Author |
Topic |
Cromwell
Advanced Member
Croatia
4421 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 28/01/2014 : 19:04:17
|
quote: Originally posted by King Warrior
Jos jedna bas losa vijest! Ko je bacio pogled na zadnji gigant, jasno mu je da Ferri vise nije u stanju da crta stripove. Crtez je u najmanju ruku katastrofalan, to kazem kao jedan od najvecih fanova ovog, nekad davno, najboljeg SBE crtaca. Valjda ce na ljeto taj gigant da izbaci i Ludens, tu ce te se moci uvjeriti u moje rijeci.
Badava tvoje uvjeravanje Kinže kad ljudi pored zdravih očiju ne žele vidjeti da je Ferri već odavno gotov.
quote: Originally posted by King Warrior Ko bude mnogo ocek…ne jos bolje ; Ko bude bilo sta od ove price ocekivao, ostace grdno razocaran.
Bah, prvo pričekajmo da izađe. Mislim onaj tko očekuje legendarnu epsku epizodu će vjerojatno biti razočaran. Ja već godinama ne očekujem puno od Zagora. Jednostavno nakon gomile pročitanih stripova njega ne gledam kao potencijal za neku vječnu epizodu. Ali ne vidim ni jedan razlog zašto bi priču unaprijed ocjenili razočaravajućom.
quote: Originally posted by King Warrior Sada kad vidim neke stvari, mozda je pokojni Sergio bio u pravu kada je rekao da se ne skrnave stari i legendarni likovi. Kamo srece da se Ferri oprosti od crtanja i naslovnica sa brojem 600.
Ma kakvo skrnavljenje! Nije bio u pravu. :D Skrnavljenje se događa kada se unatoč potencijalu novih arch-enemyja vraćaju oni stari. Budući da u Zagoru već godinama nema kvalitetnog negativca (Mortimer je imao svoj vijek trajanja, a Richter je bezveze) povratak Hellingena u svakom slučaju pozdravljam. Jedino se nadam malo modernijem pristupu priči. |
Bok, kako si.
|
|
|
kasper
Advanced Member
10904 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
legaz
Senior Member
Serbia
2417 Posts
Member since 13/08/2009 |
Posted - 28/01/2014 : 19:45:01
|
Nisi u pravu, biće to dobro, Sedioli i Verni su napravili dobar posao u Potresu koji je upravo objavljen, nisu to Marcello- Toricelli da upropaste priču. [/quote]
Ta priča je toliko statična da je užas gledati. |
Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane. |
|
|
Timber Bil
Senior Member
1068 Posts
Member since 02/10/2013 |
|
legaz
Senior Member
Serbia
2417 Posts
Member since 13/08/2009 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17041 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
Bat Baterton
Average Member
Serbia
782 Posts
Member since 10/08/2010 |
|
ike666
Average Member
709 Posts
Member since 01/11/2012 |
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 29/01/2014 : 21:52:30
|
Ne kužim kako se ljudi još mogu kunuti u Ferrija kad se iz aviona vidi da je za penziju. Meni zapravo toliko i ne smeta, samo neka se ostavi naslovnica. |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 29/01/2014 : 21:54:43
|
Meni je Ferri i dalje dobar crtač. Ok, malo je ostario ali meni je i dalje odličan |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17041 Posts
|
markotamara
Senior Member
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17041 Posts
Posted - 03/02/2014 : 18:56:32
|
Kakav kralj je taj Prisco, fenomenalan osjećaj za kadriranje, razvio se u velikog crtača, kad se sjetim njegovih prvih radova, uh... Lijepo je vidjeti takav napredak, mlad je čovjek, bit će još bolji, na moje veliko zadovoljstvo! |
|
|
ike666
Average Member
709 Posts
Member since 01/11/2012 |
Posted - 03/02/2014 : 19:22:31
|
quote: Originally posted by velka031
Kakav kralj je taj Prisco, fenomenalan osjećaj za kadriranje, razvio se u velikog crtača, kad se sjetim njegovih prvih radova, uh... Lijepo je vidjeti takav napredak, mlad je čovjek, bit će još bolji, na moje veliko zadovoljstvo!
Ima 49 godina, mlad je samo u odnosu na Ferrija Ma neka Prisco samo nama crta, on je definitivno kvaliteta više u staffu |
Rendal Mutant, Tkac, Jednooki Džek, Vatreno oko... |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19047 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 03/02/2014 : 20:05:08
|
mene je Prisco kupio vač u maxiju Ratnici...od tada ga volim. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7142 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
going going
Advanced Member
Serbia
11872 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 03/02/2014 : 20:45:02
|
Kakav kralj je taj Prisco, fenomenalan osjećaj za kadriranje, razvio se u velikog crtača, kad se sjetim njegovih prvih radova, uh... Lijepo je vidjeti takav napredak, mlad je čovjek, bit će još bolji, na moje veliko zadovoljstvo!
Meni je Prisco najbolji od ovog novog vala Burattinijevih crtaca (Barison, Nuccio, Verni, Espotio Bros...) S tim sto je i mene kao i tellera kupio jos sa maxijem Ratnici! Voleo bih da sto cesce i sto vise crta, od 40 do 65 godina je vreme kada su crtaci najbolji i najzreliji !
|
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11872 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 03/02/2014 : 20:45:54
|
quote: Originally posted by D.J. [br]Prisco je sad mozda i najjaci u Zagijevom staffu! Bisi, Nuccio i Della Monica isto lijepo crtaju, ali Prisco ih sve debelo sisa kadriranjem. Steta sto mu nisu dali da crta ostatak price s Hellingenom, poslije Ferrija!
Sve sto si rekao je potpuno tacno i potpuno se slazem! |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
Posted - 06/02/2014 : 16:42:55
|
quote: Originally posted by Cromwell
quote: Originally posted by King Warrior
Jos jedna bas losa vijest! Ko je bacio pogled na zadnji gigant, jasno mu je da Ferri vise nije u stanju da crta stripove. Crtez je u najmanju ruku katastrofalan, to kazem kao jedan od najvecih fanova ovog, nekad davno, najboljeg SBE crtaca. Valjda ce na ljeto taj gigant da izbaci i Ludens, tu ce te se moci uvjeriti u moje rijeci.
Badava tvoje uvjeravanje Kinže kad ljudi pored zdravih očiju ne žele vidjeti da je Ferri već odavno gotov.
quote: Originally posted by King Warrior Ko bude mnogo ocek…ne jos bolje ; Ko bude bilo sta od ove price ocekivao, ostace grdno razocaran.
Bah, prvo pričekajmo da izađe. Mislim onaj tko očekuje legendarnu epsku epizodu će vjerojatno biti razočaran. Ja već godinama ne očekujem puno od Zagora. Jednostavno nakon gomile pročitanih stripova njega ne gledam kao potencijal za neku vječnu epizodu. Ali ne vidim ni jedan razlog zašto bi priču unaprijed ocjenili razočaravajućom.
quote: Originally posted by King Warrior Sada kad vidim neke stvari, mozda je pokojni Sergio bio u pravu kada je rekao da se ne skrnave stari i legendarni likovi. Kamo srece da se Ferri oprosti od crtanja i naslovnica sa brojem 600.
Ma kakvo skrnavljenje! Nije bio u pravu. :D Skrnavljenje se događa kada se unatoč potencijalu novih arch-enemyja vraćaju oni stari. Budući da u Zagoru već godinama nema kvalitetnog negativca (Mortimer je imao svoj vijek trajanja, a Richter je bezveze) povratak Hellingena u svakom slučaju pozdravljam. Jedino se nadam malo modernijem pristupu priči.
potpis na sve rečeno...
I za Gig3, i za Ferrija, i arch-nemesisa
P.S.Hellingen je ustvari još uvek otvorena priča...potrebna je još ova jedna da se završi s njime. Ali se slažem da matore likove valja pokopati i okrenuti se malo prema napred. |
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17041 Posts
Posted - 07/02/2014 : 00:35:40
|
quote: Originally posted by ike666
Ima 49 godina, mlad je samo u odnosu na Ferrija Ma neka Prisco samo nama crta, on je definitivno kvaliteta više u staffu
Mlad je mlad, za crtaca stripa, najbolje tek dolazi |
|
|
Svarog
Junior Member
444 Posts
Member since 03/06/2010 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17041 Posts
Posted - 07/02/2014 : 12:03:37
|
Po godinama, Ferri je već odavno penzioner, treba pustiti čovjeka da radi koliko želi nešto čemu je posvetio čitav svoj život, nešto što će se uvijek personificirati s njim, jer je jednostavno nedostižan za bilo kojeg novog crtača, ono što je on napravio za serijal, neće nitko ni za 50 godina... A u drugu ruku, ako se potrudim razmišljati kao ovi koji ga zdušno šalju u penziju, jasano je da je maestro s vremenom pao, ruka nije ni blizu sigurna kao nekad, neki crteži jednostavno su jako loši... A onda si kažem, pa majku mu, pa i dalje je on u vrhu, pa nije valjda da je s tim padom kvalitete zaslužio da ga se makne, kad još uvijek može jako dobro crtati, da, može... I još uvijek sto puta bolje od Cassara, D'arcangela, Mangiantinija i sličnih, da ne zaboravim Sediolija, Chiarollu, Laurentija... Ferrija treba ostaviti da skonča život crtajući Zagora... Ili da se povuče kad on to sam bude htio, sve drugo bilo bi jako nepravedno prema njemu... |
|
|
kasper
Advanced Member
10904 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
Topic |
|