šteta ¸¸ radi novih koji čitaju/skupljaju/nastavljaju ¸¸
45 godina Alan Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
stvarno steta zbog stajanja da je ovo izdanje izlazilo prije 20 godina svaki broj bi otisao iznad 300.000
da, iako je objavljena kolekcija super jer obuhvaća prvih 150 priča uglavnom najjače kvalitete ¸¸
svako vrijeme nosi svoje/ ovdje na forumu uvijek se naježim kad vidim svježe dignuti topic s temom "Pad prodaje stripova u ITA" - svaki novi podatak donosi sve lošije brojeve - svi silni kolorci samo kratkotrajno krpaju rupe nastale padom prodaje raznih izdanja ¸¸
45 godina Alan Forda u HR SUPER Klasik 29 na kioscima Klasik 145 već na kioscimaREBUS za 18 dana
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
meni je Diabolik više nego solidan strip no iz tri pokušaja u HR na žalost nije prošao ¸¸
niti 70-ih, niti 90-ih, niti kao Special ¸¸
45 godina Alan Forda u HRREBUS već za 16 dana
Upravo sam pročitao zadnja dva Libellus kolorca (#7 i #8). Dobro čtivo ako uzmem u obzir, da mi #5 i #6 nikako nista legla, osim možda jedne/dve priče. Svaki (novi) strip ima po 4 priče i 130 strana ukupno a neke priče su iznad prosjeka.
Upravo sam pročitao zadnja dva Libellus kolorca (#7 i #8). Dobro čtivo ako uzmem u obzir, da mi #5 i #6 nikako nista legla, osim možda jedne/dve priče. Svaki (novi) strip ima po 4 priče i 130 strana ukupno a neke priče su iznad prosjeka.
Nisan još nabavija ova dva zadnja, ali moram priznat da ne očekujem ništa veliko. Nisan uopče zadovoljan s ovim serijalaom. Od 24 priče ne mogu se sitit niti jedne. Dosta mi je loš ovaj serijal.
Nisan još nabavija ova dva zadnja, ali moram priznat da ne očekujem ništa veliko. Nisan uopče zadovoljan s ovim serijalaom. Od 24 priče ne mogu se sitit niti jedne. Dosta mi je loš ovaj serijal.
Loš je, da ali možda češ biti sa te dve zadnje knjige ugodno iznenađen
očito se ovo bolje prodaje iako ni meni nije jasno zasto mozda se ljudima ne da kupovati kolorce kad su vec pokupovali iste epizode (ali cb) u ovoj ediciji?
očito se ovo bolje prodaje iako ni meni nije jasno zasto mozda se ljudima ne da kupovati kolorce kad su vec pokupovali iste epizode (ali cb) u ovoj ediciji?
Bolje se prodaje jer je jeftinije.
Ovi kolorci su sami sebe stopirali prejakim ritmom.