forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor--"Zbogom, Darkwoode"!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 22

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 06/01/2014 : 09:16:51  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wolf

Epilog - došao komunalni redar i kaznio Patricka za uništavanje zelene površine

(No ozbiljno, hvala za obrve, ja necu imati mira dok se to ne sredi. Jedna anegdota, ne vjerujem da ce Brdar zamjeriti. Kad sam mu prije tjedan dana poslao sliku u kojoj ja nosim Zagorovu majicu, a sin Supermikovu, predlozio mi je da bi ja trebao nositi Supermikovu za Supercjepidlacenje. Dobro, sad cu jos vise opravdati titulu!)

https://www.kickstarter.com/projects/epicentercomics/three-new-zagor-graphic-novels
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 06/01/2014 : 09:20:44  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:

Btw, moram priznati da je Fridino poprsje u ovoj izvedbi puno bolje od Ferrija.

https://www.kickstarter.com/projects/epicentercomics/three-new-zagor-graphic-novels
Go to Top of Page

zlatko900
Average Member

949 Posts

Member since 28/01/2012

Posted - 06/01/2014 : 09:27:20  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatko900 a Private Message  Reply with Quote
Nikako se oteti utisku da je Fišlegova nećakinja ipak idealna žena za njega.
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 06/01/2014 : 09:34:20  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlatko900

Ne znam, meni je uvijek Frida bila jedna i jedina za Zagija!
Hrabra, tvrdoglava, idealista, plemickog porijekla (svida mi se ta razlika u klasama izmedu nje i Zagija, iako je Zagor naravno Gospodar Darkwooda). Jedino sto ju je Boselli zadnji put prikazao nekako zbunjenu.

Edited by - D.J. on 06/01/2014 09:34:53
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19801 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 06/01/2014 : 11:14:11  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Znači kraja nema?

Dobro, strip nije loš, ali nije onakav kakav sam očekivao.

Svaka čast ekipi na radu.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13207 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 06/01/2014 : 11:45:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
kako nema, evo imaš kraj, Zagor još može pogoditi drvo i nije to mala stvar.
dobar je završetak, u epilogu će to DJ još malo podebljati i imat ćemo jednu finu fanovsku posvetu.

nego,
na trenutke sam pomišljao, pa nije valjda DJ-eva sklonost Supermikeu dala ovome malog plavog. jer, ipak je Supermike u svemu super, pa bi bilo super da prije Zagora radi bebe, a da mu ga Zagor podiže, jer je Supermike supernestalan, a i to bi bilo jedno filigransko nadmetanje, čak rafinirani revanš Zagora, definitivna osma runda.

Edited by - stinky on 06/01/2014 11:45:59
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19801 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 06/01/2014 : 11:55:41  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
DJ, zašto Zagor na početku kaže obadvojici da im je Frida majka ako će ovog samo posjećivati ne i usvojiti?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 06/01/2014 : 12:31:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
očito je u međuvremnu i usvojen
Go to Top of Page

zlatko900
Average Member

949 Posts

Member since 28/01/2012

Posted - 06/01/2014 : 12:54:06  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatko900 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by D.J.

quote:

Hrabra, tvrdoglava, idealista, plemickog porijekla (svida mi se ta razlika u klasama izmedu nje i Zagija, iako je Zagor naravno Gospodar Darkwooda). Jedino sto ju je Boselli zadnji put prikazao nekako zbunjenu.

Znaš ono-minus i plus se privlače. Frida sa tim karakteristikama je skoro kao ženski Zagi, a ova nećakinja dovoljno ženstvena da ga zaludi i bude nježnija strana,a opet ne toliko da se u pravom trenutku nebi znala postaviti čvršće(kao Frida).
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 06/01/2014 : 12:56:28  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

DJ, zašto Zagor na početku kaže obadvojici da im je Frida majka ako će ovog samo posjećivati ne i usvojiti?

Siguran sam da ćeš odgovore na svoja pitanja dobiti u epilogu. Svi željno iščekujemo dolazak tajnika. Mada se i meni čini da će to biti Chico. Kud ćeš bolje zabave za klince od njega?
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 06/01/2014 : 12:59:02  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Znaš ono-minus i plus se privlače. Frida sa tim karakteristikama je skoro kao ženski Zagi, a ova nećakinja dovoljno ženstvena da ga zaludi i bude nježnija strana,a opet ne toliko da se u pravom trenutku nebi znala postaviti čvršće(kao Frida).

Frida je ipak prva ljubav, a te su najveće.
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4034 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 06/01/2014 : 13:29:04  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Kad krecu predbiljezbe za ovaj strip? :-D ne,ozbiljno. Jel moguce doci do ovog stripa u kakvom opipljivom formatu ? I sve pohvale svim ucesnicima ovog projekta
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12545 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 06/01/2014 : 15:57:27  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

Kad krecu predbiljezbe za ovaj strip? :-D ne,ozbiljno. Jel moguce doci do ovog stripa u kakvom opipljivom formatu ? I sve pohvale svim ucesnicima ovog projekta

podpis!
Bilo bi dobro imati to na polici a ne samo u kompjuteru....
i pošaljite Buratiniju, pa šta bude da bude....nemate što izgubiti.....nego što je sa onom Banetovom (Bane Kerac) verzijom, jesu li mu nešto odgovorili od Bonellija?
On je htio napraviti neki strip u kojemu bi nastupali forumaši.....mogli biste i Baneta ubaciti u vaš team......
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12545 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 06/01/2014 : 15:59:46  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
I na kraju, SVAKA ČAST!
Dobre su ove fanzin zajebancije "šta bi bilo da je bilo",....i lijepo je imati i takve stvari u svojoj kolekciji, iako se nadam da neču nikada pročitati poslednju Zagorovu epizodu....jer želim da ga nikada ne ugase.....
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22339 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 06/01/2014 : 16:21:33  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Frida je ipak prva ljubav, a te su najveće.

http://www.stripovi.com/magazin/dr-zagorolog-predstavlja-darkwoodske-nevjeste/176/

@DJ, sve ok.
Ova zamjena pera i sjekire mi ne odgovara bas najbolje, ali ok, i Dylan ima elseworlds prica koje se odvijaju u drugim univerzumima (i.o. edicija color-fest).
To je kljucna rijec, alternativni univerzum ili paralelni svijet, kao onaj iz Demona ludila.
Kao takva prica moze da funkcionise, zasto da ne?!

Najvise mi se dopada ovaj dio gdje Zagor mahinalno kaci sjekiru za pojas.
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 06/01/2014 : 18:17:11  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

očito je u međuvremnu i usvojen

To se treba citati izmedu redova.

Ne smijem jos sve komentirati jer jos ima raznih ocekivanja, ali smatram da onom kom se strip do sad svidio, bit ce mu dobar i epilog.

Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 06/01/2014 : 18:20:36  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Hmm, priznajem, to su odlicni argument. Kad se Zagi i Frida budu svadali letjet ce posude i Billyjeve i Fitzyijeve sjekirice, ali sto ces, kao sto Wolf kaze, to je prva ljubav.

Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 06/01/2014 : 18:25:14  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 1Euro

quote:

podpis!
i pošaljite Buratiniju, pa šta bude da bude....nemate što izgubiti.....nego što je sa onom Banetovom (Bane Kerac) verzijom, jesu li mu nešto odgovorili od Bonellija?
On je htio napraviti neki strip u kojemu bi nastupali forumaši.....mogli biste i Baneta ubaciti u vaš team......

Vise informacija o knjizi slijedi nakon zavrsetka epiloga.
Burattini i Ferri ce dobiti primjerak, vjerovatno na talijanskom. Kad smo vec otisli toliko daleko, zasto samo na engleskom nego ne na njihovom materinjem jeziku.

Banetov fanovski Zagor projekt je obustavljen nakon sto je preminuo Branko Plavsic, a Bane sad ionako crta oficijelnog, kolor Zagora koji izlazi u Italiji ove godine!

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 06/01/2014 : 18:39:33  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Izvrstan strip, bravo momci!
Dobro, s obzirom da je strip kraći, moglo se i očekivati da nema nekog zapleta u smislu povratka nekog neprijatelja, makljaže, pucnjave...Ovo baš dođe kao završna priča prije koje je u 23 epizode zagor šamarao Hellingena () i sad na kraju fino na 24 strane sređuje svoj život.
Još jednom - bravo!

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12545 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 06/01/2014 : 18:45:19  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by 1Euro

quote:

podpis!

Vise informacija o knjizi slijedi nakon zavrsetka epiloga.
Burattini i Ferri ce dobiti primjerak, vjerovatno na talijanskom. Kad smo vec otisli toliko daleko, zasto samo na engleskom nego ne na njihovom materinjem jeziku.

Banetov fanovski Zagor projekt je obustavljen nakon sto je preminuo Branko Plavsic, a Bane sad ionako crta oficijelnog, kolor Zagora koji izlazi u Italiji ove godine!

opa!!!!!
Nadam se da se nečemo načekati na taj kolorac kod nas.....
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 06/01/2014 : 18:53:33  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Izvrstan strip, bravo momci!
Dobro, s obzirom da je strip kraći, moglo se i očekivati da nema nekog zapleta u smislu povratka nekog neprijatelja, makljaže, pucnjave...Ovo baš dođe kao završna priča prije koje je u 23 epizode zagor šamarao Hellingena () i sad na kraju fino na 24 strane sređuje svoj život.
Još jednom - bravo!

Hvala.
Da, scenaristicki ovo bi se lako ovo moglo rastegnuti na barem 96 stranica sa dodavanjem vise akcije, ali ovo sto imamo bi mi uvijek bila sustina price.

Go to Top of Page

ike666
Average Member

709 Posts

Member since 01/11/2012

Posted - 06/01/2014 : 19:02:52  Show Profile Show Extended Profile  Send ike666 a Private Message  Reply with Quote
Ja očekujem da će kraj biti šamaranje sa Supermajkom, a ne Helingenom. Bumo videli...

Rendal Mutant, Tkac, Jednooki Džek, Vatreno oko...
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7929 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 06/01/2014 : 19:55:31  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
nisam pratio prethodne strane...
da li je gospodar napustio darkwood?

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12545 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 06/01/2014 : 20:57:50  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

nisam pratio prethodne strane...
da li je gospodar napustio darkwood?

jeste, zamijenio Darkwood za Washington, Chica za Fridu, Sjekiru za odjelo,....
Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2420 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 06/01/2014 : 21:05:29  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
Ma ima Zagor da se razvede. Veruj te mi. Ne može on bez sekire.

Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane.
Go to Top of Page
Page: of 22 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000