Author |
Topic |
Pirgavi
Junior Member
Croatia
453 Posts
Member since 29/12/2010 |
Posted - 23/01/2014 : 17:50:08
|
"I hadn't known there were so many idiots in the world until I started using the Internet"
Stanislaw Lem |
The only thing we know for sure is that he's *not* a vegetarian. |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 23/01/2014 : 18:29:29
|
quote: Originally posted by Jasko
Ovakav rečnik srećem samo kod poštenog hrvaCkog pučanstva :D I, svaki put mi je, iznova, neizmerno smešno :D
Kod vas se može naći puno više tragikomičnijih stvari. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17113 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 23/01/2014 : 20:37:53
|
Ovakav rečnik srećem samo kod poštenog hrvaCkog pučanstva :D I, svaki put mi je, iznova, neizmerno smešno :D
neki kažu kako nema teorije zavjere, već kako je to postala stvarnost sve se pomalo kontrolira, više ili manje
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17113 Posts
Posted - 23/01/2014 : 20:46:33
|
quote: Originally posted by sretan
@Gand Nažalost, ovo nije smešno. Mogu da zamislim kakvi su komentari kad je tekst onakav.
Ma naravno da je smešno, to je ionak nekih 10% iskompleksiranih jadnika koji su posljedica romantičarskog pristupa učenja vlastite prošlosti. Više je tužno to što ostalih 90% ne shvaća na koji način promijeniti postojeću situaciju, ali to je neka druga priča.
možda 90 posto tekstova pišu " iskompleksirani jadnici " ( kako ti veliš ), a samo deset posto onih koji ih pišu u stvari i čitaju te tekstove, zar imamo komisiju koja će nam vrlo kvalitetno statistički ustanoviti tko je to: - iskompleksiran jadnik - iskompleksiran jadnik koji piše - jadnik koji je pomalo iskompleksiran a piše - kompleksirani pisac koji ne piše tekstove
misliš kako su svi jadnici i kako pišu tekstove? ili će možda biti bolje postaviti pitanje: da li samo kompleksirani jadnici pišu tekst?, a možda i ne, možda onaj tko piše tekstove je ustvari osoba koja ima kompleks? ili opet, pak, možda ne, tko će se snaći u tom spominjanju iskomleniranosti, dosta je zbunjujuće |
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17113 Posts
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 23/01/2014 : 22:51:08
|
quote: Originally posted by dsormaz1
Kod vas se može naći puno više tragikomičnijih stvari.
No, napisao sam ovakav, jelte Neće se naći jugo-komunisti-četnici-boljševici-antikatoličkorvacki i tako te reči A i ako se nađu, nisu to moji no su isti ti sa ovim tragikomedijašima |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17113 Posts
Posted - 23/01/2014 : 22:57:29
|
No, napisao sam ovakav, jelte Neće se naći jugo-komunisti-četnici-boljševici-antikatoličkorvacki i tako te reči A i ako se nađu, nisu to moji no su isti ti sa ovim tragikomedijašima
što?
voliš, vidjeh, voziti bezveze bicikl |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17113 Posts
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Posted - 23/01/2014 : 23:08:28
|
No, napisao sam ovakav, jelte Neće se naći jugo-komunisti-četnici-boljševici-antikatoličkorvacki i tako te reči A i ako se nađu, nisu to moji no su isti ti sa ovim tragikomedijašima
Naći će se zato "ustaše", "milion i po pobijenih Srba", "ko nas bre zavadi", "vatikansko-kominternovsko-teheranska zavera", "ceo svet je protiv nas", "nas i Rusa 300 miliona" i slične. Najveći tragikomedijaš ovdje je stanoviti Jasko-padobranac. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17113 Posts
Posted - 23/01/2014 : 23:12:02
|
Naći će se zato "ustaše", "milion i po pobijenih Srba", "ko nas bre zavadi", "vatikansko-kominternovsko-teheranska zavera", "ceo svet je protiv nas", "nas i Rusa 300 miliona" i slične. Najveći tragikomedijaš ovdje je stanoviti Jasko-padobranac.
eli?, ja sam primjetijo kako je on iskočija iz avijona neupotrijebivši padobran |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Posted - 23/01/2014 : 23:16:31
|
Naći će se zato "ustaše", "milion i po pobijenih Srba", "ko nas bre zavadi", "vatikansko-kominternovsko-teheranska zavera", "ceo svet je protiv nas", "nas i Rusa 300 miliona" i slične. Najveći tragikomedijaš ovdje je stanoviti Jasko-padobranac.
Vidiš kako poznavaš im rečnik
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17113 Posts
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Posted - 23/01/2014 : 23:18:44
|
quote: Originally posted by Kruger
eli?, ja sam primjetijo kako je on iskočija iz avijona neupotrijebivši padobran
Meni se čini da je skočio a da ga nije ni uzeo sa sobom. Skočio siromah bez padobrana. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17113 Posts
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17113 Posts
Posted - 23/01/2014 : 23:27:15
|
eli?, ja sam primjetijo kako je on iskočija iz avijona neupotrijebivši padobran
Meni se čini da je skočio a da ga nije ni uzeo sa sobom. Skočio siromah bez padobrana.
i mi bi trebali biti zavidni na njegov " vrlo kvalitetan " postupak? |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 24/01/2014 : 11:31:25
|
eli ja to dobro vidjeh, nema ovijeh ekstremnih levičara da odgovore ?
a vidi ti ovu bijednu ustašku izdrkotinu
postovi konstantno bez smisla i sadržaja, ali za podmuklo i cinično dobacivanje protivniku UVIJEK SPREMAN. još u suradnji sa drugom dzormasom, pa misle da su udvoje još jači...
komunikacijski doseg... šaka jada... |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Posted - 24/01/2014 : 16:21:49
|
quote: Originally posted by kiky
eli ja to dobro vidjeh, nema ovijeh ekstremnih levičara da odgovore ?
a vidi ti ovu bijednu ustašku izdrkotinu
postovi konstantno bez smisla i sadržaja, ali za podmuklo i cinično dobacivanje protivniku UVIJEK SPREMAN. još u suradnji sa drugom dzormasom, pa misle da su udvoje još jači...
komunikacijski doseg... šaka jada...
A vidi ti ove "ljevičarske junačine" kako se k**či online. I pri tom bezobrazno vrijeđa čovjeka kojem nije dostojan jezikom cipele očistiti. Baš me zanima bi li bio tako hrabar kad bi se uživo susreo s njim? |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
Gand
Advanced Member
Croatia
3026 Posts
Member since 20/03/2002 |
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 25/01/2014 : 17:18:52
|
Dobar intervju. Pogotove mi se svidja odgovor na pitanje - Alena smo upitali i kako bi izgledala 2033. godina kada bi u njoj prevladala krajnja ljevica? Isti q drugo pakovanje.
|
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
|
|
sretan
Average Member
593 Posts
Member since 16/11/2012 |
Posted - 25/01/2014 : 18:07:45
|
quote: Originally posted by Tutta
Dobar intervju. Pogotove mi se svidja odgovor na pitanje - Alena smo upitali i kako bi izgledala 2033. godina kada bi u njoj prevladala krajnja ljevica? Isti q drugo pakovanje.
Jasno, odgovor baziran na situacioji u društvu i apsolutno točan. |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Posted - 25/01/2014 : 18:17:17
|
quote: Originally posted by Tutta
Sad će se možda oglasiti i neki "forumski mudraci" koji će ovo dovesti u pitanje, s "argumentom" da je lijevi totalitarizam imao nekakve tobožnje humanističke pobude, pa je zato, kao, manje zlo. |
|
|
Topic |
|