Uz ovu zadnju turu (NR 4, 24-26; Zagor 17-18; Tex kolor 11 & Texone kolor 1) koja bi sad vec svaki dan mogla biti pustena u prodaju, red je da najavimo i kako ce izgledati sljedecih 5 tura (odnosno 1+4, ako uzmemo u obzir da je prva od njih vec bila najavljena):
Ozujak 2014.
Ridjobradi 19 & 20 Servitude 1-2 Spirou 14 Long John Silver Skorpion 2 Rimski orlovi 1
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Da, stvarno neverovatno. Uhvatili se da izdaju tamo nekog Torgala, Riđobradog i ostale umesto da se koncentrišu na ZAGOR U BOJI!!!!!! Sveto pismo svih stripova. Strip nad stripovima !!!
Taj album je već objavljen u drugom LL albumu osim dvije kratke priče-Blago San Cristoballa i Kobre koje će ići na kraju serijala. Inače sad ti ide ovim redoslijedom:Francuski album 19,21,23,24 koji čine jednu cijelinu/priču,pa zatim druga priča albumi 22,25
evo, ispucaće Dade i ovih šest Riđobradih do Mafesta; i ovde ja iskačem iz voza - taj preostali Šarlijeov album je objavljen tri godine nakon njegove smrti, pa mi je upitno koliko je on tu sudelovao.
Nego, par pitanja: IR$ - koliko valja ovaj serijal ? Vidim da su dva albuma celina, i da ih trenutno ima 14, a LL će izbaciti ove godine 12 - od izdatih 14. Škorpija - je li ovde svaki album za sebe ili njih nekoliko čini celinu ili se sve epizode nastavljaju jedna na drugu, nešto kao XIII.Ovaj strip sam svojevremeno čituckao u PZ i nije mi ostao u ne znam kakvom sećanju.
Stvarno je šteta što LL ima ovolike cene - ovo što izdaju/što će izdavati od francuza uglavnom deluje sjajno.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Za IR$-Čitao sam prva dva diptiha i serija mi je bila OK. Junak je djelatnik porezne uprave.Ima bi šta radit u nas. Škorpijon je jedna priča u više djelova(pročitao sam prvih 7).Draži mi je od IR$-a jer je povijesni(pseudo)strip.
Pa, treba i Bd dozivjeti svojih 5 minuta i da se malo predahne od Bonellija, ne doslovce nego financijski da se pohvataju izdanja koja nedostaju zbog hiperprodukcije... Sve u svoje u vrijeme, ima i onih koji vise perferiraju BD nego Bonellija.
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Originally posted by anto Nego, par pitanja: IR$ - koliko valja ovaj serijal ? Vidim da su dva albuma celina, i da ih trenutno ima 14, a LL će izbaciti ove godine 12 - od izdatih 14. Škorpija - je li ovde svaki album za sebe ili njih nekoliko čini celinu ili se sve epizode nastavljaju jedna na drugu, nešto kao XIII.Ovaj strip sam svojevremeno čituckao u PZ i nije mi ostao u ne znam kakvom sećanju.
IRS mi je bio ok prvi album. Skorpiju ne znam jesam uopce izdrzao do kraja od dosade.