Poll Question: Dragi forumaši, vrijeme je za naš tradicionalni izbor za recenziju godine! Bilo je stvarno izvrsnih recki, naš recenzenti su si kao i svake godine dali truda, a na Vama je da izaberemo najboljeg u prošloj godini. Hajmo na glasanje!
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Inače, nakon ovog izbora ide izbor za recenzenta godine. U njega će biti uključeni svi koji su pobijedili na natjecanju za recku mjeseca, a s obzirom da je njih, čini mi se, 6, ostatak ćemo popuniti sa recenzentima koji su napisali najviše recki prošle godine
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Inače, nakon ovog izbora ide izbor za recenzenta godine. U njega će biti uključeni svi koji su pobijedili na natjecanju za recku mjeseca, a s obzirom da je njih, čini mi se, 6, ostatak ćemo popuniti sa recenzentima koji su napisali najviše recki prošle godine
Zašto ne bi stavio sve recenzente koji su pisali recke, to bi bilo fer.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Zašto ne bi stavio sve recenzente koji su pisali recke, to bi bilo fer.
Pa ako stanu svi, onda nema beda, naravno Ovo se odnosi na situaciju ako bi recenzenata bilo više od 15.
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero