Author |
Topic  |
nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts
Member since 06/03/2010 |
Posted - 05/01/2014 : 20:27:36
|
quote: Originally posted by Dr. Zistis
Lepo je Zvezda juce izgledala...ja i dalje mogu pare da stavim da je Dzenkins vrhunski igrac...jos da to neko radonjicu i strucnom stabu objasni  Jos kad se Tadija uigra...lepo, lepo 
 Ako ne i jedan od najboljih. Ima dobar sut za tri, za dva ide na ulaze za razliku od onog Shilba, Radonjicu Shilb i Nelson zavrsavaju utakmice u Evropi umesto Jenkinsa ali kako budali objasniti...
|
Nisi se okrenula, zato nisi videla igrale su sene.
|
 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5616 Posts
Member since 06/10/2011 |
Posted - 05/01/2014 : 21:10:39
|
quote: Originally posted by nemanja93
Lepo je Zvezda juce izgledala...ja i dalje mogu pare da stavim da je Dzenkins vrhunski igrac...jos da to neko radonjicu i strucnom stabu objasni  Jos kad se Tadija uigra...lepo, lepo 
 Ako ne i jedan od najboljih. Ima dobar sut za tri, za dva ide na ulaze za razliku od onog Shilba, Radonjicu Shilb i Nelson zavrsavaju utakmice u Evropi umesto Jenkinsa ali kako budali objasniti...
A trebao bi barem neko od saradnika da vidi..a to vec pocinje da me nervira i brine.Za Amere je zakon da pocinje u petorci a Jenkins je do ove utakmice igrao jako malo.Za njega moraju da se igraju akcije a ja to jos vidio nisam.Jbg. bice mi zao kad covek ode pa neko drugi pokupi kajmak... |
 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5616 Posts
|
cercil
Junior Member

406 Posts
Member since 26/02/2009 |
Posted - 12/01/2014 : 10:31:18
|
Ja ne znam dokle ćemo više trpeti Radonjića! Ono juče je bila sramota, nikakva igra i nezaslužena pobeda. Igramo stihijski, u napadu potpuno neorganizovano. Onaj Radenović 26 minuta u igri a Šilb samo 3!? Koliko god da je Šilb van forme, toliko je i ovaj centar! Drago mi je što smo vratili Dragičevića ali svi znamo da je on u skoku i odbrani tanak i umesto da igra Marjanović, on ga izvadio zato što ima 3 lične greške i više ga nije puštao u igru. A ono drvo Lešić nam za to vreme jebo kevu. Samo se nerviram zbog budale. Imamo najbolji tim ove godine ali ćemo opet sve usrati! I još nešto, Dženkins definitivno mora da igra 30 minuta, naš najstandardniji igrač ove godine! |
 |
|
nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts
Posted - 12/01/2014 : 20:44:44
|
Ono je strasno bilo, pogotovo zadnji napad lopta ide Radenovicu, a covek ubedljivo najgore sutira bacanja u celom timu bilo koga da je stavio bolje bi bilo a ne njega jedino ako je Radonjic prodao utakmicu, a ovi nisi znali da iskoriste priliku. |
Nisi se okrenula, zato nisi videla igrale su sene.
|
 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5616 Posts
Posted - 12/01/2014 : 21:44:24
|
Evo Covic na Mondu prozvao Silba...tako i treba. Radonjic definitivno nije dorastao ovom timu. Vidim da je Dusko ivanovic bez angazmana...ako sa ovim timom neuzmemo titulu onda do k...a i kosarka i Zvezda  |
 |
|
johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 14/01/2014 : 18:43:25
|
Reci da ti se igrac poput Schilba ne uklapa u koncepciju moze samo totalna neznalica. Tragicno ko sebe sve naziva trenerom. Dobar trener se prilagodi ekipi i odabere taktiku tako da iz igraca izvuce maksimum, a ne prilagodjava ekipu ocigledno jedinoj taktici koju ima. A da ne pricam o tome sto vredja inteligenciju ovo prozivanje Schilba nedelju dana nakon sto je potpisan Tragicevic. T'ga. |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
Edited by - johnhartson on 14/01/2014 18:43:48 |
 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5616 Posts
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5616 Posts
Posted - 16/01/2014 : 00:16:42
|
A nemozes ti dobiti utakmicu sa 2 i po igraca...jebi ga,fakticki smo igrali sa jednim centrom, Raskom.Bobi je bio totalno beskoristan. Nelsone tebi svaka cast...zvezdo jos si ti zelena za nesto veliko. Jebi ga, pljuvali smo po Silbu, ja prvi da ne igra odbranu.Kad bolje razmislim ne igra je ceo tim  Svaka cast Novgorodu,ekipa u kojoj svi sutiraju (i pogadjaju) trojke |
 |
|
johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts
Posted - 16/01/2014 : 00:34:40
|
To ti pricam, druze 
Ne uporedjujem ih, ali ni Sasa Djordjevic nije bio neki odbrambeni igrac. Malo je igraca koji igraju vrhunski u oba smera. A Silb je stvarno u stanju da izmisli poene i kad mu ne ide sut. Ima na youtubeu ceo produzetak protiv Partizana pa to moze da se vidi. Covek prosto drzi napad podmazanim. Nisam gledao Zvezdu ove sezone sem 5 ili 6 utakmica u Evropi i drugo poluvreme + produzetak protiv Partizana i stvarno je po mom skromnom misljenju Silb bio pokretac vecine akcija ekipe. Bobi je u Evropi najvise korisnih lopti dobio upravo od njega.
Sve bi bilo ok da su rekli da mu je plata prevelika, da su ocekivali da se plasiraju dalje u Evropi, itd. ali na ovo vredjanje inteligencije ne pristajem. Silb je valjda jedini Amerikanac u nekom domacem timu posle Fredija Hausa kog statistika nimalo ne zanima i ciji ucinak ne moze da se u potpunosti sagleda kroz nju. Videcemo sta ce biti na kraju, ali nisam optimista. Bitno da je Radonjic zadovoljan. Sva sreca pa sad vise nemamo u timu jednodimenzionalne igrace koji ne igraju u oba smera, inace bismo verovatno primili 120 poena na kraju  |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
Edited by - johnhartson on 16/01/2014 00:34:56 |
 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5616 Posts
Posted - 17/01/2014 : 23:25:51
|
Ma jeste da je Silb nas najbolji igrac,jeste da strasnije izgledamo na terenu sa njim u ekipi,jeste da nam treba kao ozeblo sunce,ali... jebi ga, ako neces pa bolje idi.Mozda je glupo ispalo da sad njega krivimo za ne prolazak u top 16 ali...morao je vise i bolje,makar malo vise zelje da pokaze...Nekako je suvise indolentno izgledao na terenu.Statistika mu je drasticno opala sa pocetka sezone.A nije da nije dobio status zvezde,sve akcije kada se odlucivalo isle su na njega.Zbog toga sam pizdio kako je sezona odmicala jer su nas svi procitali,kad se lomi zna se da lopta ide Blejku.Naravno, tu glupost pripisujem treneru cija taktika u napadu izgleda "sutiraj cim mozes" a u odbrani "nema je"...skauting kao da se ne radi,nama su se svi nadavali trojki. Pa najvise asistencija prema Marjanovicu, sa kojim Radonjic ne zna sta bi, najcesce je imao upravo Silb...ima igraca koji nisu ni za losije ekipe...Simonovic,Lazic...Radenovic katastrofa... Jebi ga...Partizan evo sve jaci, a mi... bah... |
 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5616 Posts
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5616 Posts
Posted - 19/01/2014 : 22:50:22
|
Covic stao u odbranu Radonjica...pa normalno kad ga je on doveo i jos pri tome moze da mu se mesa u posao.I ja se onda cudim sto ne zove Duska Ivanovica  |
 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5616 Posts
|
nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
|
nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5616 Posts
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5616 Posts
Posted - 26/01/2014 : 22:21:12
|
Stvarno nemam pojma je li proslo vreme ili nije ali bila bi prava steta ovaj gol ponistiti...citav zivot gledas vaterpolo da vidis ovakav gol i cuvenu kontru u vaterpolu  |
 |
|
johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts
Posted - 26/01/2014 : 22:37:32
|
Sirena se cula POSTO je lopta napustila ruku. To je po pravilima gol. Jedino ako sirena i vreme nisu bili uskladjeni, u sta stvarno sumnnjam.
Cist i regularan gol, a na B92 po ko zna koji put pokazuju koliko ne poznaju pravila. |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Posted - 26/01/2014 : 23:07:50
|
quote: Originally posted by johnhartson
Sirena se cula POSTO je lopta napustila ruku. To je po pravilima gol. Jedino ako sirena i vreme nisu bili uskladjeni, u sta stvarno sumnnjam.
Cist i regularan gol, a na B92 po ko zna koji put pokazuju koliko ne poznaju pravila.
Ne znam, ali na jednom od snimaka se lepo vidi da je na onom malom semaforcicu vreme isteklo pre izbacaja. Jedino da, sto ti kazes, sirena i vreme nisu usladjeni. Na osnovu snimka, vreme je isteklo. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Posted - 26/01/2014 : 23:09:09
|
quote: Originally posted by Caleb
Al, isteklo vreme, jbg.
Moras ti 
Doco, gol je fenomenalan, svaka mu cast i meni je drago sto je bas Sefik u pitanju, ali nije ni fer, ako je gol neregularan.
I ovde kazu da je
http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=804714 |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
Edited by - Caleb on 26/01/2014 23:13:43 |
 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5616 Posts
Posted - 26/01/2014 : 23:45:02
|
quote: Originally posted by Caleb
quote: Originally posted by johnhartson
Cist i regularan gol, a na B92 po ko zna koji put pokazuju koliko ne poznaju pravila.
Ne znam, ali na jednom od snimaka se lepo vidi da je na onom malom semaforcicu vreme isteklo pre izbacaja. Jedino da, sto ti kazes, sirena i vreme nisu usladjeni. Na osnovu snimka, vreme je isteklo.
Godine moj Calebe, kazu, uticu na sluh  |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
|
Topic  |
|