Znam da je mozda grubo otvarati ovakav topic koji obuhvaca vise medukatova glazbene evolucije..znam. Pocnimo dakle sa dva levela. Najbolji live albumi koji su vas oformili, dojmili , preobratili..jebali..nebitno. Glazba uzivo sa karizmom i moci ..ili tek nesto sto vam srdascu je drago..
Poceti moram naravno.
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Definitivno nešto najbolje što sam čuo,vidio.... Kad god sam loše volje, il mi je dosadno, odgledam i poslušam ovaj koncert... i iza sam najsretniji čovjek na svijetu.
Velika preporuka....mix svega i svačega
Btw.moram pohvaliti i izbor od mr murdoca.... ovaj Johnnyev koncert je strava,a ovaj prvi gore ću morati poslušati (Jel ovo Rory Galagher na slici??).
Definitivno nešto najbolje što sam čuo,vidio.... Kad god sam loše volje, il mi je dosadno, odgledam i poslušam ovaj koncert... i iza sam najsretniji čovjek na svijetu.
Velika preporuka....mix svega i svačega
Btw.moram pohvaliti i izbor od mr murdoca.... ovaj Johnnyev koncert je strava,a ovaj prvi gore ću morati poslušati (Jel ovo Rory Galagher na slici??).
Naravno da je
Glede tvoga izuzetno jebacki dobrog izbora koji me podsjeca da sam cangrizavi metuzalem..moram dodati..bas moram..
La Mano Negra - Fahrenheit Concerts - Zenith Paris 4 oct 1988
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Uh Tonto..upravo mi iznova krades sljedeci post..sa zadovoljstvom konstatiram da nisam iznenaden.
Moj sljedeci potez je znam nenadjebiv i neprikosnovan..ipak..hej. Ovo je za one koje vjeruju u materijalno..cisto zlato, za one koji se klanjaju perfekcionizmu..dijamant. Za sve druge koje znaju i osjecaju..kult. Stil ovoga benda i toga covjeka je vrijedan boli, krvi, samoce i prkosa..za cijenu..ma koju cijenu
Stop Making Sense - Talking Heads - Full Concert