkve i čuvari morati postavljat da se spriječe ovakve luđakinje i luđaci.

http://www.bitno.net/vijesti/video-sramotan-napad-aktivistkinja-femena-polugola-na-oltaru-na-polnocki-u-kolnu/

Nije svatko normalan ni tko se bori za necija prava.
Jedno je biti emancipirana zena, koja zagovara zenska prava, ravnopravnost, ali mislim da se to radi primjerom, ziveci ono sto zagovaras, razbijajuci dogme i predrasude.Ove nikome nisu od koristi,
i pocinjem misliti da su feministkinje slucaj za sebe, skrenuo s puta u svojoj agresivnosti pa cak i mrznji prema muskarcima i kojecemu.
Vecini treba psiholoska obrada i lijecenje a ne udruga u kojoj ce biti
aktivne. To se kerozinom gasi pozar.

Ovaj put se moram složiti s tobom.

Za ovakvo ponašanje će pohvale pokupiti samo u svojoj maloj grupi iz koje djeluju.
Mislim da će i većina promatrača koji bi ideološki stajali na istoj strani kao i ova djevojka napraviti jer što je previše, previše je.
Kod svih ostalih samo zgražanje na glupošću.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47139 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/12/2013 : 12:29:08  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
pa valjda in je to neka šema da postanu poznati.
inače bilo kakav extremizam je kontraproduktivan s koje god strane da dolazi

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38009 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 27/12/2013 : 12:42:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

Zanimljiv je i ovaj dio ... "Ta organizacija, inače, uživa sve manje potpore i među zagovornicima ženskih prava. Nedavno je na filmskom festivalu u Veneciji prikazan dokumentarni film o organizaciji koji kao glavnog šefa skupine prikazuje – muškarca. Viktor Svjatski je, tvrdi se u filmu, glavni pokretač skupine, a njezine je članice redovito vrijeđao i seksistički omalovažavao. Nakon prikazanog filma članice feminsitičke organizacije morale su objašnjavati kako to da njihovu skupinu vodi muškarac i to seksist."

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8163 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 27/12/2013 : 14:52:11  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

pa zato što se portal zove bitno.hr
a sise u ovoj stvari nisu bitne
ili ipak jesu

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8163 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 27/12/2013 : 14:57:04  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
inače, ovakav način borbe je neprimjeren, ali za postat svjetska vijest je pun pogodak
samo nakon takvih performansa treba otkriti sadržaj
a bojim se da oni koji idu sa sisama naprijed, namaju baš puno u glavi
odnosno, ne volim ja ni umjetnike performere, ma gade mi se
ne znaju crtat/slikat/kiparit, pa smišlaju nikad viđene 'koncepte'

Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3022 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 27/12/2013 : 17:27:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message
quote:

e to se zove performans! čista parodija. kako su se samo uzvrpoljili ovi "vjernici" i "čistunci". neugodnjak.
trebalo bi tako i kod nas na svakoj misi da ubije monotoniju i zombijevsko ozračje.

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47139 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/12/2013 : 11:51:04  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by ken2

quote:

ili ipak jesu

ako se prenosi vijest onda se prenese cjelovita.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 29/12/2013 : 11:58:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:
Originally posted by fikus

quote:

To su zapravo časne sestre u dobro osmišljenom, suptilnom planu Crkve kako pridobit nevjernike da uđu. Pošto volim sise idem i ja. Nemam se zašto kajat.

Bilo bi *ebeno dobro i ne ovozemaljski trenutak vidjeti te kako ulazis u crkvu.

Edited by - Just_Charlie on 29/12/2013 11:59:13
Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 29/12/2013 : 14:53:03  Show Profile Show Extended Profile
quote:

quote:

quote:

To su zapravo časne sestre u dobro osmišljenom, suptilnom planu Crkve kako pridobit nevjernike da uđu. Pošto volim sise idem i ja. Nemam se zašto kajat.

Kad su sise u pitanju mijenjam uvjerenja. Kod mene prava navala na mise otkad je došao mladi svećenik. Vozi motor, nosi najnovije brandove, kremice itd... Zamisli samo koja bi tek bila navala da časne mogu vodit mise i to u minicama i visokim štiklama.
Baci pogled: http://www.rtl.hr/tabloid/zabava/1017508/sa-svakog-mjeseca-smijesi-se-po-jedan-zgodni-svecenik/

always progressive, never conventional!
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 29/12/2013 : 15:49:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:

quote:

Kad su sise u pitanju mijenjam uvjerenja. Kod mene prava navala na mise otkad je došao mladi svećenik. Vozi motor, nosi najnovije brandove, kremice itd... Zamisli samo koja bi tek bila navala da časne mogu vodit mise i to u minicama i visokim štiklama.
Baci pogled: http://www.rtl.hr/tabloid/zabava/1017508/sa-svakog-mjeseca-smijesi-se-po-jedan-zgodni-svecenik/

Ne osjecam nista. Gotovo mi odbojno vidjeti ih na rasprodaji po mjesecima.. mislim da cak i ja vise cijenim njihov poziv od njih samih, kad vidim kako prostituiraju instituciju.
Nema tog svecenika koji bi me namamio u crkvu nekim trikovima..

To moze uciniti samo neponovljiv trenutak, cija je carolija u prolaznosti.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 29/12/2013 : 17:54:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Čarolija je u prolaznom savršenstvu trenutka.

ISKUSTVO BESKONAČNOSTI U JEDNOJ SOBI

Na iskustvo beskonačnosti posjtitelji imaju pravo samo 45 sekundi i to najviše troje ljudi od jednom. Ne ostavljajući vremena za intelektualno promišljanje instalacije doživljaj tako postaje istovremeno snažan i neuhvatljiv, intiman i univerzalan. Onakav kakav je i svemir, i život, i smrt.

http://pogledaj.to/drugestvari/iskustvo-beskonacnosti-u-jednoj-sobi/#.Urau2sltGeM.facebook

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38009 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 29/12/2013 : 17:59:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

http://www.thedailysheeple.com/fukushima-radiation-hits-san-francisco-dec-2013_122013

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47139 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/12/2013 : 21:33:39  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
http://www.index.hr/black/clanak/trideset-godina-seksa-u-video-spotovima/718831.aspx

Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 30/12/2013 : 10:18:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message
quote:
Originally posted by xilrion

e to se zove performans! čista parodija. kako su se samo uzvrpoljili ovi "vjernici" i "čistunci". neugodnjak.
trebalo bi tako i kod nas na svakoj misi da ubije monotoniju i zombijevsko ozračje.

Imaš zanimljiv stav.
Što bi rekao da se netko nađe i, recimo, na novogodišnji ručak upadne u tvoj dom i posere ti se na sred stola u pladanj s pečenim mesom i tvom ocu (ili majci ili ženi ili djeci ili komegod) počne psovati sve po spisku?
Bi li to bio performans? Bi li bilo "neugodnjak"?
Dobra stvar za razbijanje monotonije, ha?

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47139 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/12/2013 : 10:58:27  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by xilrion

Imaš zanimljiv stav.
Što bi rekao da se netko nađe i, recimo, na novogodišnji ručak upadne u tvoj dom i posere ti se na sred stola u pladanj s pečenim mesom i tvom ocu (ili majci ili ženi ili djeci ili komegod) počne psovati sve po spisku?
Bi li to bio performans? Bi li bilo "neugodnjak"?
Dobra stvar za razbijanje monotonije, ha?

kakvo poklapanje.

Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 30/12/2013 : 11:51:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by ken2

quote:

ili ipak jesu

ako se prenosi vijest onda se prenese cjelovita.

Sise su cenzurirane samo na prvoj slici.
Video nije i tamo se sve lijepo vidi!

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8163 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 30/12/2013 : 14:17:37  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
francuska uvodi visoku stopu poreza za bogate

http://www.index.hr/vijesti/clanak/francuska-uvodi-porez-na-milijunase/719042.aspx

ali ima tu jedno ali - 75% je zajedno s doprinosima- ako sam ja dobro shvatio

dakle, hrvatska još uvijek jače oporezuje od francuske, koji ovu visoku stopu imaju na godišnju zaradu iznad milijun eura

a u hrvata je ovako
dohodak je bruto plaća minus doprinosi za mirovinsko i zdravstveno (15+5+13%) i onda se taj dohodak oporezuje po stopama
imaš 2200 kn neoporezivo + uvećaanje ako imaš dijete na sebi
pa slijedećih 2200 kn po 12%
pa slijedećih 6600 kn po 25%
a iznad toga po 40%
pa na sve još prirez koji je u zg 18%, pa tih 40% ispadne skoro 50%, a onih 25% je ustvari 30%
dakle, po stopi od 40% jedan dio svog poreza plaćaju svi sa primanjima preko nekih 8000 kn neto, dakle cca 13000 eura godišnje, ili zajedno s porezom na dohodak od nekih 17 000 eura
takvi su u francuskoj socijalna kategorija i minimalno su oporezovani
a u hrvatskoj im od bruto plaće ostane ispod 50%

dopuna:
da bude jasnije - u hrvatskoj se (legalna) zarada već iznad 13000 eura godišnje oporezuje sa ukupno preko 60% - ovisno o visini prireza (33% su doprinosi, a na dohodak je 40%+prirez)
francuzi će mrvicu žešće oporezovati one koji stvarno imaju puno, jer milijun ti ostane po normalnim stopama, a od svakog slijedećeg ti uzmu 75%
tako da ne bih ja plakao nad tužnom sudbinom depardiea
slobodno nek dođe k nama
tu će mu skoro cijela zarada biti preko 60%

Edited by - ken2 on 30/12/2013 15:01:39
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 03/01/2014 : 12:57:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message
Članak mudrog čovjeka o pravim korijenima krize u Hrvatskoj, koji usput i raskrinkava poznati mit kako je "nekad bilo bolje".

http://www.bitno.net/vijesti/tonci-matulic-o-uzrocima-sveopce-krize-u-hrvatskoj-trbuh-nam-se-prometnuo-u-bozanstvo/

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47139 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/01/2014 : 13:23:16  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

Članak mudrog čovjeka o pravim korijenima krize u Hrvatskoj, koji usput i raskrinkava poznati mit kako je "nekad bilo bolje".

http://www.bitno.net/vijesti/tonci-matulic-o-uzrocima-sveopce-krize-u-hrvatskoj-trbuh-nam-se-prometnuo-u-bozanstvo/

gomila gluposti

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47139 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/01/2014 : 13:30:09  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
http://www.slobodnadalmacija.hr/Dalmacija/Sibenik/tabid/74/articleType/ArticleView/articleId/231836/Default.aspx

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47139 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/01/2014 : 13:33:19  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
http://www.slobodnadalmacija.hr/Mozaik/tabid/80/articleType/ArticleView/articleId/231922/Default.aspx

Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 03/01/2014 : 13:43:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message
quote:

gomila gluposti

Budući da ocjena dolazi od intelektualnog orijaša tvog kalibra, nemam što za dodati..

Go to Top of Page
Page: of 678 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.2 seconds. Snitz Forums 2000