Zaista na ovaj forum volim više da zalazim baš zbog kvaliteta informacija i zanimljivih postova koji imaju nekako dušu, toga recimo nema na DW forumu, tamo su neki klinci koji nemaju šmek koji imaju pojedini pripadnici stare škole na ovom forumu.
ČIJE POSTOVE NAJVIŠE VOLITE DA ČITATE ?
Za mene su recimo uvek najinformativniji i najsveziji SOLAROVI postovi, ali jednako uzivam kada vidim TELLERA kako se kao dete raduje nekom novom stripu, ili recimo VELKA. Uvek su mi bili zanimljivi DZONIJEVI postovi iz kojih se vidi velika ljubav prema stripu. Kvalitetne postove ostavlja i ANTO, PATAK sa svojim filozofiranjem, ima tu još kandidata...
Zaista na ovaj forum volim više da zalazim baš zbog kvaliteta informacija i zanimljivih postova koji imaju nekako dušu, toga recimo nema na DW forumu, tamo su neki klinci koji nemaju šmek koji imaju pojedini pripadnici stare škole na ovom forumu.
ČIJE POSTOVE NAJVIŠE VOLITE DA ČITATE ?
Za mene su recimo uvek najinformativniji i najsveziji SOLAROVI postovi, ali jednako uzivam kada vidim TELLERA kako se kao dete raduje nekom novom stripu, ili recimo VELKA. Uvek su mi bili zanimljivi DZONIJEVI postovi iz kojih se vidi velika ljubav prema stripu. Kvalitetne postove ostavlja i ANTO, PATAK sa svojim filozofiranjem, ima tu još kandidata...
1Euro, Timber Bil, Vronski 3 Sviđa mi se što ti članovi izlaze iz svakidašnjih kalupa i nude jedan svoj osebujen pogled na svijet tako da je zanimljivo čitati ...
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
iskreno, s obzirom bezobrazluka, primitivizma i gluposti s kojim se susrećem pri čitanju večine postova na ovome forumu, u posljednje vrijeme najviše volim one koji samo stavljaju slike u svoje postove... pa makar one bile i zagorove naslovnice.
1Euro, Timber Bil, Vronski 3 Sviđa mi se što ti članovi izlaze iz svakidašnjih kalupa i nude jedan svoj osebujen pogled na svijet tako da je zanimljivo čitati ...
Digao si (SVOJU!) temu staru skoro godinu dana da bi napisao ono što si mogao i tada. Da voliš svoje postove nam je svima jasno. Osim toga promašio si pdf.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Tko čita vlastite postove? Pa valjda znaš što si napisao?
Timber Bill vjerojatno par sati dnevno čita svoje postove i divi im se. Pogledaj od početka onaj topic Izbor za recenziju mjeseca šta je tamo tek bilo.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!