Author |
Topic |
mikado
Senior Member
Serbia
1710 Posts
Member since 01/06/2009 |
Posted - 25/09/2011 : 19:57:11
|
- Koliko posedujete Boneli stripova u svojoj kolekciji? oko 500 - Kojeg od Bonelijevih junaka nemate u svojoj kolekciji a u poslednje vreme vas privlači da započnete sa sakupljanjem? Natan Never - Kog Bonelijevog junaka bi se najradije odrekli iz svoje kolekcije i prodali njegov kompletan serijal? To sam već uradio sa Zagorom (ostavio samo VČ OP) - Koji strip iz raznoraznih razloga nikada ne bih prodali iz svoje Boneli kolekcije? nema takvog, nisam baš toliki zaluđenik - Koji Bonelijev strip je za vas asocijacija za prvi vaš prvi susret sa Bonelijevim stripovima? Zagor, pomoću stripova i njemu sam naučio da čitam - Boneli naslovnica koja će vam zauvek ostati urezana u sećanju? Ja je, eto, nemam. Od elemenata koji sačinjavaju strip scenario mi je 80% zadovoljstva, crtež 15% a naslovnica 5% - Vaša omiljena Boneli priča? Ima ih baš mnogo, recimo Kenova Lovčeva Lilly |
https://religiopedija.blogspot.com/ https://bonelistripovi.blogspot.com/ |
Edited by - mikado on 25/09/2011 19:59:17 |
|
|
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
Posted - 25/09/2011 : 22:17:17
|
1. Mnogo. Mrzi me da brojim.... 2. Greystorm...deluje zanimljivo. Čekam da ga neko počne izdavati 3. Nijednog. 4. "Nasilje u Darkvudu","Kuća užasa","Misija kapetana Klerka","Lov na čoveka","Krv Navajosa"... 5. Zlatna serija br.3 "Pakleni poduhvat " 6. LMS br.29 Zagor "Hiljadu zamki" - legendarna naslovnica! 7. "Tajna jezera Iri","Srce koje beži","Potera za Kočizom","Zimska zmija","Zarobljenici Crvene veštice","Ledeni čovek","Lov na čoveka","Junak rodea"... |
|
|
bonellistar
Starting Member
Croatia
61 Posts
Member since 12/10/2009 |
Posted - 26/09/2011 : 12:35:04
|
1.Oko 2000 2.Caravan 3.Nijedan. Previše je tu uspomena, sjećanja, novaca... 4.Zagora i Mister Noa 5.ZS 805 "Kameni pakao" 6.Zagor "Tajna sedam moći" 7.Ima ih dosta...Zagor "Sveti breg", Mister No "Leteći tigrovi", Mark "Omča za nevinog", DD "Čovjek sa dva života", Nick Raider "Ratnik iz metropole"...
|
|
|
mikado
Senior Member
Serbia
1710 Posts
Member since 01/06/2009 |
|
Timber Bil
Senior Member
1068 Posts
Member since 02/10/2013 |
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17012 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 04/01/2014 : 14:15:45
|
- Koliko posedujete Boneli stripova u svojoj kolekciji? (mislim na stripove ,a ne na priče jer je Ludens stavljao kod Marka po 3 u 1 a ima još sličnih situacija) Oko 3000 - Kojeg od Bonelijevih junaka nemate u svojoj kolekciji a u poslednje vreme vas privlači da započnete sa sakupljanjem ? (svako od nas pre ili kasnije privuče nešto što nemamo) Demian - Kog Bonelijevog junaka bi se najradije odrekli iz svoje kolekcije i prodali njegov kompletan serijal ? (morate priznati da svako pre ili kasnije dođe na sličnu ideju) Nemam komplet, ali riješio bih se ZS Mikija i LMS Kit Tellera, kojih imamo oko 80 komada - Koji strip iz raznoraznih razloga nikada ne bih prodali iz svoje Boneli kolekcije? (nostalgija,uspomena,posveta autora i sl....onaj što se u slučaju ne daj bože prvi spasava) Sve ostale. - Koji Bonelijev strip je za vas asocijacija za prvi vaš prvi susret sa Bonelijevim stripovima ? (svako ima strip sa kojim je počeo zar ne..) ZS Mark 792 - Posljednja želja, prvi koji sam kupio, a onda Zagor - Nepoznati svijet, do dan danas, jedan od omiljenih Zagora. - Boneli naslovnica koja će vam zauvek ostati urezana u sećanju ? (svako ima svoju omiljenu naslovnicu) Nepoznati svijet, nije najbolja, ali je najomiljenija. - Vaša omiljena Boneli priča? (svako ima svoju omiljenu priču kojoj se rado vraća) Demon Ludila. |
|
|
Tintilinic
Senior Member
2955 Posts
Member since 15/07/2013 |
Posted - 04/01/2014 : 19:16:37
|
- Koliko posedujete Boneli stripova u svojoj kolekciji? -oko 500 - Kojeg od Bonelijevih junaka nemate u svojoj kolekciji a u poslednje vreme vas privlači da započnete sa sakupljanjem? -Mark - Kog Bonelijevog junaka bi se najradije odrekli iz svoje kolekcije i prodali njegov kompletan serijal? -Martin Mystere - Koji strip iz raznoraznih razloga nikada ne bih prodali iz svoje Boneli kolekcije? -Epizode Zagora sa vampirima i Mortimerom - Koji Bonelijev strip je za vas asocijacija za prvi vaš prvi susret sa Bonelijevim stripovima? -Zagor-br.111 streljacki vod - Vaša omiljena Boneli priča? -Zagor protiv vampira |
|
|
Timber Bil
Senior Member
1068 Posts
Posted - 04/01/2014 : 20:11:55
|
quote: Originally posted by Tintilinic
- Koliko posedujete Boneli stripova u svojoj kolekciji? -oko 500 - Kojeg od Bonelijevih junaka nemate u svojoj kolekciji a u poslednje vreme vas privlači da započnete sa sakupljanjem? -Mark - Kog Bonelijevog junaka bi se najradije odrekli iz svoje kolekcije i prodali njegov kompletan serijal? -Martin Mystere - Koji strip iz raznoraznih razloga nikada ne bih prodali iz svoje Boneli kolekcije? -Epizode Zagora sa vampirima i Mortimerom - Koji Bonelijev strip je za vas asocijacija za prvi vaš prvi susret sa Bonelijevim stripovima? -Zagor-br.111 streljacki vod - Vaša omiljena Boneli priča? -Zagor protiv vampira
Jako si mi simpatičan druže sa tvojom ljubavlju prema Zagoru i Vampirima. |
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 04/01/2014 : 20:22:03
|
- Koliko posedujete Boneli stripova u svojoj kolekciji? oko3000 - Kojeg od Bonelijevih junaka nemate u svojoj kolekciji a u poslednje vreme vas privlači da započnete sa sakupljanjem ? Nije Bonelli (to imam sve), ali Ken Parker i Džudas - Kog Bonelijevog junaka bi se najradije odrekli iz svoje kolekcije i prodali njegov kompletan serijal ? Gea i mozda Dylan Dog - Koji strip iz raznoraznih razloga nikada ne bih prodali iz svoje Boneli kolekcije? Bilo kojeg Zagora i Texa - Koji Bonelijev strip je za vas asocijacija za prvi vaš prvi susret sa Bonelijevim stripovima ? Obracun kod Big Beja, Ponor prokletih ( U kolo s otmicarem AF ) - Boneli naslovnica koja će vam zauvek ostati urezana u sećanju ? ima ih mnogo i sve su vezane za Zagora - Vaša omiljena Boneli priča? Zimska zmija
|
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
Edited by - Kit Carson on 04/01/2014 20:23:58 |
|
|
Tintilinic
Senior Member
2955 Posts
|
Timber Bil
Senior Member
1068 Posts
Posted - 04/01/2014 : 20:51:51
|
Timber Bil,bas mi je drago obozavam sve o vampirima volio bih i da ih drugi komentiraju
Koliko godina imaš? |
|
|
Tintilinic
Senior Member
2955 Posts
|
Timber Bil
Senior Member
1068 Posts
|
Tintilinic
Senior Member
2955 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19694 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 04/01/2014 : 22:43:29
|
Timber Bill, vlastitu temu mrtvu tri godine si oživio da bi napiso samo da si poprilično smanjio kolekciju??!??
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 05/01/2014 : 14:19:25
|
quote: Originally posted by Timber Bil
Jako si mi simpatičan druže sa tvojom ljubavlju prema Zagoru i Vampirima.
quote: Koliko godina imaš?
quote: Originally posted by Timber Bil
17
Au mlad si, 20 godina više imam.
quote: Pa dobro i ti si jos mlad
Slutim sledeće pitanje:Mogu li da budem tvoj Čiko? |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 05/01/2014 : 14:52:32
|
quote: Originally posted by Bruce Springsteen
1. Oko 900 - Zagor, M.No, Tex, M.rendžer, NN, MM, BB, Divlji zapad, Blek, Mark (od toga je Zagor 50%) 2. Dylan Dog - skupljaću Kolekcionarslo izdanje VČ 3. Nema takvog 4. Nisam siguran, možda Zagor Extra i to samo od broja 1-30 i 93 do najnovijeg 5. Poruke smrti - Zagor ZS 337 6. Neočekivana poseta - Zagor ZS 269 7. Zimska zmija - Zagor
Stanje posle 4,6 godine...
1. Oko 1.100 - Zagor, M.Mo, Tex, MM, Mark, Blek, K.Miki, PSDZ, NN, BB, Caravn, Greystorm... 2. Nema takvih. 3. Nema takvih. 4. Ništa nije na prodaju. 5. Poruke smrti - Zagor ZS 337 6. Neočekivana poseta - Zagor ZS 269 7. Zimska zmija - Zagor |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17012 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 05/01/2014 : 16:37:08
|
1. Oko 900 - Zagor, M.No, Tex, M.rendžer, NN, MM, BB, Divlji zapad, Blek, Mark (od toga je Zagor 50%) 2. Dylan Dog - skupljaću Kolekcionarslo izdanje VČ 3. Nema takvog 4. Nisam siguran, možda Zagor Extra i to samo od broja 1-30 i 93 do najnovijeg 5. Poruke smrti - Zagor ZS 337 6. Neočekivana poseta - Zagor ZS 269 7. Zimska zmija - Zagor
Ipak nema prodaje Zagora
Stanje posle 4,6 godine...
1. Oko 1.100 - Zagor, M.Mo, Tex, MM, Mark, Blek, K.Miki, PSDZ, NN, BB, Caravn, Greystorm... 2. Nema takvih. 3. Nema takvih. 4. Ništa nije na prodaju. 5. Poruke smrti - Zagor ZS 337 6. Neočekivana poseta - Zagor ZS 269 7. Zimska zmija - Zagor
|
|
|
senad7
Senior Member
Sweden
1713 Posts
Member since 06/08/2004 |
Posted - 05/01/2014 : 18:21:41
|
- Koliko posedujete Boneli stripova u svojoj kolekciji? oko 1700
- Kojeg od Bonelijevih junaka nemate u svojoj kolekciji a u poslednje vreme vas privlači da započnete sa sakupljanjem ? Navukao sam se na upravo na PSDZ i uspio sam nabaviti 70%
- Kog Bonelijevog junaka bi se najradije odrekli iz svoje kolekcije i prodali njegov kompletan serijal ? Za sada nijednog; - Koji strip iz raznoraznih razloga nikada ne bih prodali iz svoje Boneli kolekcije? Nijednog Zagora se nebi odrekao a narucito ne Zagora ZS
- Koji Bonelijev strip je za vas asocijacija za prvi vaš prvi susret sa Bonelijevim stripovima ? Veliki Blek LMS "Pobuna robova"
- Boneli naslovnica koja će vam zauvek ostati urezana u sećanju ? (svako ima svoju omiljenu naslovnicu) Zagorova odiseja
- Vaša omiljena Boneli priča? Ikarovo Pero Smrtonosni zrak Svemirska braca Teror seste planete Svemirska tamnica
Mislim da je ovi sedam pitanja za početak dovoljno...slobodno predstavite svoj ukus!!! [/quote] |
Sudbina stripa ovisi o intiligenciji citatelja. |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Member since 28/10/2008 |
|
Timber Bil
Senior Member
1068 Posts
Posted - 09/12/2014 : 14:10:23
|
quote: Originally posted by profesor-inz
Dragi Bonelijevci,ovom anketom želim da razmenimo mišljenja o nekoliko večitih pitanja koja su česta tema naših razgovora. - Koliko posedujete Boneli stripova u svojoj kolekciji? (mislim na stripove ,a ne na priče jer je Ludens stavljao kod Marka po 3 u 1 a ima još sličnih situacija)
Prebrojao, trenutno 529 stripova
- Kojeg od Bonelijevih junaka nemate u svojoj kolekciji a u poslednje vreme vas privlači da započnete sa sakupljanjem ? (svako od nas pre ili kasnije privuče nešto što nemamo)
Ne privlači me više ništa od stripova sem praćenja Zagorovog serijala, čitam trenutno više knjiga, tako da od stripova Zagor.
- Kog Bonelijevog junaka bi se najradije odrekli iz svoje kolekcije i prodali njegov kompletan serijal ? (morate priznati da svako pre ili kasnije dođe na sličnu ideju)
Odrekao sam se svih serijala, pre neki dan otišao je i PIBD.
- Koji strip iz raznoraznih razloga nikada ne bih prodali iz svoje Boneli kolekcije? (nostalgija,uspomena,posveta autora i sl....onaj što se u slučaju ne daj bože prvi spasava)
Recimo Zagor biblioteka VČ 1 zbog Ferrijevog potpisa.
- Koji Bonelijev strip je za vas asocijacija za prvi vaš prvi susret sa Bonelijevim stripovima ? (svako ima strip sa kojim je počeo zar ne..)
Raskrinkani vampir, Na krilima noći...
- Boneli naslovnica koja će vam zauvek ostati urezana u sećanju ? (svako ima svoju omiljenu naslovnicu)
Horde zla...
- Vaša omiljena Boneli priča? (svako ima svoju omiljenu priču kojoj se rado vraća)
Horde zla...
Mislim da je ovi sedam pitanja za početak dovoljno...slobodno predstavite svoj ukus!!!
|
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
Topic |
|