Zanimljiva teorija da ce Dylan Dog extra 089 da bude Dilan 209 po originalnoj numeraciji, ocekivan kao ludensov broj 127 i da ce da nastave sa izdanjima kojim je Veseli Cetvrtak poceo izdavanje Dilana. Iskreno se nadam da ce da nastave sa redovnim brojevima tj da izdaju Konjanike Vremena i da nastave sa brojevima koje je nekad izbacila Slobodna Dalmacija i da ce kad doguraju do broja 100 da ga objave u boji :)
Zanimljiva teorija da ce Dylan Dog extra 089 da bude Dilan 209 po originalnoj numeraciji, ocekivan kao ludensov broj 127 i da ce da nastave sa izdanjima kojim je Veseli Cetvrtak poceo izdavanje Dilana. Iskreno se nadam da ce da nastave sa redovnim brojevima tj da izdaju Konjanike Vremena i da nastave sa brojevima koje je nekad izbacila Slobodna Dalmacija i da ce kad doguraju do broja 100 da ga objave u boji :)
Tvoje pravo je da se nadaš tom scenariju do zadnjeg trena Mi ostali očekujemo da se teorija pretvori u praksu
MARK I BLEK stižu u odlično razdoblje, to me raduje jako ali kad bi tih 6 Texa preraslo u barem 8, još bi bio sretniji....nek probaju sa Texom na šesttjedno izdanje,mislim da prodaja nebi bila lošija od ove sada...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
da, i meni to nema smisla... da Frulaš sad uleti u Ekstra seriju... bolje bi bilo da Ex.zadrži originalan niz...
Ili će taj konačan red, kako se čini, zavesti Libellus gdje je ipak sve perfektno ...
45 godina Alan Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
još je nepoznanica ko će izdavati zagor kolor fest...više bih volio da to bude ludens...iako neće biti ni približno kvalitetno kao kad bi to izdvao libelus,barem će biti jeftinije 4 puta i dostupno svima...
još je nepoznanica ko će izdavati zagor kolor fest...više bih volio da to bude ludens...iako neće biti ni približno kvalitetno kao kad bi to izdvao libelus,barem će biti jeftinije 4 puta i dostupno svima...
Kvalitet da bude kao kod Indijanske magije i super.
They have money for wars, but can't feed the poor!
Kvalitet da bude kao kod Indijanske magije i super.
pa ako ćemo gledati i onaj dodatak koji je išao uz indijansku magiju,na 60-ak stranica,onda nema više stranica ovaj kolor fest. neka cijena od 7,20 KM ili 29 kuna koliko koštaju i PSDZ bi bilo dobro... valjda neće na kraju biti isti scenarij kao sa dilan dog kolor fest izdanjem pa da ga izdaje libelus.
Ja se isto nsdam Ludensu, ako će to odraditi u rangu Indijanske magije nema problema, pa nek cijena bude i 40 kuna ili 10 km, ali bojim se da će oni tu nešto zeznuti, pa je možda ipak bolje da to preuzme ili Darkwood ili Phoenix Press..